M
merral
Ziyaretçi
- Konu Sahibi merral
-
Kilo konusunda problemim yok.Yıllardır aynıyım.Düğün telaşından bile değişeceğini hiç zannetmiyorum. Hatta 1-2 kilo alsamda hiç fena olmazdı düğünden önce.Bide sadece 1 ay burdayım.Bi daha düğüne kadar gelemeyeceğim.Gelinliği istediğim yerden diktirmek istedim.Aradan çıkmış oldu.Erkenden alıp evde saklamak problem olur diye bende gelinlikçiden teslimatı düğünden 10 gün öncesine söyledim.Ama şimdi sizden bu yorumları alıncada acelemi ettim diyede düşünüyorum.Bigde gelinliğim straplez olacak.Düşme falan olmaz değil mi.Düğün boyunca çekiştirmek istemiyorum.
canım öncelikle 1.provada gelinliğin astarı prova ediliyor.2.provadan sonra kumaşı dikilmiş oluyor.birde kafanda bir model yok mu?resim felan,ben gelinlikçiye resim götürdüm(avatardaki gelinlik benim gelinlik modelim).gelinlikçi bu gelinliğe ipek tafta gider dedi,ben bu kumaştan yap demedim yani.birde kesinlikle straptez gelinlik diktiren biri olarak söylüyorum,düğün boyunca kesinlikle düşmedi,rahatsızlık vermedi.arkası ipli olan yada ben düğmeli yaptırdım.benimki beli ve kalçadan bir tarafı dar olduğu için hiç problem yaşamadım.canım birde ben son provayı düğünden 4-5 gün önceye attım.gelinliği bitirmişlerdi zaten son provada sadece zayıfladığım için daraltma olayı oldu(düğmeleri biraz içeri aldılar)modelde hiç bozulma olmadı.straptez olduğu için belki bilemiyorumKilo konusunda problemim yok.Yıllardır aynıyım.Düğün telaşından bile değişeceğini hiç zannetmiyorum. Hatta 1-2 kilo alsamda hiç fena olmazdı düğünden önce.Bide sadece 1 ay burdayım.Bi daha düğüne kadar gelemeyeceğim.Gelinliği istediğim yerden diktirmek istedim.Aradan çıkmış oldu.Erkenden alıp evde saklamak problem olur diye bende gelinlikçiden teslimatı düğünden 10 gün öncesine söyledim.Ama şimdi sizden bu yorumları alıncada acelemi ettim diyede düşünüyorum.Bigde gelinliğim straplez olacak.Düşme falan olmaz değil mi.Düğün boyunca çekiştirmek istemiyorum.
canım öncelikle 1.provada gelinliğin astarı prova ediliyor.2.provadan sonra kumaşı dikilmiş oluyor.birde kafanda bir model yok mu?resim felan,ben gelinlikçiye resim götürdüm(avatardaki gelinlik benim gelinlik modelim).gelinlikçi bu gelinliğe ipek tafta gider dedi,ben bu kumaştan yap demedim yani.birde kesinlikle straptez gelinlik diktiren biri olarak söylüyorum,düğün boyunca kesinlikle düşmedi,rahatsızlık vermedi.arkası ipli olan yada ben düğmeli yaptırdım.benimki beli ve kalçadan bir tarafı dar olduğu için hiç problem yaşamadım.canım birde ben son provayı düğünden 4-5 gün önceye attım.gelinliği bitirmişlerdi zaten son provada sadece zayıfladığım için daraltma olayı oldu(düğmeleri biraz içeri aldılar)modelde hiç bozulma olmadı.straptez olduğu için belki bilemiyorum
anneme sordum çok anlamaz ama fermuarlı olsun diyor.Bide ben gelinlikçi ile fiyat konuşurken hep kumaşı sen seçeceksin senin zevkine göre diyordu.Ama şimdi orijinal resimdeki gibi yapacağız.mesela saten üstü tül ve güpürlü olacak sanırım.Ama ben güpür sevmiyorum.Güpür yerine taşlı olsun istiyorum.Ücretin büyük bi kısmınıda ödedik..Şimdi istediğim gibi de yapmak istemez fiyat bindirir diye korkuyorum.Off ya çevremde hiç evlenen biride olmadı.Tek başıma kaldım anlayacağınız.Sizden başka yardım edecek kimse yok.
nerde hangi gelinlikçiye gittin..belki daha önce gidenler vardır yardımcı oluruz..
güpür dediği nası bişi koycek benneyaptımki fransız dantelimi normal bi dantel mi benneyaptımki ne kadara çıktı sana gelinlik benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?