benimkide 12 mayısta bu gelinliği diktiriyorum
Eki Görüntüle 343324
kır düğünü için gelinlik araştırıyorum, ama bir sonuca varamadım. Elinizde kır düğününe uygun gelinlik modelleri var mı
merhaba... gelinliğiniz pronoviasın en beğendiğim modellerinden biri...dikilmiş halinin fotoğrafı var mı acaba? ve fiyatı çok uygun geldi[/QUO
henüz gelinliğimi teslim almadım
kır düğünü için gelinlik araştırıyorum, ama bir sonuca varamadım. Elinizde kır düğününe uygun gelinlik modelleri var mı
Eki Görüntüle 380479 bu gelinlik nasıl. çok mu sade duruyor. esmer ve 1.63boyundayım. 53kiloyum. bana nasıl olur acaba:18:
benimkide 12 mayısta bu gelinliği diktiriyorum
Eki Görüntüle 343324
ufak değişiklikleri saymazsak, benimde gelinliğim bu model ve düğünüm de 12 mayıs
ufak değişiklikleri saymazsak, benimde gelinliğim bu model ve düğünüm de 12 mayıs
bel çevrem geniş kızlar. bana öneride bulunur musunuz kapatmak için nasıl bi model tercih etmeliyim
merhaba... gelinliğiniz pronoviasın en beğendiğim modellerinden biri...dikilmiş halinin fotoğrafı var mı acaba? ve fiyatı çok uygun geldi[/QUO
henüz gelinliğimi teslim almadım
merhaba ben de temmuzda evleniyorum bu gelinlik benimde favorim. aynı gelinliği diktirmeyi düşünüyorum aynısını dikebilirler mi diye çok tereddüt ediyorum nerede diktirdiğinizi öğrenebilir miyim büyük çarşı neresi oluyor ben istanbulda yaşıyorum şimdiden mutluluklar diliyorum inşallah güzel olur gelinliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?