Miss dior edp çiçeksi tatlımsı bir koku , chanel coco mademoiselle de onun tatlımsı olmayan hali gibi birazda turuncgil var.kokuları nasıl bu parfümlerin acaba?çiçeksi,baharatlı?
Herkes evlenirken heyecanlanır canım:)süpersiniz kızlar:)böyle kendime özel ilgi oluyor gibi hissediyorum gelinlik adı bile özel bir hava katıyor:)7yıl bekleyince böyle olunuyor sanırım bu durum bana özgüdür lütfen yanlış anlamayınız:)
Allah mutlu mesut etsin canım. Darısı başımıza artık :)süpersiniz kızlar:)böyle kendime özel ilgi oluyor gibi hissediyorum gelinlik adı bile özel bir hava katıyor:)7yıl bekleyince böyle olunuyor sanırım bu durum bana özgüdür lütfen yanlış anlamayınız:)
canım dün bir kaç konuya daha baktım sen bu londonu çok methetmişsin epey merak ettim ama bazen farklı olabiliyor tam adını yazar mısın bana parfüm konusunda çok cahilim birde unutuyorum çok çabuk:)ve de nerden alırsam bana daha uyguna gelir tabi orjinal garantili mi int.sitelerinde:)Bende chancel chance veya coco mademoiselle diyorum canım :) bende düğünümde chance sıkmıştım
Fakat birde Burberry London u tavsiye ediyorum miss gibi beyaz çiçek kokusu hanımeli yasemin şakayık enfes kalıcı bir koku fiyatıda uygun hem ben bu parfümü gelin parfümü olarak da çok uygun buluyorum gerçeken
canım dün bir kaç konuya daha baktım sen bu londonu çok methetmişsin epey merak ettim ama bazen farklı olabiliyor tam adını yazar mısın bana parfüm konusunda çok cahilim birde unutuyorum çok çabuk:)ve de nerden alırsam bana daha uyguna gelir tabi orjinal garantili mi int.sitelerinde:)
Tam adı Burberry London :) burberry nin ekose desenli kumaşıyla kaplıdır şişesi :) klasik bir şişe ama kokusu hiçde klasik gibi değildir çok şık nezih bir koku gerçekten kokladığın anda farkı anlıyosun herkesce hemencik farkedilen burna farklı gelen bir koku nerye gidersen git mutlaka ne sıktın sen diye sorarlar kendini farkettiriyor bu koku inan ki :) hanımeli kokusunu biliyormusun aynı hanımeli kokuyor :) kıyafette ve tende durdukça kremsi kadifemsi yumuşacık bi kokuya dönüşüyor :) gözüm kapalı tavsiye ederim kesinliklecanım dün bir kaç konuya daha baktım sen bu londonu çok methetmişsin epey merak ettim ama bazen farklı olabiliyor tam adını yazar mısın bana parfüm konusunda çok cahilim birde unutuyorum çok çabuk:)ve de nerden alırsam bana daha uyguna gelir tabi orjinal garantili mi int.sitelerinde:)
hayalindeki parfüm neydi cnm ne aldın bende hayalımdeki parfumu arıyorum :)Niye bilmiyorum ama Armani si intense bana çok masum bir koku gibi geliyor. Gelin diyince de akla ilk masumluk gelir ya,ikisini bağdaştırdım :) Hayalimdeki parfümü yeni almama rağmen şimdi de bunu mu alsam diye arada şeytan dürtmüyor değil :) Orjinalini denemedim ama DP deki ralph lauren de bana çok masum gelir,üniversitedeyken bir dönem kullanmıştım ( 2008lerden bahsediyorum,şuan DP bu parfümde ne kadar başarılı bilgim yok malesef )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?