• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik isyanımmm :( :(

inşallah gönlüne göre bir şey bulabilmişssindir...evli olsam hemen gönderirdim ne yazık ki nişanlıyım henüz... bedenimiz de aynıymış...

kızlarr wallahi benim kız kardeşim yok aman siz bana kardeşim varmış hissini verdiniz:91: tekrar tekrar allah razı olsun hepinizden gönlünüz gibi evinizde bol olsun bereketli olsun rabbim sizin gibi insanları eksik etmesi...:40:
kızlar bugün bi ikinciel sitesinden bedenime göre çok begendiiim üstelikte uygun fiyata gelinlik buldum yarın denemeye gidicem mutluyum gelinlik tam hayalimdeki gibi kız düğününde giymiş satmak istemiş walla allahta içimi biliyor hep istediğim gibi bi gelinlik olsun allahım dedim işte o malum şahsınkini çok begenmiştim rabbim daha güzelini çıkardı karsıma hepinizin duasıda var tabiii unuturmuyum hiç kardeşlerimi....:66::66:inş yarın olursa size göstercem mutlaka gelinliğimi:66::66:

Takip ediyordum senin adına çok sevindim gerçekten
Rabbim çooooooooook büyük inşallah herşeyin istediğin gibi ilerler çok mutlu olursun..
Eşin olacak kişide çok şanslı kıymetini bilsin onu da zor durumda bırakmaktan kaçınmışsın mutluluklarr...:38:

ne insanlar gordum ustunde elbise yok ne elbiseler gordum icinde insan yok.....demiş mevlana, şaştım kaldım nasıl bu kadar duyarsız olabilir arkadaş diye tabir edilen hatun kişi????

canım üzülme bak allah cıkarmıs karsına hiç bozma moralini.. ama iyice düşündümde ben evli olsam bende yollardım ama arkadasıma verirken içim burulurdu, gelinlik cok özel bişey ortak tanıdıklarım varsa hele vermek istemeyebilirdim belki.. mutlaka zor durumda birine yardımcı olmak isterim, hatta bende 2. el gelinlik alabilirim ama arkadasımına rahat rahat veremezsim gibi geliyor... çokta kızamadım arkadasına..

tatlım üzme kendini benim gelinliğim de muhtemel 38 beden boyumda 160 civarı ilk denediğim gelinlikti çok beğenerek almıştım en ciks arkadaşlarım bile bayılmıştı.straplez biraz göğüs dekolteli istanbulda isen gel bak beğenirsen seve seve düğününde giyersin .. boşver öyle arkadaşalarıda kafana takma önemli olan yuvanda huzur olması . hem yuva kurmak zordur gelinliğe yapacağın masrafla başka bir ihtiyacını karşılarsın şimdiden mutluluklar ....

ben de eylülde evleniyorum gelinliği satın aldım kiralık olmadığı için şimdiden düşünüyorum napcam ben o gelinliği saklayıp diye acıkcası.bedeni bedenime uyan birine veririm hiç çekinmeden.niye cekineyim ki anlamadım saklanınca ne olacak ki modası geçicek sararıp bir köşede ziyan olacak.gönlüne göre bulduğun umarım tam bedenine göredir mutlulukla giy tatlım.

Bulamazsan bende verebilirim.
Evlenirken 38 bedendim. Boyum 1,59.
İstersen foto da eklerim canım.

Allah yuva kurana yardımmcı olur canım sen hiç sıkma canını evli olsam inan bende gönderirim ama maalesef. bu arada inş bulduğun gelinlik gönlüne göre olur. düğün bu senin en mutlu olman gereken gün doya doya tadını çıkarmayı nasip etsin sana Allah'ım...

Canım benim senin adına çok sevindim,unutma ne zenginler var istediği herşeyi alan yine de mutlu olamayan...Zor elde edilen herşey daha kıymetli olur,sende aldığın gelinlikle herkesi kıskandır,önemli olan mutluluk huzur gerisini Rabbim sen mutlu oldukça kat kat verir inş:16:
Bu arada da gelinlikli halini eklersin dimi,çok mutlu ol inş...

bende 2012de evlencem biri istese anında veririm 2.ye söyletmem bile sanki o gelinliği bidaha nerde giycekse

benm kiralıktı ama satılık olsa seve seve verebilirdim birde arkadaşım kiralıkta olsa kendi isteğine göre diktire bilirsin fiyatlar daha uyguna geliyor bende öyle yaptım hayalimdeki gelinliğide giydim :)arkadaşın çok bencilmiş sanki yiceksin gelinliğini umarım istedğin gibi bir gelinliğin olur canım

yardım melekleri konusunun altında paylaştım, izmirde hayırseverlerin bağışladıkları gelinliklerin toplandığı bir yer var. Açtığım konulardan bakabilirsiniz.

ay tatlım yha hiç üzülme arkadaşın ayıp etmiş inş daha güzelleri snn olur o arkadaşınıda çağırma düğüne:47::47:

Ben de kuzenimin gelinliğini giyecektim.Dün nisanlım içinde kalacaksa imkanları zorlayıp alacağız dedi.Dün istediğim gelinliği aldık ve cok mutlu oldum.Ben de kesinilkle ihtiyacı olan birine giydirmek istiyorum.bir köşede durup eskiyecegine birilerinin işine yarasın bariii:28:

Back