Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi- ACİL Yardım Lütfen!!!

Merhaba,

Ben ilk bölümden 4.sü diyorum. İkinci bölümden alcanar modeli de yakışmış ancak onu çok kişi giyiyor bu sene, 4 hem orijinal hem üstünüzde en güzel o durmuş, dikiş ve kumaş açısından da en iyi duranı o. Belindeki kuşağı da alın bacaklarınızı kısa gösterir yoksa. İyi ki oleg cassiniden o gelinliği almamışsınız. Dün yine bir uğradım oraya, o kadar kötü kumaş ve işçilik var ki inanamıyorum. Vakkodaki markaları alacak bütçeniz varsa oleg cassiniye filan bakmayın zaten bence, hem kumaş hem kalite olarak ne kadar farklı oldukları sizin amatör fotoğraflarınızdan bile belli.

Bence 3. veya 4. çok yakışmış.Kabarık olmak zorunda da değil,gelinlik.Fiziğin çok güzel.Bence 3. veya 4. giyersen çok asil duruyor üstünde....

Bu son eklediğin resimlerde 3. Gercekten çok yakışmış .. Ben gelinlikte balık sevmiyorum , nişan elbisemi balıkti. Nişanda da kabariklari sevmiyorum ..

Son düzenleme:
Merhaba,
Gelinlikler çok hoş bence 3. ve 4. çok daha yakışmış derim. Kararsızlık çok kötü Allah yardımcınız olsun :)

canım ben ılk bolumden 4.modelı begendıgımı belırtmıstım zaten ama ,

sana bırsey soracagım .bu 4.model san patrıckın orjınal modelı mı

yoksa baska bır yer mı calısmıs bu modelı .

san patrıckle bırebır cok merak ettım .fıyatı nedır ?

bana kalırsa hiçbiri ama bunlardan 3 veya 4 daha güzel duruyorr ben hep prenses modeli istemiştim giyincede içime sindi ve aldım bana kalırsa giydiğinde içine hangisi sindiyse onu almalısın gelinliği giy aynaya bak yüzünde gülümseme olan gelinliği al :)

Bunların arasından size en çok yakışan 4. gelinlik olmuş bence. ama zaten fiziğiniz müsait olduğu için ne giyseniz güzel olur.
şimdiden mutluluklar

bence kesinlikle 4... hem seninde içinden geçen böyle gösterişli bir şey.. ayrıca bir gelinlik neden kabarık olmak zorunda ki.. benimkide belimden aşagısına kadar dar.. bedeninin zarifliğini göstermekten çekinmemelisin bencee
mutluluklarr

Evet canım, St. Patrick'in RİVOLİ modeli. VAKKO'da denedim.

gingercim bıde sorumu cevaplasan cok sevıncem valla

yorumumu begen dıye sormamıstım

tabı ozel oldugu ıcın cevaplamıyorsanız o ayrı

gingercim bıde sorumu cevaplasan cok sevıncem valla

yorumumu begen dıye sormamıstım

tabı ozel oldugu ıcın cevaplamıyorsanız o ayrı

Fiyatı da 6.100 TL (sadece gelinlik). Duvak, kese, vs..herşey ekstra. Bir kaç duvak sordum, fiyatları : 1500 - 2000 TL arasında değişiyordu. Baya yüksek geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…