kirass Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2015 493 413 103 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sarihperi #41 sarihperi .!.: kızlar araştırmalarım sonucunda gelinlik parfümümü almış bulunmaktayım aslında benim almak istediğim parfüm olmadı ama bu aldığımı da sevdim tam kış kokusu olması sebebiyle mutluyum:)roberto cavalli exotic parfümüm Genişletmek için tıkla... canım pembe şişesi mi bnde siyah olanını kokladım gerçekten harikaydııı
sarihperi .!.: kızlar araştırmalarım sonucunda gelinlik parfümümü almış bulunmaktayım aslında benim almak istediğim parfüm olmadı ama bu aldığımı da sevdim tam kış kokusu olması sebebiyle mutluyum:)roberto cavalli exotic parfümüm Genişletmek için tıkla... canım pembe şişesi mi bnde siyah olanını kokladım gerçekten harikaydııı
kirass Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2015 493 413 103 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sarihperi #42 yani o kadar çok bahsedilmiş ki :) dayanamadım oturduğum yerde sıktım kendimi kokluyorum :)) burbery classic ohh mis ama yaz kokusu bnce
yani o kadar çok bahsedilmiş ki :) dayanamadım oturduğum yerde sıktım kendimi kokluyorum :)) burbery classic ohh mis ama yaz kokusu bnce
S sarihperi Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 1.605 762 73 İstanbul 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sarihperi #43 kirass .!.: canım pembe şişesi mi bnde siyah olanını kokladım gerçekten harikaydııı Genişletmek için tıkla... evet canım embe şişesi:)siyahını alıcaktım aslında ama o bana çok gitmedi
kirass .!.: canım pembe şişesi mi bnde siyah olanını kokladım gerçekten harikaydııı Genişletmek için tıkla... evet canım embe şişesi:)siyahını alıcaktım aslında ama o bana çok gitmedi