bende çalışmak istiyorum ama bi türlü hayatımı yoluna koyma çabaları yok tek çabaları yeniden düzelir belki bekleyelim yani eşim gelip beni götürmek istese bi sn bile durmaz verir beni hala umutlu bu yüzdende hayatımda hiçbişeye tam karar veremiyorum ben eşim gelip yalvarsa yine gitmem komşularımdan duyuyorum kaynanam komşulara asla kabul etmem piçini verseler bile almam diyo piç dediği benim oğlum onunda öz torunu böle bi kadına daha ben gidip gelinlik mi yapcam asla dua edin bana nolur ben artık dayanamıyorum psikolojim alt üst herşeyim darmadağın oldu napıcamı bilmez oldum
Allah kolaylık ve sabır versin sana canım.ciddi anlamda yaşadığın çok zor.birde bebegin var rabbim çok yardımcın olsun.işte kafa yapısı değişmez ve işin kötü tarafı çaresizlik gidecek annenden başka bi yerin olmaması.bebegine karşı nasıl ailen ,annen çoçuğuna bakmak zorundamıyız falan diyormu.benim annemle babam ayrı annem ailesiyle kalıyor.ayrıldıkların kızkardeşim ufaktı annemle kaldı ,bizler babamla kaldık.ama anneme sürekli ailesi ver bu çoçugu bilmem ne.en ufak şeyde kızkardeşime bakmaması vermesi gerektigini ima ettiler.daha kötü laflar söylendi.kızkardeşim kekeme oldu bir ara şuan dedem vefat etti.ama annannme kardeşim tuvalette biraz fazla kalsın ona bile karışır.ki annem evin alışverişini yapar eder tmeizliği yemesi içmesi yine yaranamaz.80 yaşında kadın ananme Allah razı olsun diyecegine sne olmasan ben daha rahat geçinirim diyo.anneme diyorum kalma git kendi evine ama diyo yaşlı kadın kızım ben naısl bırakım onu.velhasıl demek istediğim şu bu olaylar değişmicek annen hep aynı olcak.bir an önce işe gir çalış bira zkendini topla ayrı eve çık.kendi ayaklarının üzerinde umarım durabilirsin rabbim tekrar yardımcın olsun