canım benım temmuz 17 nısanlımın sehrınde olcak ankara dısı orda nıkahım olacak inş.25 temmuz burda salonum olacak yanı 17 temmuz ilk dugunum.gelınlık aslında vermıcektım ama etegı zormus duz etek olamdıgından birde yaz dugunlerı cogalacak malum.araya sıkısıpta bastan savma yapmasınlar dıye canım verdım sımdıden.ilk provam ne zaman olur bılmıroum daha baslamadılar bakalım.ewet model beleırledım kafam rahatladı etek bıttıgı zaman üzarine göre taslımı dantellımı sececez bakalım.tatlı telaslar ben kararsısımz fecı ondan nette bakındım tamam bu dedim begendım cok.denedım buna benzer baska model bakalım nasılolacak
arkadaşlar selam. benim de kısmetse 4 temmuzda düğünüm var benim aklımı çok kurcalıyor bu gelinlik konusu baktığım hiç bir modeli bir türlü beğenemiyorum çok stres oldumbende basenden aşağı kabarık bir model hayal ediyorum yardımcı olur musunuz?
aynenn cnm walla bende cok kararsızım benmde nisanda baslancak aslında once bi model begenmiştm ama geri wzgectim hergun fikrim deişio yasıkıldım walla iice kafamda bişi otursaydı en azından..saten mi olsun yoksa hani tul oluo ya etegi ole mi olsun bilmıorum..bi diorum taşli kabarık bişi olsun ışıltılı filan..bi dıorum asil olsun ole cok taşli olmasın dıorum..baklaım artık neye karar werrsem:sinifsinif:bencede ii etmişisn şiödiden wermeye benm gelinlikçimde ole soledi yaza sıkısmasın ilgilenemeyız nisanda baslayalım daha cok ozenrıız dedi..inş dilktıkten snrada begenirsın cnm içine sinen bişi cıkar ortayaopuyorumnanaktan
ya kızlar gelinliğimin fermuar kısmında değişiklik yapmak istiyorum inci den düğmelerlemi bağcıklı bi sırt modeli ile değiştireyim.:sm_confused:
ya kızlar gelinliğimin fermuar kısmında değişiklik yapmak istiyorum inci den düğmelerlemi bağcıklı bi sırt modeli ile değiştireyim.:sm_confused:
ay cnm bakalım gelınlık denedıkce iice oturr bişiler die dusunuorum..cnm benm ilk anlaştıgım gelnlık we abiye 1100..biz parasınıda peşn werdık walla napcam bilmıom geri ordanda cayamamgelinlik we abiye deişcek cnm fiyat nolur bilmıorum belki biraz daha cıkar belki aynı kalır..benm dugun de temmuz 19 4 ayım kaldı :) senden 2 gun sonra ben gitcem :) sen kaca anlaştın ?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?