Gelinlik Modelleri Gelinlik Provamdan Görüntüler :)

teşekkür ederiim yaklaştınız ama pronovias ın aglaya modelinden ilham aldık :)))

:)) şu an alce gibi duruyor aglaya'ya benzetmek çok zor olacaktır, çok ince işi var ve fotoğrafla zor. hem malzemeyi bulmak problem hem de aglaya'nın orijinalinin elde olması lazım ki bakarak çalışsınar. gelinlikçinize kolay gelsin diyeyim o zaman, bakalım ne çıkacak merak ettim.

oo evet o zor baya lazer kesim çiçekler, belindeki anlamsız kuşak falan iptal zaten :)

güzel ve bana yakışan bişey çıksın yeter copy-paste e gerek yok hihih bi de alce nin askıları straplesi tutan kısımlarının ince oluşu sebebiyle aglayanınkilerden daha zarif bence..

Secimin cok güzel

Her gelinlik straplez olucak diye bişey yok ,herkese de yakısmaz

geinligin özellikle arkası cok güzel.
arkadan bol bol fotograf cektir :))

güle güle giy ,cok hoş..

Son düzenleme:
ben en çok askıları begendim özellikle arkada birleşiyorlar ya aslında ordaki fazlalık kumaş demişsin ama fiyonk olsa benim hoşuma gitti açıkcası tam birleşim yerinde

ben de sırtı düğmeli olanları çok beğeniyorm daha asil geliyo sanki ve bence askıları özellikle sırt kısmı çok güzel durmş

ben en çok askıları begendim özellikle arkada birleşiyorlar ya aslında ordaki fazlalık kumaş demişsin ama fiyonk olsa benim hoşuma gitti açıkcası tam birleşim yerinde

hem dantel hem fiyonk abartili durmaz mi biraz?
bence dantelin oldugu yerde araya baska eleman almamak lazim (boncuk, tas, isleme...vs)

İnanmıyorum, KK'da fransız dantelli bir gelinlik Askılara laf gelmesine inanamıyorum. Bu gelinliğin zaten bütün özelliği o kirpikli ve dalgalı kenar dilimlerinin göğüs, omuz ve sırtta kattığı güzellik. Dantel gibi durmuş demiş biri, yahu zaten bu dantel, gelinlik de dantelli bir gelinlik. Bence çok güzel bir seçim. Allah mesut etsin.

tesekkur ederim. sizin yorumunuzu bekliyordum ben de, begendiginize cok sevindim :)

Çok hoş bi seçim, beğendim :) Daha önce de yumy nickli bir arkadaş çook benzerini diktirmişti. aratırsan topicini görebilirsin canım :) Fotoğraflar çok yakından çekilmiş ondan sanırım keşke daha uzaktan alınsaydı ve üstten çekim yapılmış. Bu da gelinliği örtmüş biraz ama yine de beğendim. Kolla ilgili de arkadan görüntüsünü çok beğendim ama önden daha basık durmuş omuzlarını kıstın galiba o yüzden. Ama straplezdense her zaman seçimim bu doğrultuda benim de:)

tesekkur ederim evet gordum arkadasin gelinligini benzer havasi var ama benim danteller etekte de devam ediyor. birde onun gelinliginin dantelini pek secemedim fotograftan, islemeli piriltili ama yine de zarif ve havali bi gelinlik benimkinde ise hic isleme olmayacak cunku tamamen fransiz danteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…