arkadaşlar merhaba sadece sunu söylemek istiyorum bütün insanlar eşit şartlarda dogmuyor bununla birlikte eşit imkanlara sahip olamıyor....asıl konu biz müslümansak rabbim hepimize biraz merhamet vermiş demektirbir kac ay sonra evlenmeyi planlıyorum allah nasip ederse hayırlısıyla ama durumlar ortada kiralık ev tek basına bir erkek ve yuva kurmaya calışıyoruz:97: ve bir kız arkadasım 1 ay önce evlendi tabiki eşinin durumu elverdiği için hayalindeki gelinliği nişanlıgı kınalığı herneyse işte alabildi yanii istedikleri oldu ... o gelinligi bir gece giydi ve evinin bi kösesine attı büyük bi ihtimalle:2: çok gururlu bir insanım ama nolucak dedim sansımı denemek istedim ve gelinliğini istedim hayır olmaz dedi
sadece sunu anlamak istiyorum o gelinligi bir kösede duracagına ben giysem tekrar versem ve o kösede durmaya devam etse ne olucak:2::2: insanlar ne hale geldi nereye gidiyoruz bilmiyorum..ve yemin ettim gelinliğimi bir şekilde kendim alabilirsem özellikle ihtiyacı olana kendi ellerimle giydiricem inş
ne baska bir yerde giyebilirim nede mezarda yanımda götüreblirim
ohh beee içimi döktüm patlıcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?