Genç erkeklerin ilgisi...

Şimdi azalmış denek ki 10 yıl önce bu mesaj sayıları çok daha fazlaydı
Ya noldu biliyo musun? Bu yazmıs erkek üyeyim şöyle iliskiye giremedik kız arkadaşımla diye. Ben de konuya bak ablacım böyle böyle yazdım nazik ol filan. Geliyo direkt abla nasılsın abla müsait misin
Bana hiç denk gelmedi böylesi hayret

Ben kadın olduğunu iddia eden bir erkekle konuşmuşum evet ama bu kadar aleni soran hiç denk gelmedi. Laf sokacak olanlar bana +18den vurmaya çalışıyor ya, o yüzden denk gelmemiş olması şaşırtıcı geldi. Çok cesurmuş delikanlı

Bana da öylesi denk gelmedi ama kadın sandığım erkekle konuşmuş olabilirim,özellikle şu senin olaydan sonra bu özel mesaj olayından iyice midem bulandi

Aman yasa gitsin denmis ama..sonunda sen hayal kirikligi yasayacaksin aci cekeceksin.. muhtemelen duygusal boslukta yasiyorsundur.. yanlis bir iliski icinde bulursun kendini.. zaten cok daha genc erkekler helede bosanmis bir kadinin tepesinde masallah sirtlanlar akbabalar cok olur..yinede sen bilirsin

Ben genç erkeklerin kendilerinden yaşça büyük kadınlarla çıkar gözetmeden beraber olduğunu görmedim. En masumane olanı cinsellik için yaklaşandır.
Benimde oldu evlenmeden önce kendimden küçük sevgililerim. İstisnasız hepsi en geç bir hafta sonra başlıyordu faturamı öde, kredi borcum var demeye.
Davul bile dengi dengine demişler. En sonunda kendi yaşımda birini buldum da, sağlıklı bir evlilik yapabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…