Gelinlik Modelleri gelinlik isyanımmm :( :(

kk kadınlarına bayılıyorum kızlar muhteşemsiniz

ben evli değilim o yüzden elimden bişey gelmez ama inan olsaydı yollamak isterdim canım arkadaşına üzülme densizlik etmiş

herkezeee çoookkk tşk ederim....inanın sizin gibilerin oldugunu bilmek içime huzur verdi ömrüm boyunca maddiyata önem vermedim o yüzden karsıyıda hep kendim gibi gördüm bir insana iyilik yapmak için içinden geçirmek bile sewaptır bence... sanki o vermedi die kottlamı cıkıcam düğünümde sadece allah katında sevap kazanmış olacaktı kaybeden o ve onun gibi insanlar olucak eminim... çok tatlısınız yhaaa valla sizinle toplaşıp kahve içip dertleşesim geldii

yardımcı olmak isteyen arkadaslarım çooookk tşk ederim tabiki gelinliklerinizi görmek isterim kısmet hiç belli olmas..foto yükleyebilirseniz sewinirim

ay canım hiç kıyamam sana sanki bana yapılmış gibi üzüldüm
keşke benimki eskimeseydi verirdim sana
çünkü ben gelinliğimi bir kaç ihtiyacı olana vermiştim
sadece mutlu olsunlar diye.

Olaya Bak Ya..
Yüzyüze Konuştuğun, Görüştüğün Arkadaşın Bir Gelinliği Çok Gördü..
Hiç Tanımadığın Nette Tanıştığın Arkadaşların Yardım Etti..

Helal Olsun..

Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin..

bisi sorucam tam olarak nerde oturuyorsun ist.da ise bne sana gelinligimi verebilirim ben yurt disinda oturuyorum ama eylulde ist gelicem eger sende arzu edersen yanimd getirebilirim gelinligim cok guzeldir gercekten sanada olur cunku arkasi korseli eger bulamzsan gercekten verebilirim giymeden once kuru temizlemeciye veririm bende uc sene once aldim dedigin gibi giydim bir kere sonra bir kosede kaldi ha birde kina gecesi icin bindallimda var onuda verebilirim eger istersen gercekten irtibata gec benimle mesaj atarsan sevinirim....Ayrica boyle seyleri kafana takma heleki arkadasinin yaptgina uzulme bence gorusmeyide birak

böyle bi öneriyi bende sunucaktım olanlar vermek isteyenler buyursun diye. çok sevindim buna gerçekten allah karşınıza çıkarır inşallah bu niyetinizi

bu benim gelinligim aslinda resimlerden pek analsilmiyor ama ben cok seviyorum gercekten guzel

seninki yine iyi canım benim de başıma benzeri geldi arkadaşım tamam giyebilirsin dedi çok mutlu olmuştum gelinliği denedikten sonra vazgeçme sinyalleri verdi şimdi düğüne günler kaldı ve ben gelinlik arıyorum ilk başta çok üzülmüştüm ama boş veriyorum sen de öyle yap ve inan bana çok güzel bir gelin olacaksın mutluluklar şimdiden...:90:

ay burası nasıl güzel bi dünya ya (kk )
okurken gözlerim doldu..

ınsallah allah gönlüne göre verir arkadaşım ve insallah hep mutlu olursun..

herkes kalbinin ekmeğini yer

Çok haklısın sanki gelinliğe bir şey olacakmış gibi kimse vermek istemıyor ama bence sen kendın gıt al

çok iyisiniz arkadaslar tşk allah razı olsun:90: bugün kayınvaldem arkadaşından para almış gelinimi kimseye muhtaç etmem gidelim hangisini begeniyorsan alalım dedi şimdi almaya gidiyorum size fotolarımı göstericem

Allah ağzınızın tadını bozmasın canım, umarım k.validen her zaman sana böyle değer verir

süpermiş..
çok sevindim cnm Allah hep gönlüne göre versin inşallah.
yine de yapabileceğimiz başka bir şey olursa biz hep burdayız unutma
mutluluklar dilerim...

çiziminden tut saten, tül güpür çok özenle seçmiştim:) kış oldugu için neredeyse gelinliğin üstüne mont diktirecektim:)

Son düzenleme:
cnm benım cok uzuldum bır de arkadasın olucak .kıyafetı veya ayakkabıyı paylasmak tercıh meselesıdır .ama gelınlık ıcın aynı seyı dusunemıyorum .ınsanlar bır kere gelın oluyor ve bır daha hıc gıyemeyecegı o gelınlıgı senınle paylasması dogru olurdu .sanırım arkadasın o gelınlıgı gıyen tek olmak ıstedı bıraz kompleks yapmıs gııb .bende gıcıklıgına gelınlıgınn aynısını dıktırırdım

Böyle güzel yürekli, maddiyata önem vermeyen insanlar olduğunu görünce o kadar mutlu oluyorum ki.
Sabah sabah çok duygulandırdınız kızlar beni
Allah hepinizden razı olsun.
İşallah çok mutlu bir gelin olursun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…