gelinlik üstüne kuşak??

OnlyTime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
108
0
116
Konya
arkadaşlar kuşagı sadece evden cıkarken taksak salonda falan çıkarsak olmaz mı acaba ?

ben öyle yaptım babam evde taktı evden çıktım. ama salonda çıkardım kuşağı. hediye paketine benziyor öyle

olur canım neden olmasın açıkçası ben hiç takmayı düşünmüyorum

olur banada çıkaramazsın diyolar ama ben çıkarıcam evde babam taksın ben gelin arabasında çıkarırım nikahta onunla durmam

hiç anlamam bu mantığı zaten, bakireliğin simgesiymiş de şöyleymiş de böyleymiş... eskilerde gayret kuşağı derlermiş... bunun ifadesi bi kuşakla mı oluyo allahaşkına!!!!

Babam kuşak takmak istiyorum dedi kıramadım heves etmiş adam demek ki
Evden çıkıp arabaya binince çıkarırım kesinlikle hiiiç sevmiyorum aynen hediye paketi gibi.

Bende evde takip salonda cikarmayi dusunuyorum.. hediye paketinden ziyade fotograflar hic hos durmuyo yani gelinligin guzelligini kapatiyor..

ayyyy bende hic sevmiyorum o kirmizi ve siritan kusagi o bem beyaz gelinligin ustunde cok kotu duruyo yaa, ama iste ahh su adetlerimiz.
bende kusak baglamayi hic dusunmuyorum ama adet oldugu icin kardesim baglar arkasindan cikartirim hemen

ben bağlamamıştım kimsede bağla dememişti.Bizde adet değil galiba kardeşlerimde bağlamadı.

Son düzenleme:
bir kaç düğünde gördüm takı töreninde takıyolar kuşağı. kızın babası kuşağı takıyor sonra takı bir kaç foto dans vs çıkarıyo gelinler. bir düğündede düğün salonundan çıkarken takıldığını gördüm son fotolar çekiliyor babası takıyor bir kaç da öyle foto o kadar

aslinda kirmizi cicekle uygun kombin edilebilir suslu tasli dantelli bir kusakla hos olabilir. Ama uyumsuz oldugu surece tabi cikarmak en guzeli tabi anneler izin verirse

ben takmayacağım, dedem de anneme takmamışmış zaten. nişanlım "ya benim annem kırmızı kuşak isterse?" dedi. ben de "o zaman annen senin beline bağlasın" dedim:)

Evden çıkarken babişkom takıcak gelin arabasında çıkarıcam ben adet yerini bulsun takılmıycakmı takılcak öyle gezmeye ne luzum varki çıkarırsan adın çıkar laf ederler diyolar banada kızdırmyın hiç takmam diyorum bende gelinliğimi süsümü bozucak zaten

kızlar bunlar güzel adetler
kapıdan çıkarken takarsın arabada çıkarırsın
illa gerdeğe kadar takmaya gerek yok
bunları takmayın kafanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…