• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik..

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
683
42
Manisa
umarım konuyu doğru yere açmışımdır.arkadaslar ben gelinliğimi öyle bir yere bağışlamak istiyorum ki sadece bir kişi değil ihtiyacı olan herkes o yerden gidip alıp giysin.işi bitince temizletip geri versin.uşak ilinde öğrenciyken böyle bir yer görmüştüm.fakat o zaman evli değildim.şimdi böyle bir yer bulamıyorum.sizin fikriniz var mı,ne yapabilirim?geçen yıl evlendim ve gelinliğimi saklama gibi bir niyetim yok.fikirlerinizi bekliyorum..

bir fikri olan yok mu?gelinliğimin boş boş durmasını istemiyorum.ama bir kişiyle sınırlı kalsın da istemiyorum..

İhtiyacı olan biri mutlaka çıkar. Sende verirken işi bittikden sonra başkasına vermesi için söz alırsın o kişiden böylece gelinlik sürekli el değişir ve senin isteğinde olmuş olur.
Çok güzel düşünmüşsün ayrıca tebrik ederim. a.s.

Tekrar tekrar kullanılmasını istiyorsan İstanbulda Kadıköyde böyle bir yer var
TV de görmüştüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar
Emekli bir bey yönetiyor durumu ünlü bir şarkıcının babası hatta
Bi araştır derim ben

Tekrar tekrar kullanılmasını istiyorsan İstanbulda Kadıköyde böyle bir yer var
TV de görmüştüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar
Emekli bir bey yönetiyor durumu ünlü bir şarkıcının babası hatta
Bi araştır derim ben

evet deryacık bende böyle bir yer istiyorum.inanın sanal alemde birilerine güvenmek zor..benim amacım çok el değiştirmesi parasız bir şekilde..sadece bir kişiye vermek olsaydı etrafımdakierin yakınları da var..ama çoğunuzun basına gelmiş ya da duymuşsunuzdur,nerden verdim parçaladı,şurasını yırrtı,geç geri verdi..
ben kurum arıyorum..yanlış anlaşılmak istemem:)

canım her belediyenin varmı bilmiyorum ama pendik belediyesinin hayır çarşısı var orada nişanlık gelinlik olsun bu tür bikaç günlük kıyafetleri 3 günlüğüne veriyolar daha sonra başka ihtiyaç sahipleride yaralanıyor temizliğini yıkamasını ütülemesini bu hayır çarşısı yapıyor.istersen bulunduğun belediyenn böyle bi kurumu varmı araştır yoksada pendik belediyesinin hayır çarşısının numarasını netten alabilirsin sevgiler

yanılmıyorsam kadıköyde sevgi mağazası vardı bu işi yapan ..google dan aratırsan sevgi mağazası diye gazetelere falan çıkmıştı muhakkak numarasına ulaşırsın..

Back