- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gelişim geriliği 😔
- Konu Sahibi 2berna12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gelsim hamilelik 2024 şeker diyeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yorumun için doktor karın çevresi bir buçuk hafta geride dedi fazla bir açıklama da yapmadiKızımda kafası dışında özellikle son haftalar hep 1-2 hafta geriden geliyordu kafası da bazen tam bazen geri oluyordu 40+3 2800 doğdu çok takılma derim sağlıklı gelsin yeter ben diyorum çok gelişse doğuramazdım herhalde o yüzden geriden geldi
Ha ayrıca her hafta gelişim göstermesi önemli olan sizin göstermiş kilo aldığına göre doktorum öyle demişti
Doktor karın çevresi bir buçuk hafta geride dedi açıklama da yapmadi bende çok tedirgin oldumYani doktorunuz daha iyi bilir tabii ki o ne diyor? Olcumleri bence gayet normal bazen ileri cikar bazen geri cikar birkac hafta bir sey ifade etmez. Haftada 250 gram gayet normal kilo alimi zaten. Nicin endiselendiniz?
Bebeğin kız mı pekiTeşekkür ederim yorumun için doktor karın çevresi bir buçuk hafta geride dedi fazla bir açıklama da yapmadi
Evet kizBebeğin kız mı peki
Turk doktorlarin durup dururken annelerin icine kurt dusurmesi… 2 hafta geri-ileri olmasi hicbir sey ifade etmez. Cok normal. Benim bebegimin de kafasi 2 hafta ileride gpzukuyor bana doktorum bunu soylemedi bile cunku bir problem yok, gayet normal. Bosuna uzmeyin kendinizi.Doktor karın çevresi bir buçuk hafta geride dedi açıklama da yapmadi bende çok tedirgin oldum
Teşekkür ederim güzel motive eden mesajiniz içinTurk doktorlarin durup dururken annelerin icine kurt dusurmesi… 2 hafta geri-ileri olmasi hicbir sey ifade etmez. Cok normal. Benim bebegimin de kafasi 2 hafta ileride gpzukuyor bana doktorum bunu soylemedi bile cunku bir problem yok, gayet normal. Bosuna uzmeyin kendinizi.