• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kız, Yüzüğün Taşı Küçük Diye Evlilik Teklifini Reddetti

belli ki evlenme teklifide sipariş, kız arkadaşlarına hava atacaktı herhalde, herşey şekil oldu dünyada

Evet uzak doğu 'da kızlar genelde böyle .İnanılmaz maddiyatçılar diye duydum oralarda kalanlardan da.Mesela müdür diyelim, bir şey oldu bir alt kademeye falan düştü veya işten çıktı ,daha az maaş almaya başladı .Hemen bırakıyorlar .Mesela bir uzak doğuludan şöyle bir şey duymuştum internette.Sevdiği bir kız var kız da onu seviyor fakat çocuk 15.000 dolarlık mı ne yüzük almadığı için evlenme teklifi edemiyor.Çünkü bu fiyatın altında bir yüzükle gelirse kız kabul etmezmiş.Çok tuhaf .Para ,marka takıntıları var.

Tek taşı bulmuş da büyük taşlısını arıyor:KK12:
Bizim zamanımızda tek taş mi vardı:KK45:
Beleşe giden kulübüne benide ekleyin kizlar:KK53::KK53:

Ahanda buraya yaziyorummm gun gelecek erkek arkadasi vs karati yuksek yuzuk aldi diye gidip o yuzugu geri verecek olan ciftlerede sahit olcaz.:KK53: Yada var mi bilemedim:KK53:

Benim tektasim atomdu ya ne pirlantayi gec hicte dert etmedim hicbir istegimi geri cevirmedi pirlantaya parasi yetmedi bende birakip gitsemiydim türk kadinlarina kurban olsun erkekler halden anlayan insanlariz evlendik birkaç sene sonra bana istedigim yuzugu aldi esim kendi istedi almami ha almasaydi ne degisirdi hic bir cam parcasi sahibi olmak icin evlenmedim cunku

Evet uzak doğu 'da kızlar genelde böyle .İnanılmaz maddiyatçılar diye duydum oralarda kalanlardan da.Mesela müdür diyelim, bir şey oldu bir alt kademeye falan düştü veya işten çıktı ,daha az maaş almaya başladı .Hemen bırakıyorlar .Mesela bir uzak doğuludan şöyle bir şey duymuştum internette.Sevdiği bir kız var kız da onu seviyor fakat çocuk 15.000 dolarlık mı ne yüzük almadığı için evlenme teklifi edemiyor.Çünkü bu fiyatın altında bir yüzükle gelirse kız kabul etmezmiş.Çok tuhaf .Para ,marka takıntıları var.
maneviyatlarını tamamen tüketmişler.
bir lokma bir hırka yetmez mi?
yeter aslında ama insanoğlunun nefsi işte.

Ağzının ortasına çakıcaksın bitane ulen benim bir evlenme trklifim bilem yok :KK53: :KK53:

kızda zengine benziyor normal aile kızı değil
bizdekinin sosyete kızı ,gecekondu kızı değil ister tabi

Back