Saç Rengi ve Saç Boyama Gelinlik Saç Rengimi Siz Belirleyin...Buyrun Kendi Saç Renklerim Hangisi Yakışır ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gelin Başımda Hangi rengi kullanmamı önerirsiniz??

• Sarı

OY: 103 38,4%
  • Açık Kumral

OY: 71 26,5%
  • Siyah

OY: 94 35,1%

• Ankete Katılan
    268
son fotodaki saç rengi tam senin rengin gibi duruyo çok doğal ve alımlı ama sarı saç gelin başında daha iddaalı arkadaşlarında dediği gibi :)

bence en son resim sana doğal bir güzellik vermiş. sarı yaşını daha fazla gösteriyo ve tenin koyu olduğu için pek gitmemmiş. gelinliğinede koyu renk seçersen daha kendini gösterirsin makyajında açık renkler trcih edersin.

bencede kesinlikle koyu olan..zaten beyazada siyah yakışır:) ama cidden koyu olan saç rengi sana çok yakışmış..

1.yada en sondaki.
bence güzel bir gelin saçı modeli bulursan bu renklerde de muhteşem görünür.

en sondaki koyu kestane rengi diorum ben
cok dogal bebek gibi

kesinlikle en sondaki saç rengin koyu kumral mükemmel güzel bi saç modeliylee ooo gelin zaten güzelll harika olursun canım mutluluklarrr...

1. resimdeki saç rengini yaptır bence.. Çok yakışmış sana..
Sarı seni çok büyük göstermiş , ve çirkin olmuş beğenmedim..

3. ve 5.resimdeki saçlarla çok hoş ve doğal olur...Mutluluklar dilerim....

en son foton güzel sarı daha olgun göstermiş seni

Canım son fotodaki koyu ton cok hostu ınan,sarı tonları seni daha buyuk gostermiş,sacın koyu olurda topuz falan dusunuyosan taslı sac aksesuarları takarsın cok hos duruyo koyurenkte ama sarı gıbı acık renklerde kendini pek gostermiyo. soyle smoky goz makyajı pırıl pırıl acık tonlarda seksi bı ruj ooooo gozumde canlandırdım da pek guzel oldun masallah :teytey: Tabi karar senin, dügün senin gonlunden ne geciyosa hangisi agır basıyosa onu yap,sonra ıcınde kalır,keske dersin tekrarı yok bunun yani a.s

bence sarı saç seni daha olgun göstermiş.ben olsam kumral yada koyu renkleri tercih ederim

bende ilk resimdekini beğendim. mutluluklar dilerim. Gelinlikli resmini de koyarsın umarım :)

Bence en güzelisarı saç . . . çokyakışmş sanada .zemuszemus

evlendin mi bilmiyorum ama benim fikrim en son siyah sende hoş durmuş ama gündelik bir saç o güzelim 3. resim galiba koyu kumral gibi bir renk hani kıvırcık tam gelin saçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…