- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.436
Bu "bazı üyeler" niye henüz üye olmuş birine hemen özelden yazıyor ki? Hayır konuda sıcagı sıcagna özelde konusacak birşey de yok. Neyse tamam bakalım.Ben yazmadım aslında bazı üyeler yazmış bende cevap verdim sadece. Evet yeni üye oldum ve sonuçta derdimizi paylaştığımız bir yer burası. Bende yazmak istedim.
Öf kıskanma be sen de bana özelden yazBu "bazı üyeler" niye henüz üye olmuş birine hemen özelden yazıyor ki? Hayır konuda sıcagı sıcagna özelde konusacak birşey de yok. Neyse tamam bakalım.
Evet bu tip şeyleri herkesle konuşamayacağım için sonunda üye olup yazmaya karar verdim. İlk mesajımın böyle olması biraz ters algılandı sanırım.İlk mesajınızda Üye olma sebebinizi açıklıyor gibi yazmışsınız, bayansiniz dimi ?
Şu mesajınızda bile bı his geldi içime, iftira atmak gibi olmasın ama erkeksiniz benceEvet bu tip şeyleri herkesle konuşamayacağım için sonunda üye olup yazmaya karar verdim. İlk mesajımın böyle olması biraz ters algılandı sanırım.
Üye gitmiş ama istese de kendi birisine mesaj yazamazdı. Özel mesaj atmak için belli sayıda yorum yapmış olmak gerekiyor, hatta bu yüzden mesaj sayısı doldurma başlığı açmışlardı galiba. Birisi özel mesaj yazacak, ancak ona cevap verebilir.Bu "bazı üyeler" niye henüz üye olmuş birine hemen özelden yazıyor ki? Hayır konuda sıcagı sıcagna özelde konusacak birşey de yok. Neyse tamam bakalım.
Yaklasık 1 saat konu sahibi konuşmakla mesguldu(özel mesajlasma) garip bir durum.Kim neden yazsın özekden daha üye olur olmaz? Demekki aramızda erkek üyeler var ve konu sahibine anında düştüler.Üye gitmiş ama istese de kendi birisine mesaj yazamazdı. Özel mesaj atmak için belli sayıda yorum yapmış olmak gerekiyor, hatta bu yüzden mesaj sayısı doldurma başlığı açmışlardı galiba. Birisi özel mesaj yazacak, ancak ona cevap verebilir.
Moderatörlere mesaj atmış olamaz mı?Yaklasık 1 saat konu sahibi konuşmakla mesguldu(özel mesajlasma) garip bir durum.Kim neden yazsın özekden daha üye olur olmaz? Demekki aramızda erkek üyeler var ve konu sahibine anında düştüler.
Olamaz cevap verdi bu soruma cunku.Moderatörlere mesaj atmış olamaz mı?
Öyle bir şey yok. Benim bi tane var direkt geliyo 2. Dakika bana yazıyo. Hemen şikayet ediyorum gidiyor.Üye gitmiş ama istese de kendi birisine mesaj yazamazdı. Özel mesaj atmak için belli sayıda yorum yapmış olmak gerekiyor, hatta bu yüzden mesaj sayısı doldurma başlığı açmışlardı galiba. Birisi özel mesaj yazacak, ancak ona cevap verebilir.
Valla ben kiblemedim. Dedim dursun bakalım neler olıcak?@LaylonCorap kaçırmışsın.
Buraya da dadanan dadananaOlamaz cevap verdi bu soruma cunku.
Kendi gitmis zaten senin yüzündenValla ben kiblemedim. Dedim dursun bakalım neler olıcak?
Birinin profil resmini adını soyadını kullanmışsınız. Kesin çekemeyen, kötü birisiniz kadının da adını çıkarmaya çalışıyorsunuz. Hatta reddettiği, onu takıntı yapmış bir sapık bile olabilirsiniz. Profil resmindeki hanımefendiyi tanıyan arkadaşlar lütfen kendisine haber verin.Herkese merhabalar öncelikle uzun zamandır üye olmadan siteyi takip ediyordum ama artık içimi dökeceğim bir yer aradığım için sonunda üye olmaya karar verdim. 47 yaşında boşanmış bir kadınım bir bankada çalışıyorum. Çevremde bir çok erkek var ve çoğu da benden küçük. Kendilerinin bana ilgileri hadsafhada. Evet yaşım biraz geçti gibi ama hâlâ libidosu olan bir kadınımSizce ne yapmalıyım koyverip anı mı yaşamalıyım ?
İşte bunlar hep sexBuraya da dadanan dadananakadin muhabbetini sevmeyenler, eşiyle ,sevgilisiyle iki kelam laf etmeyenler burda alıyor soluğu,ne hikmetse