• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik parfümü

Yazın noa dusunur musun ?
Noa yı biliyorum,kardeşim bir dönem kullanmıştı.Daha ferah,mis gibi bir koku arıyorum yaz için ama bulamadım.Zaten baya zaman var,inş. bulurum :) Tam tarifini yapamıyorum,hani yeni bir eşya,kıyafet alırsın çok güzel bir kokusu olur ya onun gibi bir şeyler olsa güzel olurdu

Yanlış alıntılamışım normalde sana yazacaktım,cevap üstte :KK45:
Yanlış alıntılamışım normalde sana yazacaktım,cevap üstte :KK45:
yaa bende burberry aldım ama ne bilim yine olmadı:( suan aklımda armani si var ben tatlı sevöıyorum beyaz tenliyim addict arkadasım sıktı koluma ıkı gun gecmedi :) eşim begenemdi aslında güzel napim ben ne alim böyle püfür püfür mis koksun kalıcı olsun kış kokusu olsun

yaa bende burberry aldım ama ne bilim yine olmadı:KK43: suan aklımda armani si var ben tatlı sevöıyorum beyaz tenliyim addict arkadasım sıktı koluma ıkı gun gecmedi :) eşim begenemdi aslında güzel napim ben ne alim böyle püfür püfür mis koksun kalıcı olsun kış kokusu olsun
DP den mi almıştın,içine sinmediyse armaniyle değişebilirsin. Burberyynin kokusunu bilmiyorum ama beğendiysen değişme bence.

Noa yı biliyorum,kardeşim bir dönem kullanmıştı.Daha ferah,mis gibi bir koku arıyorum yaz için ama bulamadım.Zaten baya zaman var,inş. bulurum :) Tam tarifini yapamıyorum,hani yeni bir eşya,kıyafet alırsın çok güzel bir kokusu olur ya onun gibi bir şeyler olsa güzel olurdu
lacoste pour femme çok ovuyorlar. Ben denedim mi hatırlamıyorum. Ona bir bakicam

yaa bende burberry aldım ama ne bilim yine olmadı:KK43: suan aklımda armani si var ben tatlı sevöıyorum beyaz tenliyim addict arkadasım sıktı koluma ıkı gun gecmedi :) eşim begenemdi aslında güzel napim ben ne alim böyle püfür püfür mis koksun kalıcı olsun kış kokusu olsun
Burberry klasik mi almistin ? Çok severim o kokuyu.. Dolce gabbana the one denedin mi ? Yada magnetizm.

Evett dönüp dolaşıp özledikçe kullandığım bir kokudur ..sevenide çoktur..sana hitap etmedi demek..
aslında ettide. bu kokuyu çok fazla sevmediğim bi insan kullanıyodu pasaklı bi kişiydi o yüzden parfumden tiksinmiştim onunda etkisi var.. çünkü kuzenimin üstünde beğendim aldım alıp sıktıgımda o kişinin kokusu oldgunu hatırladım :) miğdem kalktı

hugo boss bunada bak mutlaka cnm ben böyle temiz kokan parfumlerı severim bu benim vazgecemediğim hep evimde olan parfüm ve çok zor begenen biriyim :)

kızlar araştırmalarım sonucunda gelinlik parfümümü almış bulunmaktayım aslında benim almak istediğim parfüm olmadı ama bu aldığımı da sevdim tam kış kokusu olması sebebiyle mutluyum:)roberto cavalli exotic parfümüm

Back