• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genart laboratuvar mı şişli memorial laboratuvarı mı?

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
201
61
13
33
Kızlar merhaba? Ankara genartın labı hakkında bilgisi olan var mı? Şişli memorial lab ile karşılaştırdığımızda artılar eksiler neler? Fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.

Kızlar merhaba? Ankara genartın labı hakkında bilgisi olan var mı? Şişli memorial lab ile karşılaştırdığımızda artılar eksiler neler? Fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.

İstanbul Oto Jinemed.
Benim doktorum eskiden kendisi Memorialde çalıştığı halde Ota Jinemedin laboratuvarı daha iyi diye orda yapmıştı işlemleri. Şükür ilkte pozitifi gördük.

İstanbul Oto Jinemed.
Benim doktorum eskiden kendisi Memorialde çalıştığı halde Ota Jinemedin laboratuvarı daha iyi diye orda yapmıştı işlemleri. Şükür ilkte pozitifi gördük.
Çok sevindim adınıza. Sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum. Oto jinemed ilk kez duydum. Doktorunuz kimdi?

daha önce bahçeçide tek embrio elde edilirken . Genartta 9 embriom döllendi 5. Güne 4 adet yaşadı. Genarttan memnun kalmıştık

Back