- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 4.717
Şunu da eklemek istiyorum benzer birBirinin profil resmini adını soyadını kullanmışsınız. Kesin çekemeyen, kötü birisiniz kadının da adını çıkarmaya çalışıyorsunuz. Hatta reddettiği, onu takıntı yapmış bir sapık bile olabilirsiniz. Profil resmindeki hanımefendiyi tanıyan arkadaşlar lütfen kendisine haber verin.
Öyle bir şey yok. Benim bi tane var direkt geliyo 2. Dakika bana yazıyo. Hemen şikayet ediyorum gidiyor.
Oha, kk sapığı resmen. Aynı adam mı? Emin miyiz?Öyle bir şey yok. Benim bi tane var direkt geliyo 2. Dakika bana yazıyo. Hemen şikayet ediyorum gidiyor.
Ya noldu biliyo musun? Bu yazmıs erkek üyeyim şöyle iliskiye giremedik kız arkadaşımla diye. Ben de konuya bak ablacım böyle böyle yazdım nazik ol filan.Mesaj Sayısı Doldurmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı
Arkadaşlar geyik bölümüne de konu açacağım hiç aklıma gelmezdi:37: Bildiğiniz gibi sitemizde albüm oluşturabilmek ve diğer albümleri görebilmek için 25 mesaj, özel mesaj yazabilmek için de 10 mesaj sınrını doldurmanız gerekmekte. Artık mesaj sayılarınızı bu başlıkta doldurabilirsiniz. Lakin bu...www.kadinlarkulubu.com
Var, ama sayı azmış, ondan hemen mesaj yazabiliyor demek.
Adamın aklında/kalbinde nasıl yer edindiysen demek
Evet bir kac kez geldi kibledim uçtu.Oha, kk sapığı resmen. Aynı adam mı? Emin miyiz?
Takmış sana.Evet bir kac kez geldi kibledim uçtu.
E olayın devamını anlatacak çocuk belli ki, teşekkür edecek belki.Ya noldu biliyo musun? Bu yazmıs erkek üyeyim şöyle iliskiye giremedik kız arkadaşımla diye. Ben de konuya bak ablacım böyle böyle yazdım nazik ol filan.Geliyo direkt abla nasılsın abla müsait misin
Bence beceremediler bunlar hala seksi. Akıl sormaya devam edecekti. Bayağıdır da yazmıyo. O ara da hallettiler sanırım.E olayın devamını anlatacak çocuk belli ki, teşekkür edecek belki.Konuyla bağlantılı olarak teşekkürü başka şekilde yazacaktım ama daha geçenlerde ceza aldım diye yazamadım, yazdım sayılsın hayal aleminde
Hadi inş.Bence beceremediler bunlar hala seksi. Akıl sormaya devam edecekti. Bayağıdır da yazmıyo. O ara da hallettiler sanırım.
Yaa anlattık anlatılmışları da okumuyolar.Hadi inş.
Yıllar önce, yıllardan kasıt 5-10 civarı, gazetede bir haber okumuştum.
Çocuğumuz olmuyor diye doktora gidiyorlar, meğer kadının içine işiyormuş, öyle çocuk olur sanıyorlarmış.
Başka bir kadının 3 tane göğsü varmış ve karı koca bunu normal sanıyorlarmış. (başka karı koca bu, üsttekiler değil). Doktor hiç mi tvde bikinili, mayolu kadın görmediniz, hiç mi anlamadınız dediğinde saklamışlardır diye düşündük demişler.
Bunun gibi cinsel gariplikler haberiydi. Onu okuduğumdan beri şaşırma seviyem düştü. Bana yazsaydı o kişi gerçekten bilmiyor olabilir diye düşünebilirdim.
Ama şu sürtündüm hamile kalır mıyım tayfasına tahammül edemiyorum, biz bunları hep anlattık
Gelmiyorsa artık o zaten ustalaşma yolunda ilerliyor demektir, bakarsın onun öğreteceği şeyler çıkarYaa anlattık anlatılmışları da okumuyolar.Bu çocuğun muhtemelen yaşı çok küçüktü. Öyle işemeli bi salaklık boyutunda değildi ama. Kız biraz kasmıştı anladığım. Aman neyse bi daha yazarsa bi daha uçar ben napiim
3. Kişi penisi tutup hedefe mi ulaştırıyomuş? Doğru mu anladım?Gelmiyorsa artık o zaten ustalaşma yolunda ilerliyor demektir, bakarsın onun öğreteceği şeyler çıkar
Geçenlerde bir şey daha öğrendim, bir inanç var, M ile başlıyordu adı şu an hatırlamıyorum, dini bir inanış bu arada, evlilik öncesi cinsellik yasak. Yazarken fark ettim yalnız, bu öyle anlatılacak bir konu değil. Neyse, ayrıntılı yazamam ama merakta da bırakmayayım. Kaba taslak şöyle oluyor efenim: sevgililer kendi çabalarıyla ilişkiye girmiyorlar, 3. bir şahıs ilişkiye girmelerine efor olarak yardım ediyor. Böylece kendi çabalarıyla girmedikleri için günah işlemiyor oluyorlarmış, zekaya bakar mısın
Iyyy kadının vajinasından içeri işiyo muymuş?Hadi inş.
Çocuğumuz olmuyor diye doktora gidiyorlar, meğer kadının içine işiyormuş, öyle çocuk olur sanıyorlarmış.
Başka bir kadının 3 tane göğsü varmış ve karı koca bunu normal sanıyorlarmış. (başka karı koca bu, üsttekiler değil). Doktor hiç mi tvde bikinili, mayolu kadın görmediniz, hiç mi anlamadınız dediğinde saklamışlardır diye düşündük demişler.
Bunun gibi cinsel gariplikler haberiydi. Onu okuduğumdan beri şaşırma seviyem düştü. Bana yazsaydı o kişi gerçekten bilmiyor olabilir diye düşünebilirdim.
Ama şu sürtündüm hamile kalır mıyım tayfasına tahammül edemiyorum, biz bunları hep anlattık
Hadi inş.
Çoluk çocuğu evlendirirsen bu olur.bi tane de kadının göbek deliğine sokmaya çalışarak seks yaptığını sanan vardı.
sonunda kadının göbek deliği paramparça oluyor gece, acillik olunca öğreniyorlar.
allahtan tek gecede öğrenmişler.
Efenim pipiyi tutup hedefe ulaştırmak suretiyle aynı zamanda üstlerine çıkıp git gel hareketini yapıyorlarmış. Misyoner pozisyonundayken sevgililer, bir arkadaşları üstlerine oturuyor, oturup kalıyor. Hem squat hem sevap3. Kişi penisi tutup hedefe mi ulaştırıyomuş? Doğru mu anladım?Ay deliricem.
Er kişisinin idrarı hasta etmez, şifadır, taş olursun iftira atma.Iyyy kadının vajinasından içeri işiyo muymuş?Hastalık kapmıştır kadın kesin.
Paramparça nasıl olmuş yahubi tane de kadının göbek deliğine sokmaya çalışarak seks yaptığını sanan vardı.
sonunda kadının göbek deliği paramparça oluyor gece, acillik olunca öğreniyorlar.
allahtan tek gecede öğrenmişler.
Ay git geli de mi arkadaş yapıyo ay kusicymEfenim pipiyi tutup hedefe ulaştırmak suretiyle aynı zamanda üstlerine çıkıp git gel hareketini yapıyorlarmış. Misyoner pozisyonundayken sevgililer, bir arkadaşları üstlerine oturuyor, oturup kalıyor. Hem squat hem sevap
Er kişisinin idrarı hasta etmez, şifadır, taş olursun iftira atma.
Paramparça nasıl olmuş yahuE kan gelince zar kanı sanmamışlar iyi.
Bulursam adını yazarım hangi inanıştı bu. Her dinden insanla arkadaşlık edilmeyecek belli ki, her an bize de teklif edebilirler. Bunu yapan kişilere isim de vermişler, ha bizdeki ismi belli de, onlarda neydi hatırlamıyorum.Ay git geli de mi arkadaş yapıyo ay kusicym
Kameramanci beni çek,beni çek, beni çek, beni cekBulursam adını yazarım hangi inanıştı bu. Her dinden insanla arkadaşlık edilmeyecek belli ki, her an bize de teklif edebilirler. Bunu yapan kişilere isim de vermişler, ha bizdeki ismi belli de, onlarda neydi hatırlamıyorum.
Arkadaş arkadaşın ...dir derler bizde de bu kadarını düşünüp dememişlerdir yani.
Git gelcim olur musun diye mi teklif ediyorlar acaba?
Üstümüze oturur musun falan