Gelinlikçi devralmak istiyorum ama bazı pürüzler var.

fattime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
171
11
118
Gelinlikçi devralmak istiyorum ama bazı pürüzler var. kadının vergi levhası yok olsa bile paramı almadan veremem diyo. Bende güvenemiyorum kadına kredi çekip devralcam bide kadın ya dükkanı boşaltıp giderse.

iyi de vergi levhası yoksa devredemez ki sana. olsa giderdiniz noterden filan işlemleri başlatırdınız bence pek güvenme sen buna. kendi dükkanını kendin aç hiç bilmediğin tanımadığın insanlara güvenip kendini riske atma. zaten bazı yerler var toptan gelinlik satan yerler uygun fiyata olur bi kaç tane göstermelik al mankenin üzerine filan giydirmek için sonra zaten gelinlik dikiyosan yavaş yavaş kendi modellerini dikersin

teşekkürler bende öyle düşünüyorum az olur temiiz olur kafam rahat olur.piko felanda yapabiliyorum ikisini beraber yapmayı düşünüyorum inşallah tez zamanda isteğime kavuşurum.

teşekkürler bende öyle düşünüyorum az olur temiiz olur kafam rahat olur.piko felanda yapabiliyorum ikisini beraber yapmayı düşünüyorum inşallah tez zamanda isteğime kavuşurum.

inşallah Allah gönlüne göre versin. ben mesela bi kaç gelinlikçiye baktım hazır model hiç yok gibi bişeydi. istediğin model varsa dikeriz filan demişlerdi. sen bu senenin modellerine göre bi kaç model alıp koyarsın taşlı olur sade olur dantelli her çeşitten bi kaç model koy ki gelinlik bakmaya gelen müşterilerin deneme fırsatı olabilsin.

eğer açarsam öyle yapcam zaten değişik modellerden birer tane alıcam hem onlara bakarak model çoğaltırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…