Gelinlik Modelleri Gelinlik Provamdan Görüntüler :)

ben straptez gelinlikten sıkıldım artık gelinliğiniz çok güzel olmuş hele arkadaki sırt detayı çok hoşuma gitti mutlulukla giyin inşallah allah içinize sindirsin

kesinlikle askılı hali çok iyi sırt kısmı çok hoş duruyor özellikle de biraz toplu herhalde üst kısmın onun için de bence güzel kapatmışsın

kesinlikle askılı hali çok iyi sırt kısmı çok hoş duruyor özellikle de biraz toplu herhalde üst kısmın onun için de bence güzel kapatmışsın

yok aslinda ust kismim cok toplu degil ustum 36 beden belki fotolarda oyle cikmistir one egilerek cekilmistim

allahtan popo etegin altinda kaliyor :))) biraz toplu olan yer basen kismi

Merhabalar,

Öncelikle seçiminiz hoş olmuş, sade ve şık. Mutlulukla giyersin umarım.. :)

Format: Benim de Ekim'de düğünüm ve bir telaştı gelinliğime karar vermeye çalışırken 2 haftadır Aglaya modeline bayağı takılı kaldım. Gerçekten çok hoş. Tam karar vermişken eski lise arklarmdan birinin düğün fotolarını gördüm ki Aglaya'dan esinlenerek dikilmiş bir gelinlik giymiş. Ama ne yakası, ne kolları, ne de eteği orjinal modele benzemiyordu. Bayağı moralim bozuldu. Gidip deneyip üzerimde göreyim dedim, Armada'daki Vakko Wedding, İstanbul'a yollamış o modeli. Meğer sirkulasyon oluyormuş Türkiye'deki mağazalarda az numune gönderildiği için.

Sonuç olarak, malzemeden kaçınmayacak ve güzel bir iş çıkaracak bir gelinlikçi bulup gidip görüşeyim istiyorum. Senin mesajını okuyunca birden içime serin sular serpildi. Hem aynı model söz konusu olan, hem de daha önce dikmiş bir terzi söz konusu.. :) Hangi gelinlikçi acaba, öğrenebilir miyim?

Sevgili panjeck merhabalar,

Bence bu tip bir modelin aynısını bulabilmek ya da diktirebilmek bir hayli zor. Daha doğrusu resimde görülen model kadar ince ve uzun değilsen orijinalini bile alsan üzerinde böyle durmayacaktır. (Tabii bunları belim incecik diye yazmıyorum :)) Ama az biraz bir boy gerektiriyor gerçekten. Benim boyum 1.69-1.70 civarı, kilo fazlam olmasına rağmen hiç de fena durmadı. Bir de Minenes de daha önceki mesajlarında bahsetmişti sanırım, bu modelin üst kısmı biraz değişik, ne tip bir kumaşla dikildiği kaliteli büyük fotolarda bile çok belli olmuyor. O sebeple de birebir aynısını bulabilmek zor. Demek istediğim bence beğendiysen denemeye değer çünkü biraz baktıysan modellere neredeyse birbirinin kopyası modeller, bana hepsi aynıymış gibi geliyordu fotolara bakarken.

Ben dün ikinci provama gittim ve aynada gördüğüme inanamadım, çok çok güzel olmuştu, ama benim birazcık müşkülpesent olduğumu söylerler yani çok kötü olmadığı sürece çabuk beğenirim, bir kaç yakın arkadaşla falan gitmek lazım provaya, ben ikisine de yanlız gitmek durumunda kaldım ama son provaya birilerini götürücem yanımda.

Daha önceki mesajlarımda çiçek, işleme istemiyorum demiştim ama modelin kol ve omuz kısmı çiçeklerden oluşan dantel gibi tüllü bir kumaştan yapılmış, terzim o çiçeklerin olduğu dantelli kumaşı gösterdi bana bir yerden özel siparişle getirtiyormuş, eğer kafaya almıyorsa modelde kullanılana çok yakın birşeymiş. Ben beğendim ve daha önce istemememe rağmen yaptırdım.

Anladığım kadarıyla Ankara'da bir gelinlikçi arıyorsun. Pronovias modellerini diken 2 modaevi duydum ben, aslında çoktur ama araştırma yapacak kadar vaktim olmadı maalesef. Birincisi HRB Elegant gelinlik Kızılay'da İzmir Caddesi'nde. İkincisi, benim gelinliğimi diktirdiğim Faike Polat Modaevi. Yeri Balgat'ta. Mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum aslında daha detaylı bilgi verebilirdim. İstersen sen bana msj atıp mail adresi vs. verirsen ordan daha iyi yardımcı olabilirim. Gelinliği diken kişi zaten muhteşem biri, öneri, bilgisi ve tatlı tutumuyla içini rahatlatıveriyor. Eğer gidersen, bu modeli şu an dikiyor olduğun kişi yönlendirdi beni dersen daha çok yardımcı olabilir :))

Vişnelipastacım merhabalar,

İkinci provayı da hallettik dün ama tek başıma gittiğimden foto çekmek-çektirmek hiç aklıma gelmedi. Ama ben baya beğendim. Son provada foto çekip ulaştırmaya çalışcam sana gerçi burda teşhir etmek istemiyorum ama :))

Sende durumlar nasıl? Teslim aldın mı? Son halini çok merak ediyorum. Bu arada "siz"den "sen"e hızlı bir geçiş yaptığımı farkettim fakat gelinlik kardeşliğinde böyle aristokrat bir üslubu uygun bulmadı dilim sanırım bugün :))

çok güzel bir gelinlik olmuş ama o kol kısımları gelinliğin tüm güzelliğini bozmuş bence arkadan v şeklinde açılımı çok güzel ama önden beyendiğimi söyleyemem straplez hali sana çok daha yakışmış ama illa bu tarz kollu giymek istersende takılabilir çıkarılabilir yaptır daha önce bir gelinde görmüştüm bu tarz gelmişti salona sonra straplez olmuştu ama tabi bu halini boydan görmediğim için bir bütün olarak şimdilik böylre yorum yapıyorum

Son düzenleme:

sorun yoook nasıl istersen :))

henüz son provama gitmedim sanırım haftaya çağıracak gelinlikçim

gelinliğini beğenmene çok sevindim. sen fotoları çek de bi şekilde ulaştırırsın
bi dahakine mutlaka zevkine ve dikkatine güvendiğin bir arkadaşınla gitmenii tavsiye ederim. ufak göz tırmalayan detaylar heyecanla gözden kaçabiliyor..

bugün bi fotoğraf gördüm

gelinlik nedir ne değildir kuşak kendinden midir bilmiyorum sadece bu fotoğrafı yüklemiş fotoğrafı çeken ama burda paylaşmak istedim.

bu dantelli kollu gelinlikleri hep beğenirdim ama kuşakla fiyonk istediğim ve sevimli değil de çok şık geldiği için cesaret edemedim, bu fotoğraf dantelle kuşak kullanımı için güzel bi örnek olmuş benim gibi ikisini bir arada görmek isteyenlere.

hakikaten hoş durmuş küçük kibar bi fiyonk..
son provama gidince bi deneme yaptırayım bakalım güzel durursa ekletirim belki :))

askısız daha güzel bence daha zayıf gösteriyor omuzlar daha geniş tutulduğu için. ama sırtını ve etek kısmını çok beğendim şık ama çok ağır bir gelinlik gb durmuyor. güle güle giyiniz...

canımmm arka tarafı harıkaymıssss.güle güle giyyyy inşşş.bende arkası o sekilde düşünüyorum ama saclarımınn açık kalması gerekir ki arkam gözükmesinnn.

canımmm arka tarafı harıkaymıssss.güle güle giyyyy inşşş.bende arkası o sekilde düşünüyorum ama saclarımınn açık kalması gerekir ki arkam gözükmesinnn.

bence tam tersi saçlar toplu olsun ki o harika sırt dekoltesi kapanmasın. gelinliğe bütün havasını veren o sırttaki askılar, saçla kapattıktan sonra anlamı yok ki..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…