- Konu Sahibi VisneliPasta
hayırlı olsun gelinliğin ben biraz sade buldum ama sana yakışmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle askılı hali çok iyi sırt kısmı çok hoş duruyor özellikle de biraz toplu herhalde üst kısmın onun için de bence güzel kapatmışsın
allah güle güle giymenizi nasip etsin...
Ohh içim rahatladı, aynı şeyleri istemişiz. Ben de çiçek işleme boncuk vs. hiç birşey istememiştim :) Maalesef Ankara'dayım deneme şansım olmayacak ama terzim bu modelden 3-4 tane dikmiş daha öncesinde belki fotoğraflarını çekmiştir, onlara bi bakiim ben. O halde ben yarınki provamda şunlara dikkat ediyorum:
1) Danteli incelemek ve öyle boncuklu pullu işlemelerden kaçınmak
2) Kuşağı tekrar sormak ve güzel olmayacaksa çıkartmak
3) Kalıp mevzusunu sormak (daha derli toplu duracak gibi çünkü böyle yapınca)
Fotoğrafları size mail atarım, çok heyecanlı :))
Merhabalar,
Öncelikle seçiminiz hoş olmuş, sade ve şık. Mutlulukla giyersin umarım.. :)
Format: Benim de Ekim'de düğünüm ve bir telaştı gelinliğime karar vermeye çalışırken 2 haftadır Aglaya modeline bayağı takılı kaldım. Gerçekten çok hoş. Tam karar vermişken eski lise arklarmdan birinin düğün fotolarını gördüm ki Aglaya'dan esinlenerek dikilmiş bir gelinlik giymiş. Ama ne yakası, ne kolları, ne de eteği orjinal modele benzemiyordu. Bayağı moralim bozuldu. Gidip deneyip üzerimde göreyim dedim, Armada'daki Vakko Wedding, İstanbul'a yollamış o modeli. Meğer sirkulasyon oluyormuş Türkiye'deki mağazalarda az numune gönderildiği için.
Sonuç olarak, malzemeden kaçınmayacak ve güzel bir iş çıkaracak bir gelinlikçi bulup gidip görüşeyim istiyorum. Senin mesajını okuyunca birden içime serin sular serpildi. Hem aynı model söz konusu olan, hem de daha önce dikmiş bir terzi söz konusu.. :) Hangi gelinlikçi acaba, öğrenebilir miyim?
Vişnelipastacım merhabalar,
İkinci provayı da hallettik dün ama tek başıma gittiğimden foto çekmek-çektirmek hiç aklıma gelmedi. Ama ben baya beğendim. Son provada foto çekip ulaştırmaya çalışcam sana gerçi burda teşhir etmek istemiyorum ama :))
Sende durumlar nasıl? Teslim aldın mı? Son halini çok merak ediyorum. Bu arada "siz"den "sen"e hızlı bir geçiş yaptığımı farkettim fakat gelinlik kardeşliğinde böyle aristokrat bir üslubu uygun bulmadı dilim sanırım bugün :))
bugün bi fotoğraf gördüm
gelinlik nedir ne değildir kuşak kendinden midir bilmiyorum sadece bu fotoğrafı yüklemiş fotoğrafı çeken ama burda paylaşmak istedim.
bu dantelli kollu gelinlikleri hep beğenirdim ama kuşakla fiyonk istediğim ve sevimli değil de çok şık geldiği için cesaret edemedim, bu fotoğraf dantelle kuşak kullanımı için güzel bi örnek olmuş benim gibi ikisini bir arada görmek isteyenlere.
canımmm arka tarafı harıkaymıssss.güle güle giyyyy inşşş.bende arkası o sekilde düşünüyorum ama saclarımınn açık kalması gerekir ki arkam gözükmesinnn.