Genç erkeklerin ilgisi...

Şunu da eklemek istiyorum benzer bir
olayı yıllar yıllar önce bire bir yaşadım. Elin sapıkları ordan burdan ekleyip, ben çıldırıp içlerinden biri insafa gelip iyi de buraya böyle böyle yazmışsın adını soyadını aratıp buldum dedikten sonra olayı anlamıştım. Yapan şahıs Azerbaycan’da yaşadığı için (o dönemlerdeki eski erkek arkadaşım ) hiçbir halt da yapamadım kendisini ifşa etmek dışında. Lütfen birinin profil resmini adını, soyadını kullanan bu tür hesaplara itibar etmeyip şikayet edin.

Öyle bir şey yok. Benim bi tane var direkt geliyo 2. Dakika bana yazıyo. Hemen şikayet ediyorum gidiyor.

Var, ama sayı azmış, ondan hemen mesaj yazabiliyor demek.
Adamın aklında/kalbinde nasıl yer edindiysen demek

Ya noldu biliyo musun? Bu yazmıs erkek üyeyim şöyle iliskiye giremedik kız arkadaşımla diye. Ben de konuya bak ablacım böyle böyle yazdım nazik ol filan. Geliyo direkt abla nasılsın abla müsait misin

Ya noldu biliyo musun? Bu yazmıs erkek üyeyim şöyle iliskiye giremedik kız arkadaşımla diye. Ben de konuya bak ablacım böyle böyle yazdım nazik ol filan. Geliyo direkt abla nasılsın abla müsait misin
E olayın devamını anlatacak çocuk belli ki, teşekkür edecek belki. Konuyla bağlantılı olarak teşekkürü başka şekilde yazacaktım ama daha geçenlerde ceza aldım diye yazamadım, yazdım sayılsın hayal aleminde

Bence beceremediler bunlar hala seksi. Akıl sormaya devam edecekti. Bayağıdır da yazmıyo. O ara da hallettiler sanırım.

Bence beceremediler bunlar hala seksi. Akıl sormaya devam edecekti. Bayağıdır da yazmıyo. O ara da hallettiler sanırım.
Hadi inş.
Yıllar önce, yıllardan kasıt 5-10 civarı, gazetede bir haber okumuştum.
Çocuğumuz olmuyor diye doktora gidiyorlar, meğer kadının içine işiyormuş, öyle çocuk olur sanıyorlarmış.
Başka bir kadının 3 tane göğsü varmış ve karı koca bunu normal sanıyorlarmış. (başka karı koca bu, üsttekiler değil). Doktor hiç mi tvde bikinili, mayolu kadın görmediniz, hiç mi anlamadınız dediğinde saklamışlardır diye düşündük demişler.
Bunun gibi cinsel gariplikler haberiydi. Onu okuduğumdan beri şaşırma seviyem düştü. Bana yazsaydı o kişi gerçekten bilmiyor olabilir diye düşünebilirdim.
Ama şu sürtündüm hamile kalır mıyım tayfasına tahammül edemiyorum, biz bunları hep anlattık

Yaa anlattık anlatılmışları da okumuyolar. Bu çocuğun muhtemelen yaşı çok küçüktü. Öyle işemeli bi salaklık boyutunda değildi ama. Kız biraz kasmıştı anladığım. Aman neyse bi daha yazarsa bi daha uçar ben napiim

Gelmiyorsa artık o zaten ustalaşma yolunda ilerliyor demektir, bakarsın onun öğreteceği şeyler çıkar
Geçenlerde bir şey daha öğrendim, bir inanç var, M ile başlıyordu adı şu an hatırlamıyorum, dini bir inanış bu arada, evlilik öncesi cinsellik yasak. Yazarken fark ettim yalnız, bu öyle anlatılacak bir konu değil. Neyse, ayrıntılı yazamam ama merakta da bırakmayayım. Kaba taslak şöyle oluyor efenim: sevgililer kendi çabalarıyla ilişkiye girmiyorlar, 3. bir şahıs ilişkiye girmelerine efor olarak yardım ediyor. Böylece kendi çabalarıyla girmedikleri için günah işlemiyor oluyorlarmış, zekaya bakar mısın

3. Kişi penisi tutup hedefe mi ulaştırıyomuş? Doğru mu anladım? Ay deliricem.

Iyyy kadının vajinasından içeri işiyo muymuş? Hastalık kapmıştır kadın kesin.

bi tane de kadının göbek deliğine sokmaya çalışarak seks yaptığını sanan vardı.
sonunda kadının göbek deliği paramparça oluyor gece, acillik olunca öğreniyorlar.
allahtan tek gecede öğrenmişler.

Çoluk çocuğu evlendirirsen bu olur.

3. Kişi penisi tutup hedefe mi ulaştırıyomuş? Doğru mu anladım? Ay deliricem.
Efenim pipiyi tutup hedefe ulaştırmak suretiyle aynı zamanda üstlerine çıkıp git gel hareketini yapıyorlarmış. Misyoner pozisyonundayken sevgililer, bir arkadaşları üstlerine oturuyor, oturup kalıyor. Hem squat hem sevap
Iyyy kadının vajinasından içeri işiyo muymuş? Hastalık kapmıştır kadın kesin.
Er kişisinin idrarı hasta etmez, şifadır, taş olursun iftira atma.
Paramparça nasıl olmuş yahu E kan gelince zar kanı sanmamışlar iyi.

Ay git geli de mi arkadaş yapıyo ay kusicym

Ay git geli de mi arkadaş yapıyo ay kusicym
Bulursam adını yazarım hangi inanıştı bu. Her dinden insanla arkadaşlık edilmeyecek belli ki, her an bize de teklif edebilirler. Bunu yapan kişilere isim de vermişler, ha bizdeki ismi belli de, onlarda neydi hatırlamıyorum.
Arkadaş arkadaşın ...dir derler bizde de bu kadarını düşünüp dememişlerdir yani.
Git gelcim olur musun diye mi teklif ediyorlar acaba?
Üstümüze oturur musun falan

Kameramanci beni çek,beni çek, beni çek, beni cek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…