- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
Ah o gün içimden küfür ede ede oynadım desem yeridirGelinlği yapacak olan kişi akrabam, Fatihte 2 tane moda evleri var, bayadır gelinlik piyasasındalar, tabiki çok çok ünlü modelleri yaptırmaya kalkmayacağım hani bu olsun gibi, önce ellerindeki modellerden beden ve model olarak üzerime oturacağı tarzlara bakacağım, bana nasıl etekli modeller gider ona göre karar vereceğim, ama belden dökümlü, kurdeleli çok istiyorum yaa, kuyruk konusunda haklısınız bende çıkartmalı yapmayı düşünüyorum..
Canım taş sever misin bilmiyorumda , bende gelin adayı olarak bu gelinliğin üst bölümüne bittimGelinlği yapacak olan kişi akrabam, Fatihte 2 tane moda evleri var, bayadır gelinlik piyasasındalar, tabiki çok çok ünlü modelleri yaptırmaya kalkmayacağım hani bu olsun gibi, önce ellerindeki modellerden beden ve model olarak üzerime oturacağı tarzlara bakacağım, bana nasıl etekli modeller gider ona göre karar vereceğim, ama belden dökümlü, kurdeleli çok istiyorum yaa, kuyruk konusunda haklısınız bende çıkartmalı yapmayı düşünüyorum..
Ah o gün içimden küfür ede ede oynadım desem yeridirama hevesimi aldım mı aldım yani , arkadan görüntüsü çok hoş ama kalabalıkta oynamak imkansız ...Bencede canım en iyisi çıkartmalı.
Canım taş sever misin bilmiyorumda , bende gelin adayı olarak bu gelinliğin üst bölümüne bittim
İkinci resim olduğu gibi güzel iki türlüde çok güzel olurMerhaba kizlar,
benim bu sene allah izin verirse dügünüm olucak.. almanyada yasiyorum gelinligi bi ay sonra türkiyeden alicaz kusadasina gidicez izmir taraflari alisveris yapicaz.. ben biraz kararsizim normal hayatimda tabi konu gelinlik olunca tam kararsiz oldum kafamda bi gelinlik var .. ilk yükledigim resimin alt kismi kabarikligini ayni bu sekil istiyorumm .. üst tarafinida uzun kollu dantelli istiyorum resimdeki gibi omuzlar biraz acik olabilir.. sizcee güzel olurmu ne diyosunuz??
Bende balik seviyorum kinamda balik giyicem zaten :) hani dügündede kabarik giymek istiyorumm , herkesin zevki farklii:)) .. ve hani vicüta görede giyinmek gerekiyor bence :)İkinci resim olduğu gibi güzel iki türlüde çok güzel olur
Bende kabarık çok sevmiyorum denedim bi kaç model içinde rahat hissetmiyorum kendimi. Baştan beri balık düşünüyorum benim gelinliğimde balık olacak çok da rahat
Evet bence gercekten üstüne güzel oturmali, boyun kilon süperr zaten eminim cok yakismistir :) .. dügünüme kadar zayiflamam lazim bi 7 kilo cünkü ben tombik gelinlik kabarik hani hos durmuyor.. :))Kesinlikle vucut proporsiyonu çok çok önemli ben bi kaç balık denedim beni hem kısa hem tombik gösterdi boyum 1.73 kilom 60 yani ama sectiğim balık modeli hem daha uzun hem ince gösterdi
Düğün ne zaman tatlım kesinlikle yürüyüş yap tempolu yaz da geldi ben yürüyorum hele koşu aşırı çalıştırıyo karın kaslarını ve çok su içiyorumEvet bence gercekten üstüne güzel oturmali, boyun kilon süperr zaten eminim cok yakismistir :) .. dügünüme kadar zayiflamam lazim bi 7 kilo cünkü ben tombik gelinlik kabarik hani hos durmuyor.. :))
Kasimda dügünüm nisanimda 86 kiloydum düsün yani 2. Aydaydi dügünüm simdi 72 kiloyumm :)) hedefim 65 spor rejimm falan derken baya gitti ama tabi basta cok zorlandim ama kilolu gelinde olmak istemiyorumm hayatimdaki en özel günlerimden bitanesinde rahat kompleksiz gelinligimi giymel istiyorum:))Düğün ne zaman tatlım kesinlikle yürüyüş yap tempolu yaz da geldi ben yürüyorum hele koşu aşırı çalıştırıyo karın kaslarını ve çok su içiyorum
Canım kesinlikle ver kiloları gelinlik denedin mi hiç ?? Ben gelinlik denedim ve cok fazla kilom olmamasına rağmen kesinlikle kilo veriyim kuğu gibi olayım dedim sende tam gaz devam pes etmek yok prenses gibi olaalımmKasimda dügünüm nisanimda 86 kiloydum düsün yani 2. Aydaydi dügünüm simdi 72 kiloyumm :)) hedefim 65 spor rejimm falan derken baya gitti ama tabi basta cok zorlandim ama kilolu gelinde olmak istemiyorumm hayatimdaki en özel günlerimden bitanesinde rahat kompleksiz gelinligimi giymel istiyorum:))
Hayir canim daha hic denemedim 8. Ayda almaya gidicez. Kasima kadar zayiflarim ama iste kilo almamam gerekiyor ve daha fazla zayiflarsam gelinligi daraltmam gerekiyor ona cagre var ama kilo alirsam ona cagre yok haha gerci cok dikkatli besleniyorum sporumuda yapiyorum :)Canım kesinlikle ver kiloları gelinlik denedin mi hiç ?? Ben gelinlik denedim ve cok fazla kilom olmamasına rağmen kesinlikle kilo veriyim kuğu gibi olayım dedim sende tam gaz devam pes etmek yok prenses gibi olaalımm
Hayir canim daha hic denemedim 8. Ayda almaya gidicez. Kasima kadar zayiflarim ama iste kilo almamam gerekiyor ve daha fazla zayiflarsam gelinligi daraltmam gerekiyor ona cagre var ama kilo alirsam ona cagre yok haha gerci cok dikkatli besleniyorum sporumuda yapiyorum :)
smuwila evlenmişsin hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin.Hayııır maalesef canım, özellikle taşsız, sadece dantel detaylı olmasını istiyorum..
Insallaahh hersey gönlümüze göre olur canim . Bende daha heycan yok ilk denicegim gelinlikden sonra heycan basicak billiyorumm:))Süpersin tatlım gelinlik hayali neler yaptırmazkiiii
Kasımada biraz var istediğin kiloya ulaşırsın tatlım benimde 3 eylülde gelinlik baktığm andan itibaren heyecanı ve telaşı başladı
Hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde atlatırız inşallahhh ...
Amin canım inşallahh bakalm yazarsın ozamanda hangi gelinlik diyeInsallaahh hersey gönlümüze göre olur canim . Bende daha heycan yok ilk denicegim gelinlikden sonra heycan basicak billiyorumm:))