hayalindeki parfüm neydi cnm ne aldın bende hayalımdeki parfumu arıyorum :)
Hayalimdeki parfümu almama rağmen, armani si intense de almak istiyorum demiş..Armani Si intense sanırım arkadaşın hayalindeki koku:)
Hayalimdeki parfümu almama rağmen, armani si intense de almak istiyorum demiş..
Addict canım, imza kokum oldu artık.Sonsuza kadar bununlayım inş.tabi üretimden kalkmazsa :)Hayalimdeki parfümu almama rağmen, armani si intense de almak istiyorum demiş..
Yanlış alıntılamışım normalde sana yazacaktım,cevap üsttehayalindeki parfüm neydi cnm ne aldın bende hayalımdeki parfumu arıyorum :)
Rica ederim canım :)Aaa pardon onun hayalindeki koku Dior Addict idi .
Yanlış görmüşüm teşekkürler düzeltme icin.
Biliyorum o kokuyu evett.. Güzeldir ama biraz ağır geliyor banaAddict canım, imza kokum oldu artık.Sonsuza kadar bununlayım inş.tabi üretimden kalkmazsa :)
Ağır bir koku evet,ama tek fıs tüm gün yeterli.Bir de kesinlikle yaz kokusu değil.Yazın ne yapacağım bilmiyorumBiliyorum o kokuyu evett.. Güzeldir ama biraz ağır geliyor bana
Yazın noa dusunur musun ?Ağır bir koku evet,ama tek fıs tüm gün yeterli.Bir de kesinlikle yaz kokusu değil.Yazın ne yapacağım bilmiyorum
Noa yı biliyorum,kardeşim bir dönem kullanmıştı.Daha ferah,mis gibi bir koku arıyorum yaz için ama bulamadım.Zaten baya zaman var,inş. bulurum :) Tam tarifini yapamıyorum,hani yeni bir eşya,kıyafet alırsın çok güzel bir kokusu olur ya onun gibi bir şeyler olsa güzel olurduYazın noa dusunur musun ?
Yanlış alıntılamışım normalde sana yazacaktım,cevap üstte
yaa bende burberry aldım ama ne bilim yine olmadıYanlış alıntılamışım normalde sana yazacaktım,cevap üstte
DP den mi almıştın,içine sinmediyse armaniyle değişebilirsin. Burberyynin kokusunu bilmiyorum ama beğendiysen değişme bence.yaa bende burberry aldım ama ne bilim yine olmadısuan aklımda armani si var ben tatlı sevöıyorum beyaz tenliyim addict arkadasım sıktı koluma ıkı gun gecmedi :) eşim begenemdi aslında güzel napim ben ne alim böyle püfür püfür mis koksun kalıcı olsun kış kokusu olsun
lacoste pour femme çok ovuyorlar. Ben denedim mi hatırlamıyorum. Ona bir bakicamNoa yı biliyorum,kardeşim bir dönem kullanmıştı.Daha ferah,mis gibi bir koku arıyorum yaz için ama bulamadım.Zaten baya zaman var,inş. bulurum :) Tam tarifini yapamıyorum,hani yeni bir eşya,kıyafet alırsın çok güzel bir kokusu olur ya onun gibi bir şeyler olsa güzel olurdu
Onu ben de çok merak ediyorum,sevilde ve boynerde testeri yoktu deneyemedim hiç.lacoste pour femme çok ovuyorlar. Ben denedim mi hatırlamıyorum. Ona bir bakicam
Burberry klasik mi almistin ? Çok severim o kokuyu.. Dolce gabbana the one denedin mi ? Yada magnetizm.yaa bende burberry aldım ama ne bilim yine olmadısuan aklımda armani si var ben tatlı sevöıyorum beyaz tenliyim addict arkadasım sıktı koluma ıkı gun gecmedi :) eşim begenemdi aslında güzel napim ben ne alim böyle püfür püfür mis koksun kalıcı olsun kış kokusu olsun
evet cnm severmisin gercekten :) denemedim onu cnm ya burberry aldım işte en sonBurberry klasik mi almistin ? Çok severim o kokuyu.. Dolce gabbana the one denedin mi ? Yada magnetizm.
Evett dönüp dolaşıp özledikçe kullandığım bir kokudur ..sevenide çoktur..sana hitap etmedi demek..evet cnm severmisin gercekten :) denemedim onu cnm ya burberry aldım işte en son
aslında ettide. bu kokuyu çok fazla sevmediğim bi insan kullanıyodu pasaklı bi kişiydi o yüzden parfumden tiksinmiştim onunda etkisi var.. çünkü kuzenimin üstünde beğendim aldım alıp sıktıgımda o kişinin kokusu oldgunu hatırladım :) miğdem kalktıEvett dönüp dolaşıp özledikçe kullandığım bir kokudur ..sevenide çoktur..sana hitap etmedi demek..
hugo boss bunada bak mutlaka cnm ben böyle temiz kokan parfumlerı severim bu benim vazgecemediğim hep evimde olan parfüm ve çok zor begenen biriyim :)Noa yı biliyorum,kardeşim bir dönem kullanmıştı.Daha ferah,mis gibi bir koku arıyorum yaz için ama bulamadım.Zaten baya zaman var,inş. bulurum :) Tam tarifini yapamıyorum,hani yeni bir eşya,kıyafet alırsın çok güzel bir kokusu olur ya onun gibi bir şeyler olsa güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?