Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genart laboratuvar mı şişli memorial laboratuvarı mı?
Kızlar merhaba? Ankara genartın labı hakkında bilgisi olan var mı? Şişli memorial lab ile karşılaştırdığımızda artılar eksiler neler? Fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
Tüp bebekte kaliteli embriyo için laboratuvar şartları da önemli. Embriyolarım düşük kalite gelişti. Bu yüzden 2.deneme için laboratuvar şartları iyi olan biryer arıyorum.
Kızlar merhaba? Ankara genartın labı hakkında bilgisi olan var mı? Şişli memorial lab ile karşılaştırdığımızda artılar eksiler neler? Fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
İstanbul Oto Jinemed.
Benim doktorum eskiden kendisi Memorialde çalıştığı halde Ota Jinemedin laboratuvarı daha iyi diye orda yapmıştı işlemleri. Şükür ilkte pozitifi gördük.
İstanbul Oto Jinemed.
Benim doktorum eskiden kendisi Memorialde çalıştığı halde Ota Jinemedin laboratuvarı daha iyi diye orda yapmıştı işlemleri. Şükür ilkte pozitifi gördük.