- Konu Sahibi duygu_seli
merhabalar aslında size yazacak bi fikrim yok.. sizin gibi aklı basında başkalarının hayatına saygı duyan bi kadın çok güzel bi şekildede anlatarak arada ki mesafeyi koyarak sorunu çözebileceginizi yazılarınızı okurken anladım ... ama yazılarınızı okuyunca bi kaç cümle sarf etmeden gecemiyecegim ......öncelikle sizi çokkk çokk tebrik ederm inanın okuyunca gözlerim yaşardı... maaşallah size... imrendim .. özendim .. örnek aldım .. bende iki çocuk annesi bi bayanım ..ileride iişallah sizin gibi olurum ... öğretmen olduğunuzu söylemişsiniz ama bu düşünce tarzınızın .. bu edep ve adabınızın öğretmenlikle falan allakası yok cünkü bende bir öğretmen geliniyim .... yani her öğretmen olan saygılı olmuyor ne yazık ki.... eşinizden bahsetmişsiniz .... sanki eşimin ilerki yaşlarını görür gibi oldum okudukca .....hani derler ya kimisi kayınvalideden kimisi kayınpederden çeker die .... dünyanın kuralı haline gelmiş artık dört dörtlük hiç bişi olmuyor ...... siz eşinizle baş edebilecek kadar zeki bi kadınsınız eminim ki orta yolu bulacaksınız ... size eşinizle çocuklarınız ve eşleriyle sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum saygılarımla .....
Eşim felç geçirdikten sonra çok duygusallaştı, çocuklarına olan düşkünlüğü arttı. Yoksa kimseyi rahatsız edecek, huzursuzluk çıkaracak biri değildir. Kendi dışarıya çıkamadığı için, çocuklarını sık sık görmek ister, bir masanın etrafında toplanalım ister. Ortayı bulmaya, bu arada eşimi gücendirmemeye, gençleri de bunaltmamaya çalışacağım.
Allah size de evlatlarınızla güzel bir hayat versin :)