• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi- ACİL Yardım Lütfen!!!

:1: Fiyatı da 6.100 TL (sadece gelinlik). Duvak, kese, vs..herşey ekstra. Bir kaç duvak sordum, fiyatları : 1500 - 2000 TL arasında değişiyordu. Baya yüksek geldi bana...

tesekkur ederım cnm :)

eger orjınal ıse fıyatı ıyı gıbı canım.

ben elie saab aglaya modelını sormustum

22 mılyar demıslerlerdı .soyle kaldım yani:53::53:

elie saab ucmus :1:

Son düzenleme:
son yüklediğin resimlerden üçüncüsü çok yakışmış çok asil göstermiş çok güzel taşımışsın gelinliği ben olsam onu tercih ederdim diğerlerinin elbiseden farkı yok bence

bence 3 biraz seni yaşlı gösterir bende 2 yi çok beğendim daha kadın durmuş güzel olmuş yani..

bence de 4. model çok hoş durmuş gerçi fiziğin çok güzel hepsi çok yakışmış hatlarını göstermelisin bence:34:

Canım bence ilk yüklediklerin arasında model olarak ve senin fiziğine en çok yakıştığını düşündüğüm gelinlik 3. sü
ikinci yüklediklerin arasında ise 4. olan çok hoş durmuş üzerinde.
yerinde olsam 3.yü (balık olan modeli yani) birkez daha giyip hareketini kısıtlayıp kısıtlamadığına bir bak yani gelinlikle gez mağzanın içinde bir köşede oyna :9: ki düğününde o gelinlik seni nefes nefese bırakmasın. sonuçta senin düğünün gözde sen olacaksın ve neredeyse hep ayakta olacaksın :46: . 4. gelinlik ise klasik ama hoş bir model bence,sana da çok yakışmış ayrıca
:34: hmm şimdi ben bu ikisi arasında kararsız kalsaydım rahat edip edemediğime bakıp ilk yüklediklerinden 3. sırada olanı seçerdim. çnk gerçekten çok hoş ve sana da çokyakışmış güzel taşımışsın, saçın makyajın ve duvağını da düşünürsek o zaman fevkaladenin fevkininde fevkinde bir gelin olacaksın 3. gelinlikle:)) :42: :21:

3. de 4. de çok güzel.senin fiziğin de uygun olunca sana çok yakışmış.fotoya ilk bakışımda 3 diye düşündüm ama düğün yerini ve fiziğini hesaba katınca 4 diyorum ben. çünkü 4. gelinlik herkese böyle yakışamaz, oyüzden onunla farklılığını ortaya koyabilirsin.

sondan 2 tanesine bayıldım.sıradan olmak istemiyorsan sonun br öncesindeki tavsiye ederimm.buarada resimdeki sen ise fiziğin çok güzelmiş :nazar:

ilk yüklediklerinizden 3 ve 4 ü beğendm. 3 vücut proporsiyonunuza çok yakışmış ama 4 daha modern duruyor. ikinci yüklediklerinizden de 3. yü beğendim. :)

Ilk yüklediginiz resimlerden, 3. gelinlik cok yakismis.
ikinci yüklediklerinizden ise hem 3 hem 4 numarali gelinlik cok yakismis.

Son düzenleme:
Bunlar da cok tercih etmediğim, biraz daha kabarık modeller, az kalsın bugün annem ve nişanlımın ısrarı üzerine sonuncuyu satın alıyorduk,(son iki resim aynı gelinlik) iyi ki almamışım, beni sanki diğer gelinliklere göre daha basık, kısa boylu gösterdi, yada resimde öyle çıkmış, bilemedim, Eki Görüntüle 454422 Eki Görüntüle 454423 Eki Görüntüle 454424 Eki Görüntüle 454425 Eki Görüntüle 454426 Eki Görüntüle 454427 Eki Görüntüle 454428 Eki Görüntüle 454429 siz ne dersiniz?
Böyle modellerden mi alayım yoksa ilk yüklediğim resimlerden 3. veya 4. mü? Benim içime onlar daha yatmıştı..

İlk yüklediğin modellerden 3. Guzel. Balık model pek görememiyor sanki gelinliği beğenmedim o yüzden.

Bu grupta ise 2.si çok güzel ya çok yakışmış sana. En sonuncu model ise en çirkini bence canım iyi ki almamissin.:45::46:

Back