- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
Ay bir de kameraman çıktı başımıza, olay başka yere doğru gidiyor iyice.Kameramanci beni çek,beni çek, beni çek, beni cek
Ay bir de kameraman çıktı başımıza, olay başka yere doğru gidiyor iyice.Hanım hanıııııım dini inanç bu, inanmıyorsan da saygı duy.
Sen beebeene odaklan yavrum,buralar tekin deel artikAyy neler okudum ben
VallaSen beebeene odaklan yavrum,buralar tekin deel artik
Macron 1 sen 2Vallaboyle guzel konular gelirse nasil bébé yapim burayi birakip
AjjajajaMacron 1 sen 2
Şimdi azalmış denek ki 10 yıl önce bu mesaj sayıları çok daha fazlaydıMesaj Sayısı Doldurmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı
Arkadaşlar geyik bölümüne de konu açacağım hiç aklıma gelmezdi:37: Bildiğiniz gibi sitemizde albüm oluşturabilmek ve diğer albümleri görebilmek için 25 mesaj, özel mesaj yazabilmek için de 10 mesaj sınrını doldurmanız gerekmekte. Artık mesaj sayılarınızı bu başlıkta doldurabilirsiniz. Lakin bu...www.kadinlarkulubu.com
Var, ama sayı azmış, ondan hemen mesaj yazabiliyor demek.
Adamın aklında/kalbinde nasıl yer edindiysen demek
Bana hiç denk gelmedi böylesi hayretYa noldu biliyo musun? Bu yazmıs erkek üyeyim şöyle iliskiye giremedik kız arkadaşımla diye. Ben de konuya bak ablacım böyle böyle yazdım nazik ol filan.Geliyo direkt abla nasılsın abla müsait misin
Tamamen samimi dilimden olduŞimdi azalmış denek ki 10 yıl önve bu mesaj sayıları çok daha fazlaydı
Bana hiç denk gelmedi böylesi hayret
Naası yaaŞimdi azalmış denek ki 10 yıl önce bu mesaj sayıları çok daha fazlaydı
Bana hiç denk gelmedi böylesi hayret
Ben kadın olduğunu iddia eden bir erkekle konuşmuşum evet ama bu kadar aleni soran hiç denk gelmedi. Laf sokacak olanlar bana +18den vurmaya çalışıyor ya, o yüzden denk gelmemiş olması şaşırtıcı geldi. Çok cesurmuş delikanlıNaası yaa
Bana da öylesi denk gelmedi ama kadın sandığım erkekle konuşmuş olabilirim,özellikle şu senin olaydan sonra bu özel mesaj olayından iyice midem bulandiBen kadın olduğunu iddia eden bir erkekle konuşmuşum evet ama bu kadar aleni soran hiç denk gelmedi. Laf sokacak olanlar bana +18den vurmaya çalışıyor ya, o yüzden denk gelmemiş olması şaşırtıcı geldi. Çok cesurmuş delikanlı