gelişmesi duran yumurtami nasıl geliştirebilirim? ?

Cnm rapor hakkı hem normal tedavi için çıkabiliyor hemde tup bebek için
Ama söyle bişey var benim Dr um Prof ben özeline gidiyodum o kağıt yazıp hastaneye götür rapor çıkart diyodu ben direk onun kağıdıyla gidip raporu çıkarıyordum..
Ama normal tedavi için rapor kullanmanıpek tavsiye etmem inş gerek kalmaz ama eğer gerek kalırsa ben 3. Tüp bebek raporumu kullanamadim çünkü ilaç hakkım bitmişti...
Bu işi univerte hastaneleri yapior..
Sen yinede Dr una bi sor o seni yönlendirir
Tüp bebek raporu zaten zahmetli bişey birsürü şey istiyorlar 3 aşılama yapmış olmanı senin tahlillerin eşinin tahlilleri ona göre rapor yazıyorlar..
Ama normal tedavi yani aşılama için sırf ilaca çabuk çıkıyor..
Sen dediğim gibi bi Dr unla görüş...

Salı günü gideceğim canım , buyumeyen yumurtalara bir şans daha verdik ümitsiz şekilde. Bakalım ne olacak da umitsizim ben

Allah tan umut hiç bir zaman kesilmez cnm...
Nasip te varsa hersey bahane..
Daha öncede dediğim gibi ben Dr un büyümüyo tedaviyi bırakalım dediği yumurtayla hamile kalmistim...

Senin durumun nasil yani şu an gidiyor musun Dr a?

Eet cnm gidiyorum şimdi biraz hormonlarım düşük çıktı tahlilleri gösteremedim Dr uma hemşireyle konuştum bu ay adet olunca yine yaptir gel dedi adet olmayı bekliyorum...
Adet olduktan sonra kismetse histeroskopi olacağım ama hormonlar için ne diyecek bilemiyorum..
Deli gibi ot çöp içiyorum ise yarar belki yükselir diye bakalım bekliyorum anliycan...

Teşekkür ederim canım benim ,o rapor işini konuşmam lazım dediğin gibi.
hormonların düşük mu hangilerinde problem var ?
Ben sogan kürü yapıyorum ise yarayacak mi çok merak ediyorum hemen buraya yazcam
incir kurunu denedin mi ? Gerçi önce sogan la başlamak daha iyi olur
bi gelisme hissediyor muzun? Sanki benim arada kasık ağrım oluyo.Eğer kendimi fazla dinlemiyorsam. Birde hiç olmayan bişey oldu ilk defa kasıklarımın yakınlarındaki kemiklerim agriyo acaba nedendir

Canim birde hormonlar stresten çabuk etkileniyorya senin olabildiğince stres yapmaman lazım ,hersey olacağına varır Allah ne yazdiysa o olacak .böyle diyerek kendimizi rahat tutmaya çalışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…