Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayanışma dediğin budur..
gözlerim doldu valla...
tebrik ederim hanımlar sizi..
arkadaşlar merhaba sadece sunu söylemek istiyorum bütün insanlar eşit şartlarda dogmuyor bununla birlikte eşit imkanlara sahip olamıyor....asıl konu biz müslümansak rabbim hepimize biraz merhamet vermiş demektirbir kac ay sonra evlenmeyi planlıyorum allah nasip ederse hayırlısıyla ama durumlar ortada kiralık ev tek basına bir erkek ve yuva kurmaya calışıyoruz:97: ve bir kız arkadasım 1 ay önce evlendi tabiki eşinin durumu elverdiği için hayalindeki gelinliği nişanlıgı kınalığı herneyse işte alabildi yanii istedikleri oldu ... o gelinligi bir gece giydi ve evinin bi kösesine attı büyük bi ihtimalle:2: çok gururlu bir insanım ama nolucak dedim sansımı denemek istedim ve gelinliğini istedim hayır olmaz dedi
sadece sunu anlamak istiyorum o gelinligi bir kösede duracagına ben giysem tekrar versem ve o kösede durmaya devam etse ne olucak:2::2: insanlar ne hale geldi nereye gidiyoruz bilmiyorum..ve yemin ettim gelinliğimi bir şekilde kendim alabilirsem özellikle ihtiyacı olana kendi ellerimle giydiricem inş
ne baska bir yerde giyebilirim nede mezarda yanımda götüreblirim
ohh beee içimi döktüm patlıcaktım![]()
bisi sorucam tam olarak nerde oturuyorsun ist.da ise bne sana gelinligimi verebilirim ben yurt disinda oturuyorum ama eylulde ist gelicem eger sende arzu edersen yanimd getirebilirim gelinligim cok guzeldir gercekten sanada olur cunku arkasi korseli eger bulamzsan gercekten verebilirim giymeden once kuru temizlemeciye veririm bende uc sene once aldim dedigin gibi giydim bir kere sonra bir kosede kaldi ha birde kina gecesi icin bindallimda var onuda verebilirim eger istersen gercekten irtibata gec benimle mesaj atarsan sevinirim....Ayrica boyle seyleri kafana takma heleki arkadasinin yaptgina uzulme bence gorusmeyide birak
buda duvagim rengi bu arada beyaz dil kemik rengi krem yaniEki Görüntüle 237482 Eki Görüntüle 237483 Eki Görüntüle 237484 Eki Görüntüle 237485 Eki Görüntüle 237486
bu benim gelinligim aslinda resimlerden pek analsilmiyor ama ben cok seviyorum gercekten guzel
arkadaşlar merhaba sadece sunu söylemek istiyorum bütün insanlar eşit şartlarda dogmuyor bununla birlikte eşit imkanlara sahip olamıyor....asıl konu biz müslümansak rabbim hepimize biraz merhamet vermiş demektirbir kac ay sonra evlenmeyi planlıyorum allah nasip ederse hayırlısıyla ama durumlar ortada kiralık ev tek basına bir erkek ve yuva kurmaya calışıyoruz:97: ve bir kız arkadasım 1 ay önce evlendi tabiki eşinin durumu elverdiği için hayalindeki gelinliği nişanlıgı kınalığı herneyse işte alabildi yanii istedikleri oldu ... o gelinligi bir gece giydi ve evinin bi kösesine attı büyük bi ihtimalle:2: çok gururlu bir insanım ama nolucak dedim sansımı denemek istedim ve gelinliğini istedim hayır olmaz dedi
sadece sunu anlamak istiyorum o gelinligi bir kösede duracagına ben giysem tekrar versem ve o kösede durmaya devam etse ne olucak:2::2: insanlar ne hale geldi nereye gidiyoruz bilmiyorum..ve yemin ettim gelinliğimi bir şekilde kendim alabilirsem özellikle ihtiyacı olana kendi ellerimle giydiricem inş
ne baska bir yerde giyebilirim nede mezarda yanımda götüreblirim
ohh beee içimi döktüm patlıcaktım![]()
çok iyisiniz arkadaslar tşk allah razı olsun:90: bugün kayınvaldem arkadaşından para almış gelinimi kimseye muhtaç etmem gidelim hangisini begeniyorsan alalım dedişimdi almaya gidiyorum
size fotolarımı göstericem
![]()
![]()
çok iyisiniz arkadaslar tşk allah razı olsun:90: bugün kayınvaldem arkadaşından para almış gelinimi kimseye muhtaç etmem gidelim hangisini begeniyorsan alalım dedişimdi almaya gidiyorum
size fotolarımı göstericem
![]()
![]()