- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
-
- Konu Sahibi haticenurrr
Sogan suyu yada kuru etkili olur mu ????
Teşekkür ederim . Incir kürüne de bi bakayım . Başka tavsiyesi olan yok muincir kürü deneyebilirsin ama iğneye bile direnç göstermiş kürler fayda eder mi bilmem.
Canım suan Saraçoğlu'nun tüm videolarını izliyorum not alıyorum. Videonun birinde incir kürü yumurtayı çok hızlı geliştirir dedi ona bir bakalım .ben de aynı durumdayım3 doz klomen kullandım bana mısın demiyo.bi tanesi gelişebilir belki dedi ve desteklemek için iğne verdi.pek umutlu konuşmadı doktor yani. bu kadar iğneye ilaca rağmen büyümüyosa napıcaz bilmiyorum
pko için doktor şeker happı verdi mi. şeker hapı yumurta geliştiricidir. genelde pkolu bayanlara doktorlar verir. doktoruna sor istersenCanım suan Saraçoğlu'nun tüm videolarını izliyorum not alıyorum. Videonun birinde incir kürü yumurtayı çok hızlı geliştirir dedi ona bir bakalım .
sen hangi igneyi vurulmuştun?
Yok canım vermedi. Nasıl bir hap bu şeker hastalığı için ilaç mi?pko için doktor şeker happı verdi mi. şeker hapı yumurta geliştiricidir. genelde pkolu bayanlara doktorlar verir. doktoruna sor istersen
evet pko çoğunlukla insilün direncinden kaynaklanıyor. doktoruna sor bir sor istersen. pko için şeker hapı kullanmam gerekiyor mu diyeYok canım vermedi. Nasıl bir hap bu şeker hastalığı için ilaç mi?
ben klomen kullandım ve bugün gonal-F verdi doktor. iki gün vurlup kontrole gidicem ama çok dirençli yumurtaların var dedi doktor. yüksek dozlara rağmen bi tanesi büyümeye başlamış ama yeterli değil. sen ne kullandın? bi de açıkçası kürlerin işe yarayacağını sanmıyorum benCanım suan Saraçoğlu'nun tüm videolarını izliyorum not alıyorum. Videonun birinde incir kürü yumurtayı çok hızlı geliştirir dedi ona bir bakalım .
sen hangi igneyi vurulmuştun?
canım tamamen aynı durumdayız . okadar moralim bozuldu ki 20 gün oldu nerdeyse dr dedi normal bir kadının yum. 15 günde yeterli olgunluğa ulaşır . benimkiben klomen kullandım ve bugün gonal-F verdi doktor. iki gün vurlup kontrole gidicem ama çok dirençli yumurtaların var dedi doktor. yüksek dozlara rağmen bi tanesi büyümeye başlamış ama yeterli değil. sen ne kullandın? bi de açıkçası kürlerin işe yarayacağını sanmıyorum benderin umutsuzluklardayım
ben şimdi yatmadan önce soğan suyu içcem artık bunlara başlıyorum ben deben klomen kullandım ve bugün gonal-F verdi doktor. iki gün vurlup kontrole gidicem ama çok dirençli yumurtaların var dedi doktor. yüksek dozlara rağmen bi tanesi büyümeye başlamış ama yeterli değil. sen ne kullandın? bi de açıkçası kürlerin işe yarayacağını sanmıyorum benderin umutsuzluklardayım
ya evet o iğne işte doktor yazdı bana da. ama canım biz para vermedik onu alırkencanım tamamen aynı durumdayız . okadar moralim bozuldu ki 20 gün oldu nerdeyse dr dedi normal bir kadının yum. 15 günde yeterli olgunluğa ulaşır . benimki14mm iğne ve hapa rağmen.önce klomen kullandım sonra gelişmesi durdu diye geçen hafta fsh iğnesi vuruldum. bu gonalf pahalı değil miydi? dr un bugün bahsettiği bu olabilir bugun demişti 250 300 tllik iğne var kendin göbekten vuruyosun ,o da pahalı işte
Canım özele gidiyorum ben belki ondandir. Sen devlete mi gidiyorsun? İğne adı fostimon seninki?ya evet o iğne işte doktor yazdı bana da. ama canım biz para vermedik onu alırkensağlık güvenceniz mi yok? iğne ve hapa rağmen demişsin ya hani,hangi iğneyi kullandın peki sen?
ben devlete gidiyorum evet ama farkeder mi ki? anlayamadım valla canım. ama etkili bi ilaçmış bu gonal-f. iki yumurta oluşmuş bugün gittimCanım özele gidiyorum ben belki ondandir. Sen devlete mi gidiyorsun? İğne adı fostimon seninki?
farkediyo galiba canım tam bilmiyorum ama. Mesela aşılama da 750 tl devlette ne kadarben devlete gidiyorum evet ama farkeder mi ki? anlayamadım valla canım. ama etkili bi ilaçmış bu gonal-f. iki yumurta oluşmuş bugün gittim
ne kadar olmuş yumurtaların? Ne zaman vurulmuştun?ben devlete gidiyorum evet ama farkeder mi ki? anlayamadım valla canım. ama etkili bi ilaçmış bu gonal-f. iki yumurta oluşmuş bugün gittim