ya arkadaşlar abartısız her gün tartışma modunu nerden buluyorsunuzNasıl bir enerji sizdeki ben küçük bir anlaşmazlığa düştüğümde bile burdan biriyle gün boyu bütün modum yerlerde dolanıyorum.
hanım,iftira olunca ve haksız yere suçlanınca kendini ispatlamak zorunda bırakılıyorsun. çünkü okuyan ona inanıyor. çamur at izi kalsın olayı.Enerjileri muazzam varya,takdire şayanlar ben olsam hafızamdan silinir,bide konu arayıp bulacam biterim o gün
Enerjileri muazzam varya,takdire şayanlar ben olsam hafızamdan silinir,bide konu arayıp bulacam biterim o gün
hanım,iftira olunca ve haksız yere suçlanınca kendini ispatlamak zorunda bırakılıyorsun. çünkü okuyan ona inanıyor. çamur at izi kalsın olayı.
bak verdiğim libnklere. lütfen bak. nasıl karalandığıma
Ya tamam şimdi yani zaman zaman hepimiz geriliyoruz.Birbirimize yazıp duruoz ama şahsen her gün böyle olsam.
Enerjim düşer hastalanırım valla
hanım,iftira olunca ve haksız yere suçlanınca kendini ispatlamak zorunda bırakılıyorsun. çünkü okuyan ona inanıyor. çamur at izi kalsın olayı.
bak verdiğim linklere. lütfen bak. nasıl karalandığıma
Çay isteyen çaylarrrrrr
Bende de kek börek var buyruun çok yiyin az tartışın
devam etmese uzatmayacağım pelin gelip yine yazıyor. cevap hakkı doğuyorOky bence kendini ispatlamak zorunda hissetme.
Ne söylediği, ne yazdığı herkesin çok açık. Herkesi bilen biliyor.
Gereksiz polemiklere girip moralini bozmaya değmez. Uzatma boşver.
Tartışmalar bitmez burada
Bu konuda sana hayranım zaten,kesinlikle peşini bırakmıyorsun en ince detaya kadar bilgilendiriyorsun.
Bende yorulurum zaten kafam kaldırmaz bu kadar.
devam etmese uzatmayacağım pelin gelip yine yazıyor. cevap hakkı doğuyor
bana göster dedi. gösterdim. bitti zaten.Hanım abla ben seni yirim
İşte bir iki kez cevap vermesen o da bir daha yazmaz. Sen inat o inat.
devam etmese uzatmayacağım pelin gelip yine yazıyor. cevap hakkı doğuyor
ama ben hala öyle düşünüyorum evet yakışmaz ne olursa olsun insanlığımıza yakışmaz bizim askerimize güvenlik güçlerimize yakışmazz.. anladım seni sonra başka bir yorum yaptım ve bak oky acıdığın kişiler bunu yapıyor yazdım.aslında anlatmak istediğim o değildi. burada bir arkadaş roj tv den bahsetti o akşamında izledim evde resmen ağladım, öfke duydum o askerlerimiz için söyledikleri sözlere kin duydum ve sabahında gelip bide polisimizi yakmışlar.diye okuyunca o an kendime ,sana çünkü bir tek senin o yorumlarını bildiğim için o şekil yazdım okyy yoksa sakinleşince inan aynısını düşünüyorum o tarz hareketler bize yakışmazz.ruh halime göre değişti o yazılarım okyy yoksa yanar dönerlikten değil.ama tabiki dikkat etmek lazım klavyeden yazıyoruz yazılanlar görünüyor . ruh halimiz ve içimiz görünmüyorkii..sen şimdi bunamı kızdında 2 gündür ömrümü yedinn.. şunu bilki ve hala söylüyorum senin çoklar kere objektif yorumlarını beğeniyorum ve bunuda sana her zaman belirttimm..yazdığın güzel bir yazıya ya beğeni tuşuna basmışımdır,ya alkışlamışımdır,yada helal olsun diye yorum yapmışımdır..ben seni tanımıyorum oky ama senin buralarda olman hoşuma gidiyor.paylaştığın konulara olumlu yada olumsuz yorumlar yapmak hoşuma gidiyor..editörlükten vazgeçtiğinde bilirsinki profiline girip ne yazdığımı...sanalda olsa tanımanı isterim beni oky.. ben akpye oy veren biri olarak başka , başka partilere oy verenlerin güzel yorumlarını beğenirim alkışlarım bu tutarsızlık değil..buu evet arkadaşım bu konuda ben senin gibi düşünüyorum demektirr..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anarak-suruklendi.863509/page-7#post-42885144
ne olursa olsun bana kızıcaklar ama TÜRK ASKERİNE BU TARZ HAREKETLER YAKIŞMAZ..
bu senin mesajın. buda benim aynı konuda..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anarak-suruklendi.863509/page-5#post-42884601
yazmayım diyorum ama duramıyorum.
vahşi bir terör örgütüyle karşı karşıyayız. hepsinden nefret ediyorum. yok olmalarını diliyorum.
ancak
onlar vahşi .. onlar şeytan. onlar insanlıklarını yok etmişler. peki bizler. bizim tarafımızdakiler. öylemi olalım. onlar gibi. öldür elbette. yaşam savaşı bu.
ama sürüklemek ne demek. bu onlarla bizi aynı yapar. onlar gibi canavarmıyız biz. biz insanız. insanlığımızı kaybetmemeliyiz. öldürdünmü çatışmada. ört üstünü. ver ailesine haber
. budur görevin.
panzerde sürüklemek, bizi insanlıktan çıkarır.
yine hümanist naraları atacaksınız oky için.
evet. atıın zaten.
ayrıca,bu hareket onların bir askerimizi ,polisimizi Allah korusun ama öldürdüğünde aynını yapmasına sebep verir. intikam,misilleme amacıyla ,buna yol açmamalıyız.
bak aynı fikirdeyiz
gördüm ve açıkladımbana göster dedi. gösterdim. bitti zaten.
dediğin gibi herşey ortada. okuyan görüyor zaten.
Bitmesin abla yumuşasa yeter
Hanım abla ben seni yirim
İşte bir iki kez cevap vermesen o da bir daha yazmaz. Sen inat o inat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?