Gelinlik Modelleri gelinlik isyanımmm :( :(

böylelerine arkadas dememek lazım zate..kesin sizikıskanmıstır..yada malı cok kıymetli..
kk dayanısmasını gözlerim dolarak okudum hepiniz harikasınız..
ama en harika olan kayınvalde umarım cok güzel bir gelin olursun..da o arkadasın catır catır catlar

inanın tüylerim diken diken oldu..
insanlık bu işte.. KK..
kardeş mutluluklar.. umarım çook mutlu olursun.. rabbim o arkadaşınada merhamet versin.. çünkü bi gün anne olcak oda.. öyle ewlat yetiştirilmez...

paylaş mutlaka bizimle gelinliğini:)

canım benim ya...istersen ben gelinliğimi gönderebilirim sana...2 ay önce evlendim dediğin gibi köşe de duruyor..istersen özel msj at konuşalım canım...üzme kendini

canım ne yaptı gelinliği hallettin mi ? ben de gelinliğimi gönderebilirim sana hiç canının sıkma düğün arefesinde hepsi geliiip geçicek sen keyfini çıkarmaya bak geri gelmez bu günler

canım hiç üzülme bak ne güzel kayınvaliden borçta olsa almış para gelinlik seçmeye götürüyor. benimki kavga çıkarttı para harcamamak için eşimde de para az nabalım ucuzundan kiraladıkta düğün ertesi kiraladığımız gelinliğe kusur buldu. aslında çok güzeldi gelinliğim ve 1 kere giyilmişti ama ne rezilliğim kaldı ne ........liğim. çok biliyorsan kendin üzerime göre diktirseydin dedim yapardım tabi dedi birde utamadan yapsaydın madem bizmi engel olduk. sen mutlu olmana bak gerisi boş

Ben ankaradayım. Gelinliğim birilerine nasip olsun çok istedim ama olmadı. Ben acıkın tombulum
Bedenini bilmiyorum ama 40 42 arasında isen ben gönderebilirim gelinliğimi.

canlarımm merhaba gelinlikçiye gittik cankayada 2 tane ucuz kalmış ellerinde cok güzellerdi ama birinin etegi aşırı agırdı ve hareket edemedim digerinide kayınvaldem begenmedi... bakalım bir iki yere daha bakcas hepinizden allah razı olsun çook tşk ederim..buarad 38 bedenim

Mevlana ne demiş; 'Ne insanlar gordum uzerinde elbise yok, ne elbiseler gordum icinde insan yok.'

öylelerine arkadaş bile demek yanlıs olur bence...
gelinlik para mal mülk bunlar nedir ki ya...
üzülme sen tatlım en güzel gelinliğe sahip olacağına emınım Allah yuva kurana yardımcı olurmuşş

canim benm ya okuyunca cok uzuldum her gelin hayallerindeki gibi bi gelin olmayi hakeder.ewlenmek gercekten cok zor bisuru problemler cikabiliyo insallah kolayca atlatabilir herkes sorunlarini..cok guzel bi gelin olcagina eminim uzulme hicc

Rabbim sana çok ama çok güzel bir yuva nasip eder inşallah vallahi ben evli olsam gelinliğim olsa gönderirdim sana yemin olsun ki. Üzülme lütfen moralini bozma düğün öncesi iyi görünmen lazım düğünde

inan sana yollamak istedim giydirecek insan bulamadım ben de ama okudum 38 bedenmişsin ben 44 kiloydum gelinliği giydiğimde malesef (kv yüzünden) 0 beden oluyo heralde diktirmiştim özel. ama benim ebatlarda değilsin aman olma da zaten çok zayıftım. inşallah daha güzeli senin olur. üzme hiç kendini toprakım

keşke evlenmiş olsaydım canımmm inan seve seve gonderirdim sana gelinligimi... Allah bana nasip eder inşallah o gunu gormeyi ve ardından gelinligimin baska birinide mutlu ettigini gormeyi...

sende istedigin gibi bir gelin olacaksın hiç merak etme.. olesine de hala arkaadas diyebiliyorsun ya ne temiz kalplisin kimbilir allah gonlune gore versin

Son düzenleme:

ah canım ya üzülmene bile değmez o kızın yerinde olsaydım verirdim nolcak sanki ya insanlar bir alem.....eskiyip gidecek durduğu yerde benimkide duruyor bende kiralamak istedim ama kiralık gelinlikle fiyatları nerdeyse aynıydı oyüzden eşimde aldı sağolsun.....canını bile sıkmaya değmez herşey bir gelinlik gibi olsun rabbim başka dert vermesin......inş güzel bir gelin olur çokkk mutlu olursun canım....

kızlarr wallahi benim kız kardeşim yok aman siz bana kardeşim varmış hissini verdiniz tekrar tekrar allah razı olsun hepinizden gönlünüz gibi evinizde bol olsun bereketli olsun rabbim sizin gibi insanları eksik etmesi...
kızlar bugün bi ikinciel sitesinden bedenime göre çok begendiiim üstelikte uygun fiyata gelinlik buldum yarın denemeye gidicem mutluyum gelinlik tam hayalimdeki gibi kız düğününde giymiş satmak istemiş walla allahta içimi biliyor hep istediğim gibi bi gelinlik olsun allahım dedim işte o malum şahsınkini çok begenmiştim rabbim daha güzelini çıkardı karsıma hepinizin duasıda var tabiii unuturmuyum hiç kardeşlerimi....inş yarın olursa size göstercem mutlaka gelinliğimi

canım bekliyoruz...mutlulukla giy inşallah o kadar güzel bişeyki gelinlik aşk gibi insan bi giydimi aklı gelinlikle kalıyor aman Yarabbim onla uyur onla uyanıyosun hayalinde.bende nasipse evlenicem bikaç ay sonra bi kez giydim henüz provalarına gitmedim ama aklım güzel gelinliğimde.hayatta herşey gönlüne göre olsun inşallah

yardımseverlik duygusu kalmamış demek ki koca bir yazıkk.. üzülme sen canım benm bak insanların hepsi öyle değil yaa içini hiç karartma bozma moralini. ben bekarım, ama elimden bir şey gelirse de yapmaya hazırımm..şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim:)

Taşkalpli kadın!!! Aaah ah, kadın milletinin bencili de tam bencil oluyor ya.. Alt tarafı beyaz bir kumaş yığını, bir elbise.. Bir dostun eksikliğini gidermenin vereceği mutluluktan daha mı çok mutluluk veriyor acaba o gelinliği kenarda çürütmek!?!?!?

Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Demek ki seni çok daha güzel birşey bekliyor, gün ola hayrola..

üzme kendini sakın,mesajını ilk okuduğumda "ben göndereyim gelinliğimi" demiştim,sağolsun arkadaşlar da böyle düşünüyormuş,
ve birçok kişi gelinliğini vermeye hazır,bende bu kişilerin içindeyim,evlenirken 55 kiloydum ( boyum 160 civarı)
o zamanlar 38 giyiyordum bende galiba,eğer istersen bende gönderebilirim gelinliğimi,
o arkadaşım dediğin şahıstan da uzak dur bence,seni üzmekten başka bi işe yaramaz,
mutluluklar diliyorum

mrb canım.
bn evlendıgımde 50 kilo civarındaydım sanırım.tam hatırlamıyorum.38 bedene olur dıye tahmın edıyorum.
ben gelınlıgımı göndermek ısterım cnm sana.çok da mulu olurum payllaştıgım ıcın..
resim bulursam paylaşıcacm cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…