- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi raggiodisole
-
Bu kadar abartmasanız keşke ailenize o zaman zevklerinizden bahsedinBen de nikah ile evlenmek istemiştim ama eşim düğünün olmasi konusunda ısrar etmişti.Hersey gönlünüzce olsun.Arkadasim da bu zaten gelinlik sadece modeli klasik degil diyecegimiz bir elbise giymisti nikahinda .Bence elbise de de çok güzel modeller var.Bu sizin gününüz ve önemli olan sizin zevkiniz
Neyi abarttigimi anlamadım?Bu kadar abartmasanız keşke ailenize o zaman zevklerinizden bahsedin
Merhaba, öncelikle evliliginizde mutluluklar dilerim. Benim gelinliğim de hiç kabarık değildi. V yakalı sade beyaz elbise bildiğin. Kimse birşey demedi. Diyemez de.. hayat sizin. Bugün gelinliğe karışan yarın tüm hayata karışır. Kendi bildiğinizi okuyunSelamlar,
Nikahıma çok az bi zaman kaldı ve ben gelinlik konusunda çok yıpratıcı şeyler yaşıyorum. Öncelikle 3 seçeneğim var biri kayınvalidemin 50 yıllık gelinliğini giymek, ikincisi yeni alınan ama kendimi içinde hiç beğenmediğim, zorla giyeceğim, modaya uygun ve beni mutsuz edecek gelinlik, üçüncüsü ise çoook severek, bayılarak aldığım, bembeyaz, mükemmel tül deyatlarına sahip beyaz düz bir elbiseyi giymek.
Kayınvalidemin gelinliği çok güzel ama tadilat yapılınca desenleri bozulacak diye kıyamıyorum. Bozulmasa giyerdim. İkinci gelinliği gerçekten sevmiyorum ama elalem gelinlik giymeni bekler diyen ailen yüzünden hiç istemesem de şu ana kadar ona mecbur bırakıldım. Üçüncü elbise ise hayallerimin elbisesi, sadece tarlatanla giyince hoşuma gitmiyor. Güzelliğini kaybediyor.
Sabah annemle bu konu yüzünden kavga ettik, elbiseyi giyeyim başıma şapka takayım olur bence dedim ve bana sen dul musun elalem ne der dedi, inanın saatlerce ağladım bu lafın ağırlığından.
Gelinliği istemiyorum ama ailem yüzünden mecbur bırakılıyorum. Ailem ve elalem ne der elbise giyersen sana dul derler kafası...
Ne yapacağım kızlar ben? En güzel günümde mutsuz olmak istemiyorum ki inanın bana öyle kabarık gelinlikler hiç benlik değil. Sade olsun şık olsun bana yeter.
Nikaha ya da düğüne çok büyük anlamlar yüklemedim hiçbir zaman, biz mutlu olalım, tadını çıkaralım yeter dedim. Ama ne yapacağım bilmiyorum..
Kendini sen sadece bize mi ifade edebiliyorsun ailene ifade edemiyormusun. Nikahta giyeceğin bir saatlik gelinlik meden bu kadar abarttın diyorum . Ailenin istediğini nikahta giy foto çekiminde kendinin istediğini vallahi hiç derdin yok bu ufak tefek seyle ile kafanı yoruorsunNeyi abarttigimi anlamadım?
Konu sahibine yazmıyorsunuz farklı üyeye yazıyorsunuz, konuya yorum yapan başka bir üyeyeKendini sen sadece bize mi ifade edebiliyorsun ailene ifade edemiyormusun. Nikahta giyeceğin bir saatlik gelinlik meden bu kadar abarttın diyorum . Ailenin istediğini nikahta giy foto çekiminde kendinin istediğini vallahi hiç derdin yok bu ufak tefek seyle ile kafanı yoruorsun
Özür dilerim çok özür dilerimNeyi abarttigimi anlamadım?
Uyarı için çok teşekkür ederim çok üzgünümKonu sahibine yazmıyorsunuz farklı üyeye yazıyorsunuz, konuya yorum yapan başka bir üyeye
Rica ederimUyarı için çok teşekkür ederim çok üzgünüm
Benim düğünüm olmayacak, istemedim. Nikahta da sadece mutlu olmak istiyorum aslında.. Bakalım
Canım ben de farkettim bir yanlış anlama olduğunu,ondan sordum,sıkıntı yokÖ
Özür dilerim çok özür dilerim
evet evet dul olmak ne kadar da agir ne kadar da agir....Selamlar,
Nikahıma çok az bi zaman kaldı ve ben gelinlik konusunda çok yıpratıcı şeyler yaşıyorum. Öncelikle 3 seçeneğim var biri kayınvalidemin 50 yıllık gelinliğini giymek, ikincisi yeni alınan ama kendimi içinde hiç beğenmediğim, zorla giyeceğim, modaya uygun ve beni mutsuz edecek gelinlik, üçüncüsü ise çoook severek, bayılarak aldığım, bembeyaz, mükemmel tül deyatlarına sahip beyaz düz bir elbiseyi giymek.
Kayınvalidemin gelinliği çok güzel ama tadilat yapılınca desenleri bozulacak diye kıyamıyorum. Bozulmasa giyerdim. İkinci gelinliği gerçekten sevmiyorum ama elalem gelinlik giymeni bekler diyen ailen yüzünden hiç istemesem de şu ana kadar ona mecbur bırakıldım. Üçüncü elbise ise hayallerimin elbisesi, sadece tarlatanla giyince hoşuma gitmiyor. Güzelliğini kaybediyor.
Sabah annemle bu konu yüzünden kavga ettik, elbiseyi giyeyim başıma şapka takayım olur bence dedim ve bana sen dul musun elalem ne der dedi, inanın saatlerce ağladım bu lafın ağırlığından.
Gelinliği istemiyorum ama ailem yüzünden mecbur bırakılıyorum. Ailem ve elalem ne der elbise giyersen sana dul derler kafası...
Ne yapacağım kızlar ben? En güzel günümde mutsuz olmak istemiyorum ki inanın bana öyle kabarık gelinlikler hiç benlik değil. Sade olsun şık olsun bana yeter.
Nikaha ya da düğüne çok büyük anlamlar yüklemedim hiçbir zaman, biz mutlu olalım, tadını çıkaralım yeter dedim. Ama ne yapacağım bilmiyorum..
beğenmediğiniz gelinliği size aldıran annenizle nasıl baş edersiniz inanın bilemedim. Tek diyeceğim Allah size kolaylık versin.
Şimdiki aklım olsa tarlatansiz rahat bir model giyerdim. İçinize nasıl sınıyorsa öyle yapın derim. Kayinvalidenizin gelinliğini bir yaptırsanız belki bozulmaz. Çok otantik olur. Siz de o tarzdan hoslaniyorsunuz belli ki. Ya da bütün şıkları eleyip yine sade ve tarlatani çok çok az kabarik başka modellere de bakabilirsiniz. Düğün arefesinde üzmeyin birbirinizi.
Düğünler elalemi mutlu etmek için yapılıyor zaten. Dünyanın parasını verip çalgı çengi eşliğinde gösteriş yapılıyor, gönül ediliyor. Şatafatlı bir düğün salonuna elbiseyle girmeniz çok komik olur. He ama gösterişsiz bi kır düğünü konseptiniz vardır, takar şapkayı tacı gidersiniz. İstediğiniz tarza yakın bir gelinlik almayarak yapmışsınız hatayı.
Merhaba, öncelikle evliliginizde mutluluklar dilerim. Benim gelinliğim de hiç kabarık değildi. V yakalı sade beyaz elbise bildiğin. Kimse birşey demedi. Diyemez de.. hayat sizin. Bugün gelinliğe karışan yarın tüm hayata karışır. Kendi bildiğinizi okuyun
Kendini sen sadece bize mi ifade edebiliyorsun ailene ifade edemiyormusun. Nikahta giyeceğin bir saatlik gelinlik meden bu kadar abarttın diyorum . Ailenin istediğini nikahta giy foto çekiminde kendinin istediğini vallahi hiç derdin yok bu ufak tefek seyle ile kafanı yoruorsun
Ben ne yapardım....kesin gelinlik giyeceksem istemediğim bir gelinliģi giymez kv min gelinliğini giyer sonra saklar kızima ya da helinime bırakırdim...giyerler yabda giymezler...hatıra olarak verirdim...hoş bir gelenek olurdu...elbise konusunda ise elalemin ne dediğinin umurumda olmayacağını söyleyerek hiç öyle ağlayıp üzülmeden ikna etmeye ćalışırdım annemi
Düz elbiseyi nikahta giyin ikinci gelinliğide düğünde giyin ne varki bunda bence çok abartıyorsunuz.
evet evet dul olmak ne kadar da agir ne kadar da agir....
Kendi giyecegine bile karar veremezken nasil evlenmeye karar verdin?
Ayrica allah baska dert vermesin...
O zaman o gelinliği kendileri giysinler. Kırmayın, üzmeyin tamam da bir yere kadar. Bu ne böyle insan bu kadar mı önemsenmez? Nikaha da çook uygun istedğiniz tarz bir gelinlik. Ya kayınvalidenizinkini deneyin yada kimseyi dinlemeyin elbiseyi giyin.Bakın daha önce de anlattım burada, ben almadım, giydirdiler, beğendiler ve aldılar. Ne dersem diyeyim dinletemedim. Düğünüm olmayacak sadece nikah. Şatafattan çok uzak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?