Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

ayy esger ekledın ilk resım sacında toklaı bi tül olan fotograf bende onu begendım baya gezdım bakaındım ama etegı cok begendım.ve modelı verdım baslıyacaklar sadece ust kısmı baya pahalıya cıkıyo o yüzden üst model bulmak kaldı tek bakalım hayırlısı

sewındım cnm ne gusel sen model belirlemişsn en azından ust modelide bulrsun inş istedigin gibiiopuyorumnanaktan dugun ne zman senn ??

canım benım temmuz 17 nısanlımın sehrınde olcak ankara dısı orda nıkahım olacak inş.25 temmuz burda salonum olacak yanı 17 temmuz ilk dugunum.gelınlık aslında vermıcektım ama etegı zormus duz etek olamdıgından birde yaz dugunlerı cogalacak malum.araya sıkısıpta bastan savma yapmasınlar dıye canım verdım sımdıden.ilk provam ne zaman olur bılmıroum daha baslamadılar bakalım.ewet model beleırledım kafam rahatladı etek bıttıgı zaman üzarine göre taslımı dantellımı sececez bakalım.tatlı telaslar ben kararsısımz fecı ondan nette bakındım tamam bu dedim begendım cok.denedım buna benzer baska model bakalım nasılolacak

swaroskii taşlı gelinlik modelleri olan arkadaşarımız varsa paylaşşsınlar lütfen ayrıca teşekkürler duygu çok güzel modeller

canım mesajını gördüm sana ir model göstereyim dedim umarım beğenirsin
ben bayılıyorum bu gelinliğe

aynenn cnm walla bende cok kararsızım benmde nisanda baslancak aslında once bi model begenmiştm ama geri wzgectim hergun fikrim deişio ya sıkıldım walla iice kafamda bişi otursaydı en azından..saten mi olsun yoksa hani tul oluo ya etegi ole mi olsun bilmıorum..bi diorum taşli kabarık bişi olsun ışıltılı filan..bi dıorum asil olsun ole cok taşli olmasın dıorum..baklaım artık neye karar werrsem:sinifsinif:bencede ii etmişisn şiödiden wermeye benm gelinlikçimde ole soledi yaza sıkısmasın ilgilenemeyız nisanda baslayalım daha cok ozenrıız dedi..inş dilktıkten snrada begenirsın cnm içine sinen bişi cıkar ortayaopuyorumnanaktan

selam xok ortak yanımız var dıye gorunuyo ben de 4 temmuzda evlenıyorum fatih e gıttın mı tatlım

senın düğün ne zaman canım.kararsızlık kötü kıyamam canım ceşit cok olunca karar secımıde zor gulum düşün ben yemek takımımı bıle 3 4 aydır begenemıyom kaydirigubbakcemile3 artık etrafımdakılerde sıkıldı bunaldı artık bende temkınlıyım cok gelınlıkcı gezmedım canım model baktım nette bayaaa heryana baktım ark ıstedım falan sonunda etegımı burdan begendım.sende fazla canını sıkma ama dene model ıcıne sınen yaptır.satende güzel tüllüde hepsinin kendıne göre güzelliği var.taslarla yada dantelle falan hos tamamlanır.bikere gıyecegız inş.sademı dantellı taslımı modellerı ıyıce ıncele senın hangısı yansıtır.sonucta dugun senın olcak ogun sen gelınsın taslı satafat az olan bişeyde olur ogun mısafir değil dugun sahıbısın üzülme.inan üstündem bır sıkıntı gitti rahat uyuyoım.sende kararsızsız ama bu gelınlık tabak canak vs...yerıne gelir .gelınlık zor.birde nısanda baslıyacagından kafan ıyıce karısıyor o model senın bu model benım derken.sen canım kaca anlastın gelınlıgını mahsuru yoksa?piyasa ögrenek :roflol: gercı bende verdım gelınlıgı anlastım ayyy hayırlısı rabbım utandırmasın hayırlısıyla atlatırız ogunelrmıze inş öpüyorum kıb

ay cnm bakalım gelınlık denedıkce iice oturr bişiler die dusunuorum..cnm benm ilk anlaştıgım gelnlık we abiye 1100..biz parasınıda peşn werdık walla napcam bilmıom geri ordanda cayamam gelinlik we abiye deişcek cnm fiyat nolur bilmıorum belki biraz daha cıkar belki aynı kalır..benm dugun de temmuz 19 4 ayım kaldı :) senden 2 gun sonra ben gitcem :) sen kaca anlaştın ?*

ya kızlar gelinliğimin fermuar kısmında değişiklik yapmak istiyorum inci den düğmelerlemi bağcıklı bi sırt modeli ile değiştireyim.:sm_confused:

ya kızlar gelinliğimin fermuar kısmında değişiklik yapmak istiyorum inci den düğmelerlemi bağcıklı bi sırt modeli ile değiştireyim.:sm_confused:

tatlım bence bağcıklı al çünkü hem hoş duruyor hemde kilo alır ya da verirsen gelinliğin içine girme derdin daha az olur.ben bağcıklı aldım 36 beden kilo alırsan gevşetip 38 beden gibi kullanıyorsun ama verirsende sıkıp 34 beden gibi giyebiliyorsun.ben zyıflıyorum ve gelinlikçim kesinlikle rahat edeceğimi söyledi.içine her türlü sığıyorum...bayanssulusmile karar senin tatlımm.bu arada şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan

roseeda çok saol canım, sanada mutluluklar, bilmiyorum ki bende kilo veriyorum haklısın bol gelirse daha çok sıkabilirim. ya iç çamaşırı gözükmezmi arkadan o şekilde, fisfisfis

kilo veriyorsan işini şansa bırakma bence.arkadan iç çamaşırı görünmez benim içten satenle kapanıyor arkası,gelinliği diktirdiğin yere satenle kamufle etmesini sölersin.ben aysiradan aldım hazır yani ama onların kendinden satenli,o kısmı gizliyorlar.çokta şık duruyor

bende hazır aldım defne gelinlikten, bakalım güzel olur inşallah, sade bi model yalnız straplez olduğu için nişanlım istemedi o şekilde olmamı işlemeli bir cepken dikilicak artık

ben de inci düğmeyi çok seviyorum duruşu bi başka güzel kızlar ya. zevk meselesi ama

ben brit bağlamalı yaptırıyorum malum stresten koşturmacadan kilomuz sürekli değişiyor brit bağlamalı olunca 5-8 cm kadar farkı telafi edebiliyor gelinlik ayrıca kilonuz sabit kalsa bile brit vücudu daha iyi sarıyor

canım kusura bakma cevap veremedım işlerim yogunlugu ayrıca esya bakmaya basladım falan nete giremedım ancak cevap veriyorum.ewet gelınlık denedıkce oturur bişeler ama fazla gezdıkce denedıkcede kafan karısır bence.ben esya baktım bu hafta sonu ayyy bir mobılya dukkanıda giriyorum tamam bu dıyorum amanım diğer bır dukkana girip bu diyorum cesit bol olunca kafa karısıyor.bakalım ama begencem bu hafta sonu şakkıdı gelınlıkde sukur begendım bıır model ona göre yaptrıcam.ilk provam olsun bakalım napcam :teytey: senın gelınlık ve abıyen 1100 demısın iyimiş.benım gelınlık tek sadece canım 1000 lıra etegımı bılıyosun öncekı sayfalarda var cnm üzeri dantelli olursa.eğer üzeri taslı olursa 1150 anlastım.aa ne güzel yakınmıs tarıhlerımız hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

kıslar düz bir elbiseyi herzaman giyersiniz gelinlikleriniz kabarık olsun bir kez giyiliyo çünkü hepinize mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…