Gelinlikçilerin gıcık olması

dahaneleraysel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
477
724
Selam kızlar gelınlık provam vardı bugun astar prova yanı. İstediğim şeyler cok net olmasına rağmen kadın kendı kafasında bir şeye odaklanmıs onu diretiyor. Hayır diyince bozuluyor. Şöyle şöyle yaparız dıyor. Dıyorum hayal edemıyorum.( sonucta bu işin içinde değiliz) dıyorum yapın o zaman değişebilcek sekilde göriyim. Görüyorsun ya suan diyor. Ne desem tersliyor. Yumusatmaya calısıyorum asla gülmüyor. Cok yorum yapılcak bir şey yok sanırım ama sinir oldum. İçimi dökmüş olayım.
Sonucta bi kız için herhangi bir elbise değil bu önemli bir şey

Parasını çatır çatır sizin ödediğiniz bir ürün için bu kadar müdahale olmasına şaşırdım açıkçası. Kimseye o haddi vermem. Ben fikir almak istemiyorum sonuç olarak. Siz de öyle yapın yumuşak davranmayın. Ya da bu şekilde ilerleyemeyeceğinizi iletin.

Doğru söylüyorsunuz en iyisi onun gibi karşılık vermek anlasılan

Gelinlikçinin yüzünden düğünüme bir gün kala başka gelinlik seçmek zorunda kaldım biraz balık etli birisiyim beğendiğim modeli denedim bana üstümü olacağını tadilatla düzeltebileceğini söyledi zaten prova'ya gittiğimde hiçbir zaman tam bağlamadı arka iplerini gevşek bıraktım bunları sıkacağız zaten sıkınca tam oluyor dedi Ben de her gün gelinlik almıyorum sonuçta Neyse denedim gelinliği de çok beğendiğim için birkaç Düzeltme yapıp düğünüme 2 gün kala teslim aldım içime kurt düştü gece saat 1'de evde denedim gelinliği anneme sıkı sıkı bağlattım Ve arkada fermuarın bitiş yerinde koca bir açıklık yani üstüme dar geldi gelinlik arkası tam kapanmadı sabaha kadar oturup ağladım ne yapacağım şimdi diye gece yarısı aradım uyandırdım gelinlikçiyi tabii ki de o an yapabileceği hiçbir şey yok ama o öfkeyle aradım birden sonra sabah gittim Bir aceleyerek gelinlik seçtim bu sefer Tam istediğim gibi yaptılar ama bir insanın en mutlu gününü bu şekilde stresle geçirmeleri hiç hoş değil zamanında işlerini doğru yapsalar hiç böyle problemler yaşanmayacak kadının elemanları yok tek bir tane abla ilgileniyor Kendisi Antalya'ya tatile gitmiş kadın tek başına herkese yetişmeye çalışıyor bir yandan o taraftan da bakmaya çalıştım ama ben defalarca provaya gittim prova için geldim dedim Daha senin gününe var şöyle böyle dendi Yani bir kere de olsa üstümde denetmeleri tam teşekküllü bu kadar zor olmazdı diye düşünüyorum

Evet işte insana bir şeyden anlamıyor muamelesi yapıyorlar sankı anlamamız gerekıyormus gibi. İşte tam olarak sinir olduğum şey bu bitince güzel olcak güzel olcak? Olmamıs iste mesela senın neyse iyiki sonunda istediğin gibi gelinlik bulabılmıssın canım allahtan

Ay evet çok şükür yani bulamayadabilirdim gece denemesem zehir olacaktı düğünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…