Kuaföre geleceklere bile karışıldı, arkadaşlarım yerine en sevmediğim akrabalarım kuaföre gelecek çünkü "bu insanlar yıllardır beni kızları gibi görüyor ve benimle gelmek istiyorlar". Ailelerin söz sahibi olma ve kontrol etme isteğinden şu süreçte gerçekten nefret ettim, kuaförde bile rahat olamayacağım...
Nikah sonrasında yemek ya da eğlence yapmayacağımız için sadece nikahta istediğimi giyebileceğim. Ailelerin egosunu nikah sonrasında da tatmin etmeye devam etmek ve ağızlarına laf vermek, dedikodu kazanının ortasına düşmek istemediğimiz için nikah sonrası evimize geçip üstümüzü değiştirip hemen balayına gideceğiz. Ben de vintage görünümleri sevdiğim için bu elbiseye çok ısındım ama bakalım..
Düğün yapmayacağız :) Dış çekim için kayınvalidem elbise işliyormuş bana, onu giyeceğim gibi duruyor. Sizin şanslı olarak gördüğünüz şey benim için külfet aslında, hiç istemem, hiç sevmem böyle şeyleri ama aileler...
Ben en yakın arkadaşımın şahidiydim, gelinliğini hiiiç hatırlamıyorum :) Elalemi ben boşversem ailem boşvermez..
Düğün olmayacak :)
Olay şurada bitiyor sanırım: sülale. Her şeye burnunu sokan insan tayfası. Bıktım hepsinden :) Nişanda balık model bir elbise giydim ve tüm gün boğazımı tutamadığım, sürekli yediğim için kocaman bir göbeğim vardı. İnsanlar beni gerçekten hamile sandı
1 kez evleniyorum ama evlilik sürecimin, ev düzenimin, gelecek hayatımın kararlarını vermeye çalışan o kadar çok insan var ki :)
Benim elbisem zaten gelinlik gibi görünüyor tül detayları yüzünden, gelinliği değiştiremem çünkü ben karar vererek almadım, bana denettiler, oldu dediler ve aldılar (kız tarafı)
Elbisem dümdüz beyaz elbise olmadığı ve çok şık durduğu için onu daha çok istiyorum.
Fotoğrafını internette bulamadım, aldığım butikte satıştan kaldırılmış. Benim de henüz net bir fotoğrafım yok ama bulursam ya da çekersem mutlaka yüklerim :)
Teşekkür ederim :) Düğün yapmayacağız ve ben 15 dakika sürecek nikahta mutsuz olmak yerine tercih ettiğim şekilde giyinmek istiyorum. Zaten gelinliğimi ailemin istediği şekilde aldım...