• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi- ACİL Yardım Lütfen!!!

Bunlar da cok tercih etmediğim, biraz daha kabarık modeller, az kalsın bugün annem ve nişanlımın ısrarı üzerine sonuncuyu satın alıyorduk,(son iki resim aynı gelinlik) iyi ki almamışım, beni sanki diğer gelinliklere göre daha basık, kısa boylu gösterdi, yada resimde öyle çıkmış, bilemedim, $IMG_0918.597x800.60.1K.jpg $IMG_0927.597x800.74.1K.jpg $IMG_0946.597x800.48.4K.jpg $IMG_0947.541x800.45.2K.jpg $IMG_0951.597x800.58.5K.jpg $IMG_0960.597x800.50.4K.jpg $IMG_1025.597x800.58.4K.jpg $IMG_1026.597x800.56.4K.jpg siz ne dersiniz?
Böyle modellerden mi alayım yoksa ilk yüklediğim resimlerden 3. veya 4. mü? Benim içime onlar daha yatmıştı..

o son gelinlik bir facia ......bu son yukledıklerınde 3 numara yıne cok guzel bu tarz gelinlikler senın proporsiyonu na co uygun ve cok hos gorunuyorsun.

o son gelinlik bir facia ......bu son yukledıklerınde 3 numara yıne cok guzel bu tarz gelinlikler senın proporsiyonu na co uygun ve cok hos gorunuyorsun.

Oh, içim rahatladı valla, son anda büyük bir hata yapmaktan sıyrılmışım, zaten nası beğendiler onu anlamadım..annemlerle zevkimiz cok farklı sanırım..

Ay bayildim 3 nr ye ve son eklediginden de yine 3 nr ye :1: Ilk ekledigin gelinliklerden sonuncusu gelinligin tarzinda bir Gelinlik "Eve yildirim düstü" dizisindeki kiz giyinmisti dün..

Ama birdaha söylim dur üzerine de basim :1: 3 ve 3 o tarz cok hos durmus üzerinde bence yani:26:

Güle güle giyin insallah allah mutlu mesut etsin..... Aminnnnn...

Son düzenleme:
tatlim ben de ilk yuklediklerinde 4.cuyu begendim, 3cusu 2012 itibari ile herkesin kullandigi artik bir cazibesi kalmamis bir model. fizigin itibari ile her modeli tasiyabiliyosun avantajini kullanmani oneririm sahsen.
gobek sorunun yoksa tum gun icime cekerim dusuncesinde degilsen 4u sec derim mutlaka. kalp :)
sonuncular sakinn diyorum hic birisi salon dugunune uygun degil. ayrica eski sezonlara ait ben tey 2010da denemistim ikinci yuklemendeki 4.cu modeli.
annenleri de sakin dinleme ne giysen begenecekler o gun emin ol. onemli olan senin iyi hissetmen. benm pronovias alce modelimi kimse begenmemisti ilk basta sade diye ama ben coook iyi gorundugumu biliyodum. israrci ol mutlu ol:)

Son düzenleme:
ben 3.ve 4.olan modelı cok begendım .4.model san patrıck modelıne cok benzıyor ,aynısı sanırım :)

eger 3 ve 4. model arasın da secım yapmam gerekırse 4.modelı gıyerdım .

3.guzel evet ama ,o tarz modellerı genellıkle kılo problemı yasayan bayanlar cok tercıh edıyor .

senın fızıgın gayet guzel ve 4.modelı cok guzel tasımıssın .

otel dugununu de cok yakısır

sımdıden mutluluklar dılerım canım .:nazar:

Son düzenleme:
4 dıyorum
ama bu kadar dar gelınlıkler gıydıgınızde kı bunların abıye formlarıda mevcut daha sonra pısman olma rıskı herdaım vardır
nısan elbısem balıktı ve hıc rahat degıldı ayrıca

Bunlar da cok tercih etmediğim, biraz daha kabarık modeller, az kalsın bugün annem ve nişanlımın ısrarı üzerine sonuncuyu satın alıyorduk,(son iki resim aynı gelinlik) iyi ki almamışım, beni sanki diğer gelinliklere göre daha basık, kısa boylu gösterdi, yada resimde öyle çıkmış, bilemedim, Eki Görüntüle 454422 Eki Görüntüle 454423 Eki Görüntüle 454424 Eki Görüntüle 454425 Eki Görüntüle 454426 Eki Görüntüle 454427 Eki Görüntüle 454428 Eki Görüntüle 454429 siz ne dersiniz?
Böyle modellerden mi alayım yoksa ilk yüklediğim resimlerden 3. veya 4. mü? Benim içime onlar daha yatmıştı..

bunlar arasında ise en güzel yakışan 3 diye düşünüyorum

İlk k isimdan 5. Benm yakistirdgm ikinci kisimdanda2 ilk kisimda herkes 3e yogunluk verms o modeli bende denedm usttte guzel duruyo ama kumas hic icime sinmedi onda cok dandik ikinci kisimda dedigimde kesim olarak ayni ama daha asil duruyo ilk3. Ye gore

Cnm sen kabarık istemiyorsan kesinlikle giyme. Nasıl istiyorsan öyle seçim yap nişanlın ve annenin fikirleride önemli ama öncelik sende. Sana tavsiyem sadece kendi istediklerini yap düğün mevzularında :31:

Bence ilk bölümden 4. gelinlik harika. Kesimi, vücuduna oturuşu çok güzel ve farklı bir gelinlik :12:

Back