gelinlikle tuvalete girme problemi (çözüm)

papatyakokulum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var şimdiden araştırmaya başladım ve buda kafama takılan bir problem oldu gelinlikle tuvalete girmenin zorluğunu bir çoğunuz biliyordur ve tecrübesi vardır bende çözüm olarak hasta bezi takmayı düşünüyorum çişim gelince çok basit bir şekilde hallederim kullandıktan sonra çıkarıp atarım sizce mantıklı mı fikirlerinizi alabilir miyim

Bence mantiksiz olmuş. Zaten biri yardim eder sana akrabalarindan. Ayrica gelinliğin bütün mü yoksa alt üst ayrimi?

Benim cisim gelmemisti. :) ben cok ilgincim zaten. Evde oldumu mu 30 kere wc gidirim. Disarda yada baska bir evde oldummu sabahtan aksama kadar gitmem. Cokta gelmez.

O konuda hic sıkıntım olmuyor.

Gelinliği daha almadım fakat herkes biliyor ve bezi kullandıktan sonra atacağım altımda durmayacak eğilicen millet eteğin kaldıracak kim uğraşacak böyle daha basit

Ben tek basima tuvalete gidip yapmistim bi sikinti olmadi bence igrenc islere girme

Benim de o gün 8 saat hiç tuvaletim gelmemişti. Zaten pek fazla birşey içecek vaktin olmayacak :)

Bnde hic grmedim wc ye :-)
Bence cozumunuz hic de mantikli deil.
O kadar zor bsey deil bence benm arkadasm kendisi girdi kac defa butundu gelinlik

Bezlenmek çok mantıksız. Hadi beze çişini yaptın. Onu gelinliğinin altından nasıl çıkaracaksın. Hadi çıkardın oranı buranı nasıl temizleyeceksin. Bu kadar uğraşmaya ne gerek var.
Güzelce eteğini toplarsan klozete oturmakta sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var şimdiden araştırmaya başladım ve buda kafama takılan bir problem oldu gelinlikle tuvalete girmenin zorluğunu bir çoğunuz biliyordur ve tecrübesi vardır bende çözüm olarak hasta bezi takmayı düşünüyorum çişim gelince çok basit bir şekilde hallederim kullandıktan sonra çıkarıp atarım sizce mantıklı mı fikirlerinizi alabilir miyim
Canım bence öyle yapma. Ben düğünden iki saat önce giydim. Eşimle dini nikah kıyılmıştı balayı odasında klozete gittim o da yandan topluca tuttu zaten o kabarıklıktan bir seyde görünmüyor rahat ol. Bez ne öyle

Ne alaka yahu? İlk defa boyle bir sacmalik duydum..

Hasta bezi iyi mi saniyorsunuz kalin rahatsiz edici.
En yakin arkadasimla gittik o kaldirdi ben yaptim 2 dk mizi almadi. Hic mi yok akrabaniz arkadasiniz.

Benim hic aklima gelmemisti boyle bir problem. Kuafor zaten uyariyor gelinlik giymeden once bir lavaboya git istersen diye ona bile ihtiyac duymamistim. Evden cikarken gittim kuaforde gelinligimi giydim hicte sorun yasamadim. Zaten stresten birsey yiyip icmedigim icin ihtiyac kalmadi.

O gün için uygun olmayan bir çözüm..Ben de prenses gelinlik olmasına rağmen tek başına girdim tamamen kaldırdım,zor tabi ama imkansız değil.Bir de bezi tamamen unut bu sıcakta beklerse üzerinde tahriş eder,balayın mahvolmasın tavsiye etmem.

Hasta bezi kullanma mazallah pişik falan olursun ben 2 kere falan kardeşimle gittim o yukarı kaldırdı ben hallettim çokta rahat oluyor altında koskocaman bezle rahat edemezsin zaten gelinlik tarlatan bi dert bide bezi musallat etme başına

dugun gunu baba evınden cıkmadan lavabya gıt ben kuzenımle gıttım kaldırdı prenses model gelınlıgımı anında yaptımm ettım kalktım :)) snra bıdagha gelmedı
rahat ol .

Benim gelinliğim balıktı giymesi çıkarması zordu, ona rağmen kuzenimin desteğiyle çok rahat yaptım. Tuttu kaldırdı eteği bakmıyorum hadi yap dedi yaptım çıktım :) Zaten etekten hiçbirşey görünmüyor.

Bu arada bir bilgi; gelinliklerin arkası önünden daha kabarık ve uzun olduğu için klozete ters oturursanız daha rahat edersiniz. Yani yüzünüz rezervuara (su haznesine) dönük olacak.

Back