Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinÇok hoş bir gelinlik özellikle üst kısmını çok beğendim. Tebrik ederim umarım mutlu mesut bir evliliğiniz olur :)
Çok güzel duruyor mutluluğunuz daim olsunMerhabalar hanımlar,
Kısmetse Eylül ayında evleniyorum. Gelinliğimi seçtim, foto çekmek yasaktı ama birkaç tane kaçak çektik. Sizce nasıl? Fikir verirseniz çok sevinirimarkasını da ekliyorum tabi üzerime göre dikilecek bu denemelerdeydi henüz
Ben normalde dünya kararsızı olduğum için erken başlamıştım çok sürer karar verip beğenmem diye ama ilk girdiğim yerden alıp çıktım ilginç bir şekildeÇok güzel duruyor mutluluğunuz daim olsuneylül ayında düğünün var gelinliğin hazır temmuzda düğünüm var daha gelinlik bakmaya çıkmadım bile
Teşekkür ederim inşallahBen normalde dünya kararsızı olduğum için erken başlamıştım çok sürer karar verip beğenmem diye ama ilk girdiğim yerden alıp çıktım ilginç bir şekildeöyle olunca biraz erkenden hazır olmuş oldu. Umarım sen de hemencecik bulursun içine sinen gelinliği
Ben de aynı şeyde biraz düşünceliyim, ilk provamda şeyi önereceğim o yüzden: toplanabiliyormuş sanırım ilk girişi öyle yapıp sonra böyle katlanabilen bir mekanizma yapıyorlarmış diye duydum, bir soracağım :)Çok beğendim ama kuyruğu biraz kısa mi olsa. Oynarken çok basarlar rahat edemezmişsiniz gibi geliyor
Akay’dan aldım ben canımTeşekkür ederim inşallahmarka biryerden mi aldınız gelinliği
Bende hiç olmadığı için tabiGögüs kısmı çok mu aşagıda gibi duruyor
Yani destekli bi sütyen yada ne biliyim ne kullanilir silikon gibi kullanilan şeylerden mi kullansaniz
Tam adını da bilemedim resim bulursam atayim
Çok estetik olmamiş gögüs kısmı sanki
Fiyatlar uygun mu akayda? Gerçi sanmıyorum ama bir umut soruyorumAkay’dan aldım ben canım
İstanbuldayım ben, wedding world’tekine gittim orası daha geniş bol çeşit var ve çok iyi ilgilendiler. Fiyatlar konusunda piyasayı hiç bilmiyorum, ilk gittiğim yerdi ve ordan aldım çıktım. Ama 3 model denemiştim aralarında 3.000 e yakın fark var öyle diyim denediğim modeller içinde, o yüzden evet arşa doğru yükselebiliyor ama daha uygun olan da çıkabilir kumaşa işlemeye filan göre çok değişiyor. Benim aslında aklımda tül etekli bir şeyler vardı hep. Ama sonra giyince fikrim değişti, benimki kalın saten gibi formu bozulmuyor, o nedenle de biraz daha pahalı oldu.Fiyatlar uygun mu akayda? Gerçi sanmıyorum ama bir umut soruyorumHangi şehirdesiniz?
Evet onu toplattırıcam kesinKuyruğu yorabilir seni canım eger klasik oyun havalı bir dugun olacaksa ozellikle.
Önler yere sıfır ya hiç birikmiyo benim her yer öyleydi o kadar rahat oynadım ki. Karadenizliyiz saatlerce horon teptim.Evet onu toplattırıcam kesin
Amin canım çok çok teşekkür ederimBir de o kumaşı çok iyi bir şey yani belliGüle güle giy inşallah mutlu huzurlu yuvan olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?