gelişmiş düzenle resim ekleme

Butterfly9020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
3.720
163
163
Aydın
daha önce yazdığım mesaja gelişmiş düzenle mesaj düzenleme sayesinde yeni resim eklebiliyordum şimdi bir sorunla karşılaşıyorum
yetkini yoktur diyor.neden böyle oldu ki yardım edecek var mı?

tatlım ön sayfa düzenleyicisi yazıp resim ekliyorlar genel de çeyiz topiklerinde
bunun nasıl olduğunu sor bi çeyiz topiği olana istersen bende tam bilmiyorum çünkü:26:

Bende bu konudan şikayetçiyim. Biri bizi aydınlatabilirse çok sevinirim. İkidir şikayet başlığı açıyorum. Yönetici tarafından uygun görülürse yayınlanacak diyor. Yöneticilere mesaj atıyorum yine bir geri dönüş yok.. Biri ilgilenebilir mi lütfen ?

dün bana da önce öyle dedi pembeçeyizcim
sonra yayınlamışlar bak mesajı
ama niye böyle oluyor daha önce gelişmiş düzen sayesinde yapabiliyodum
şimdi olmuyor
elif ya benim topikte sordum ama cevaplayan olmadı
konu açsam oraya saçma olur
sen 2013 gelinlerine sorarmısın bi:26::26:

Ben 3 gün önce gönderdim. Yayınlanmadı. Öbür gün yine gönderdim yine yayınlanmadı. Ondan dolayı belirttim. Yani ben sorunumu ifade edeli aslında 3 gün falan oldu :) Sanırım yeni üye olduğumdan dolayı ciddiye alınmadığını düşünüyorum. Her neyse yinede tşkler.

bu konudan bende muzdaribim çeyiz topiğime yeni fotoğraflar yüklemek istiyorum ilk sayfaya güncelleyip olmuyor. fotoğraf uzantım jpg olmasına rağmen.

mesaj gönderdim sorunuma cevap alamadım :18:

Sanırım yazdığınız mesajı değiştirip yeni resim eklemek istiyorsunuz.Konularda ilk mesaj düzenlenebiliyor.Diğer mesajlarımız imla hatalarına karşı mesajı gönderdikden ilk 20 dk içinde düzenleyebiliyoruz,sonra söyleyeceklerimiz veya ekleyeceğimiz reimler için yeni mesaj yazmalıyız.

İlk mesajda sadece yazılar düzenlenebiliyor. Yeni fotoğraf eklenemiyor. Güncel kalabilmesi için fotoğraf eklemek istiyoruz.

İlk mesajda sadece yazılar düzenlenebiliyor. Yeni fotoğraf eklenemiyor. Güncel kalabilmesi için fotoğraf eklemek istiyoruz.

evet yazılar düzenlenebiliyor ama resim ekleyemiyoruz .güncelleştirme olmuyor çeyiz topiğinde tüm ceyizini ilk sayfaya koyan arkadaşlara mesaj attım ama bilgi veren olmadı henüz. yani yapılabiliyor ama biz niye yapamıyoruz

yeni cicilerimizin resmini koyalım artık biri bilgi versin lütfen

Yeni cicileri topiğin altına yeni mesajla olmazmı acaba bence ilk mesaja dönüp bakmak yerine daha dikkat çeker

orda burda bır bolumde acılmıs bır konuda degıl , uyelerın sorunlarına yardımmcı olabılmek adına acılmıs bır bolum, konu acılalı da 5 gun olmus bır tane yonetıcı bakıpta nasıl bırsey demıyor anlamıs degılım dogrusu. ılla cozumu vardır yardımcı olmuyorsunuz demıyorum yoksa bıle ınsanları magdur etmeme acısından olumsuzda olsa bılgılendırme mesajı yazabılırdınız.. ve ben ozelden de mesaj etmıs bırı olarak tek kısının gerı donus mesajı atması en kısa zamanda yonetıcılerle ırtıbata gecıp sızı bılgılendırıcez demesı ama yıne altını cızıyorum olumlu ya da olumsuz hıc bırsey soylenılmemesı cıdden ayıp....

bir bilen yok mu yahu şu konuyu....arkadaşlar..

yöneticiden bana cevap geldi. fotoğraf boyutu yüksektir diye ama ben o boyutta resim de ekledim önceden. fotoğraf düzenleyicisi kullanın dedi. öyle de denedim yine olmuyor. eklentilere ilave yapamıyorum o sayfada yetkili değilsiniz diyor nasıl iş anlayamadım gitti.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…