Merhabalar 18 yaşında genç biri oğlun var ve babasıyla hatta benimle de çok çatışıyor ama ben anneyim bir şekilde kırılsam da üzülsem de yine yanında olduğunu biliyor ama babasıyla hiç anlaşamıyor az önce babasıyla yine tartışmış babamızı çok sinirli öfke kontrolü yok çocuğa vurmuyor ama lafı ile dövüyor demin ağlıyordu artık zoruna gidiyor diye ben babasıyla konuşamıyorum çünkü konuşunca suçlu oluyorum ve bunları sebep beni görüyor ağır bir ergenlik geçiriyor belki ama ben evladımın babasından nefret etmesini istemiyorum araya girince de yine kötü oluyorum bana babamla ilgili hiçbir şey söyleme artık bu saatten sonra diyor yardım almak istiyorum ama eşim yanaşmaz iki çocuğum daha var ve ben eşimden bu konuda asla yardım alamam iyi bir babadır karşılar ihtiyaçlarımıza sadıktır ama kendi doğruları vardır ben evladıma nasıl yardımcı olurum başka ne yapmam lazım bu konuda eleştirmeden kırmadan lütfen yorum yaparsanız sevinirim bu arada evlat büyüktenle görürse onu yaşatırmış doğru çünkü eşim babasından evlendiğinize dahi hep laflarına duyardı ve uyarırdı artık bunları bana söyleme diye şimdi söylüyorum sen böyle söylüyordun sen niye yapıyorsun diye ben öyle değildim diyor bu tezi yıkmam lazım yardım istiyorum teşekkür ederim