• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik!!!

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Arkadaşlar düğünüm 4 Eylül de. Gelinlik sipariş vermiştik ilk provaya gittiğim dr tamamen dikilmiş gelinlik. Giydim olmayan yerlerini söyledim ama içime sinmedi tabi. Belki düzeltirler dedim 2. Provaya gittim hiç birşey değişmemiş. Tamamen fiyasko. Görümcem bile bu ilk denediğin gelinlik değil dedi. O kadar fark var anlayacağınız. Nişanlım içine sinmediyse kapora umrumda değil yakarım git başka gelinlik bak dedi. İstanbul Fatih te bakmak istiyorum bu kadar kısa sürede önerebileceğiniz bir gelinlikçi var mı

ben olsam başka yer aramak yerine orayı tehdit ederim.
bi şekilde istediğimi yaptırtırım.
onların sorumsuzluğunun faturasını niye siz ödüyosunuz.
gerekirse tüketici haklarına şikayetle ya da sanal ortamda rezil etmekle tehdit edin.
çirkefleşin yani.
eşşek gibi yapacaklar, siz onlara güvendiniz...

Once hakkınızı arayın kimse havadan kazanmiyor bu paraları. 5 kuruş dahi olsa bu sizin alın teriniz. Ayrıca fatihte gelinlikçiler çarşısı varmış sanırım orda istediğiniz her modeli bulabilirsiniz.

orayla inatlaşmayın bence. belli ki yapamıyorlar beceremiyorlar. boş yere gerilip düğünü mahvetmeyin. ama ayrıca şikayet edebilirsiniz tabi.fatihte zaten bir sürü gelinlikçi var. 1 gününüzü verseniz illa ki beğendiğiniz bir şey bulursunuz.

Back