- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
-
- Konu Sahibi haticenurrr
Incir mi dersinBence soğan suyundan ziyade inciri denemelisiniz bi kaç günde daha etkili olur gibi
Incir mi dersinyapsam mi ? Aslında onu araştırdım ben söyle bi durum var benim eskiden prolaktin yüksekliği problemim vardı 2 senedir yok acaba incir yükseltir mi diye çok tereddutte kaldım. Ne yapsam ? Yinede yapayım mi dersin ? Bugünden başlamalıyım eğer yapacaksam. Soğan suyuna da başlamıştım, onu biraksammi? Çoooooook kararsizim
Hayıt 20 gün kullanmistim sonra bıraktım. Kullananlar memnun mu acaba ise yarıyor muCnm eğer prolaktin sorunun varsa yapma boşver riske girme ozaman bide Hayıt kullanabilirsin oda gelişim için ii.olur hem hormonları dengeler öyle bir yan etkisi de yok
Hayıt 20 gün kullanmistim sonra bıraktım. Kullananlar memnun mu acaba ise yarıyor mu
Hadi ya üzüldümBen karışım şeklinde kullanmıştım o ay bende hormonlarımi düzenledi ve cok güzel yumurta oluştu.. dr um bile sasirdi ama benim rahimde de sorun olduğu için gebelik olamadı malesefki ..
canım ne kadar olmuş bilmiyorum ama yeterli dedi çatlatma iğnesi verdi.5 gün 3 doz klomen kullandım.peerşembe cuma da gonal-f vruldum ve büyümüş işte. pazartesi günü de aşılama yapılcak inşallah. ben şimdi iğnemi alırken eczaneme sordum bizim neden gonal-f'e para vermedğimizi. dedi ki sizin raporunuz var bu yüzden sigorta karşılıyo. polikistik olduğum için mi,3 yıldır evli oldugum için mi artık bu rapor yoksa üniversite araştırma hastanesine gittiğim için mi bilmiyorum yani. bunu da yeni öğrenmiş oldumne kadar olmuş yumurtaların? Ne zaman vurulmuştun?
Sevindim canım:) inşallah tutunur bebeğin . Ben de kamuda çalışıyorum o halde benim de karşılanması lazım , Salı günü Dr ya gidicem o zaman sorayım en iyisi. Gonal f etkili bir ilaç galiba. Ya benim de 14 mm olmuştu bir 3 mm daha buyutseydik ne olurdu diyorum kendi kendimecanım ne kadar olmuş bilmiyorum ama yeterli dedi çatlatma iğnesi verdi.5 gün 3 doz klomen kullandım.peerşembe cuma da gonal-f vruldum ve büyümüş işte. pazartesi günü de aşılama yapılcak inşallah. ben şimdi iğnemi alırken eczaneme sordum bizim neden gonal-f'e para vermedğimizi. dedi ki sizin raporunuz var bu yüzden sigorta karşılıyo. polikistik olduğum için mi,3 yıldır evli oldugum için mi artık bu rapor yoksa üniversite araştırma hastanesine gittiğim için mi bilmiyorum yani. bunu da yeni öğrenmiş oldum
gonal-f etkiliymiş evet ben en düşük dozda kullandım. tüp bebek tedavisinde de kullanılıyo. daha bebeğim yok tutunması için ama hayırlısıyla olumlu sonuçlara ulaşalım inşallah canım. doktoruna sor muhakkak şu rapor işini. ilaçlar ateş pahası maalesef. yumurtan büyümediği için üzülme.benim doktorum vücudumun tepki vermeyeceğinden yüzde yüz emindi. tüp bebek için formaliteden bi aşılama yapılıyo şu an bana. bebeğin olmayacağından da emin gibi çünkü hiç olumlu bişeyler söyleyip umut vermiyo. ben de umutlanmak istemiyorum zaten. hayırlısıyla olsun diye dua ediyorum. sonuçta yumurta büyüyüp çatlasa bile gebelik oluşma ihtimali çok yüksek değil. Allah büyük diyelim,denemeye devam edelimSevindim canım:) inşallah tutunur bebeğin . Ben de kamuda çalışıyorum o halde benim de karşılanması lazım , Salı günü Dr ya gidicem o zaman sorayım en iyisi. Gonal f etkili bir ilaç galiba. Ya benim de 14 mm olmuştu bir 3 mm daha buyutseydik ne olurdu diyorum kendi kendimeyine iğne olsaydım
Hadi ya üzüldüm. ne gibi problemin var canim
Canim benim çok haklısın, Rabbim en kisa zamanda bebislerimizi verir inşallah hep dua edelim birbirimize. Bebiş tutunmayacak mi yani,problem tam olarak ne onu anlamadım? Bence sen onun dediğine bakma Rabbim ol desin olur o,suan senin yapman gereken içini rahat tutup fazla dusunmemengonal-f etkiliymiş evet ben en düşük dozda kullandım. tüp bebek tedavisinde de kullanılıyo. daha bebeğim yok tutunması için ama hayırlısıyla olumlu sonuçlara ulaşalım inşallah canım. doktoruna sor muhakkak şu rapor işini. ilaçlar ateş pahası maalesef. yumurtan büyümediği için üzülme.benim doktorum vücudumun tepki vermeyeceğinden yüzde yüz emindi. tüp bebek için formaliteden bi aşılama yapılıyo şu an bana. bebeğin olmayacağından da emin gibi çünkü hiç olumlu bişeyler söyleyip umut vermiyo. ben de umutlanmak istemiyorum zaten. hayırlısıyla olsun diye dua ediyorum. sonuçta yumurta büyüyüp çatlasa bile gebelik oluşma ihtimali çok yüksek değil. Allah büyük diyelim,denemeye devam edelim
Aa ne güzel işte hamile kalabilmissin Geçici bişeydir inşallah canım , hamile k alabildiğine göreCnm ben ilk gebeliğim de klomen kullanmistim Dr bana yumurtan büyümüyo falan demişti sonra kendisi şehir dışına çıktı yanında çalışan hemşire vardı o baktı 19. Gün büyümüş çatlatma igneni yapalım dedi o ay hamile kalmistim..
Bence hallolmuycak bişey degil canını sıkma başka sorun yoksa olur ins
Aa ne güzel işte hamile kalabilmissin Geçici bişeydir inşallah canım , hamile k alabildiğine göreşimdi ne durumdasin
yani daha bebek olduğu yok. aşılama yapılacak ve bekliycez bakalım döllenme olacak mı?olursa tutunacak mı? doktor bunlar hakkında konuşmuyo. dualarına da yürekten amin diyorumCanim benim çok haklısın, Rabbim en kisa zamanda bebislerimizi verir inşallah hep dua edelim birbirimize. Bebiş tutunmayacak mi yani,problem tam olarak ne onu anlamadım? Bence sen onun dediğine bakma Rabbim ol desin olur o,suan senin yapman gereken içini rahat tutup fazla dusunmemen
Inşallah bu sefer olur canim ya.dua edicem. Devlette mi yaptirdiniz, cok pahalıdır di mi nasıl karsiladinizEet cnm ama kürtaj olmak zorunda kaldım zaten rahimde ki sıkıntıda kürtajdan kaynaklı
Şimdi 4. Tüp bebek tedavime basliycam kısmetse
Canim haberdar et mutlaka . Ben de salı günü gitcem Dr a bakalım büyüyo mudur hala,sogan suyu etkili olacak mı çok meraktayim. umit ile umitsizlik arasindayim. Sen ne zaman gideceksin ?yani daha bebek olduğu yok. aşılama yapılacak ve bekliycez bakalım döllenme olacak mı?olursa tutunacak mı? doktor bunlar hakkında konuşmuyo. dualarına da yürekten amin diyorum
ederim tabii sen de yaz mutlaka. yarın sabah gidicem aşılama yapacaklarCanim haberdar et mutlaka . Ben de salı günü gitcem Dr a bakalım büyüyo mudur hala,sogan suyu etkili olacak mı çok meraktayim. umit ile umitsizlik arasindayim. Sen ne zaman gideceksin ?
Tamam canim benim haberlesirizederim tabii sen de yaz mutlaka. yarın sabah gidicem aşılama yapacaklar
Inşallah bu sefer olur canim ya.dua edicem. Devlette mi yaptirdiniz, cok pahalıdır di mi nasıl karsiladiniz
Rapor hakki kullanmak nasıl bişey canım ya ben hep para ödüyorum sanki özelde muayene ücreti tahlil ücreti ödenekten kalmadı zaten, bu gonal f varya onu devlet ödemiyo mu , Dr 250 300 dedi çok pahalı bu durumda yaptiramayiz dedim,kamuda çalışıyorum ben devlet karşılamaz miYok cnm özelde yaptırdık rapor haklarımızı kullandık ama devlet çok fazla bişey odemiyor zaten
Allah razı olsun cnm sen bu ay yine gidecekmisin Dr a