Gelinlik Modelleri Gelinlik Provamdan Görüntüler :)

VisneliPasta

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
1.103
286
373
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.
uzun aramalar sonucu karar verdiğim modelin prova aşamalarını ekliyorum. benim içime sindi ve tam hayal ettiğim gibi oldu. umarım siz de beğenirsiniz :)

Eklentiler

• $1.JPG
    108,1 KB · Görüntüleme: 131
  • $2.JPG
    104,9 KB · Görüntüleme: 162
  • $3.JPG
    76,3 KB · Görüntüleme: 135
  • $4.JPG
    108 KB · Görüntüleme: 134
  • $5.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 138
  • $6.JPG
    142,3 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
merhaba canim,

ilk resimlerdeki straples halini begendim..ama sonrada omuzlara aski gelince tereddut ettim. bitmis halini merak ettim simdi. gule gule giyinirsin insaAllah.

merhaba canim,

ilk resimlerdeki straples halini begendim..ama sonrada omuzlara aski gelince tereddut ettim. bitmis halini merak ettim simdi. gule gule giyinirsin insaAllah.

aski takildigi sirada provanin 3. saatinin icindeydik o yuzden butun fotograflarda one dogru egilmis vaziyette cikmisim o sebeple omuzlar kotu gorunuyor ama aslinda gelinligi secmemin nedeni omuzlari ve sırtı..

fotograflarda omuzlar abuk subuk cikmis ama aslinda cook hos durdu :) son provama gidince tekrar ceker koyarim firsat bulursam

straplez olan daha iyi görünüyor
askılı olan arka kısım hoşuma gittmedi
straplez arkası bağcıklı modelleri daha çok beğeniyorum

straplez olan daha iyi görünüyor
askılı olan arka kısım hoşuma gittmedi
straplez arkası bağcıklı modelleri daha çok beğeniyorum

yorumunuz için teşekkürler :)
gelinlikçim de arkası bağcıklı yapalım dedi ısrar etti ama o görüntü benim hiiiiç ama hiç hoşuma gimiyor halbuki üzerime oturması açısından bağcık daha avantajlı ama o görüntüye bakasım bile gelmiyor açıkçası :) zevk meselesi tabi
ben sadece düğme kullanmayı tercih ettim bağcıklıya göre daha zarif görüneceğini düşünüyorum, umarım hayal ettiğim gibi olur :)

canım gelinliğin bir harikaaaa ama takii alttaki o askılı resimlerini görene kadar
dantel gibi olmuş ve gerçekten kötü durmuş kesinlikle straplez olarak giymelisin bu gelinliği o arkadaki fiyonk da olmamış yanii o modele gitmemiş evet son günlerde moda fakat o gelinliklere değil
inan bayıldımmm gelinliğine gerçektne çok güzel sana da çok yakışmış ama o dantel görünümündeki askılardan bence vazgeç

o fiyonk değill straples kısmın fazlalıkları :)) kesilecek onlar

ya ben bu gelinliği sırtı için beğendim bu gelinliğin bütüüün havasını veren sırtı.. acaba burada mı böyle çıkmış çünkü dün provada resmen sırtına ba-yıl-dımm

ön üst kısmı tamamen dantelle kaplı, üstteki danteller de aşağı doğru dallar şeklinde monte ediliyor. nasıl bir hareket önerirsiniz peki?
son şeklini merak ediyorum dal şeklinde monte sanırım daha da hoş yapacak gelinliğinizi
seçim sizin tabiki ben inciyle zariflik katılmış staraplez bağcıklı modellerden yanayım

ya canım tabiki karar senin ben sadece fikrimi söylüyorum straplez haline bayıldım gelinliğin ama askılar gelinliğin havasını söndürmüş
straplez daha asil daha güzel durmuş üstünde sırt konusuna gelince ona söylencek laf yok çok güzel durmuş çünkü

önden pronovias alce'ye benzettim, nerdeyse aynısı olmuş. bence askılı hali çok daha güzel, danteli kaliteli kullanmışsınız çok şık durmuş. mutluluklar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…