Gelinlik Modelleri gelinlik isyanımmm :( :(

efteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
9
0
36
İzmir
arkadaşlar merhaba sadece sunu söylemek istiyorum bütün insanlar eşit şartlarda dogmuyor bununla birlikte eşit imkanlara sahip olamıyor....asıl konu biz müslümansak rabbim hepimize biraz merhamet vermiş demektir bir kac ay sonra evlenmeyi planlıyorum allah nasip ederse hayırlısıyla ama durumlar ortada kiralık ev tek basına bir erkek ve yuva kurmaya calışıyoruz:97: ve bir kız arkadasım 1 ay önce evlendi tabiki eşinin durumu elverdiği için hayalindeki gelinliği nişanlıgı kınalığı herneyse işte alabildi yanii istedikleri oldu ... o gelinligi bir gece giydi ve evinin bi kösesine attı büyük bi ihtimalle:2: çok gururlu bir insanım ama nolucak dedim sansımı denemek istedim ve gelinliğini istedim hayır olmaz dedi

sadece sunu anlamak istiyorum o gelinligi bir kösede duracagına ben giysem tekrar versem ve o kösede durmaya devam etse ne olucak:2::2: insanlar ne hale geldi nereye gidiyoruz bilmiyorum..ve yemin ettim gelinliğimi bir şekilde kendim alabilirsem özellikle ihtiyacı olana kendi ellerimle giydiricem inş
ne baska bir yerde giyebilirim nede mezarda yanımda götüreblirim
ohh beee içimi döktüm patlıcaktım

ay canim benim yaa,
onemli olan zaten gelinligin cok guzel yada cok pahali olmasi degil icindekinin insan olmasi degilmidir. Bosver eminim sen cok daha guzel bi gelinlik giyeceksin oda tursusunu vursun gelinliginin

canim benim yaaa sen coook güzel bir gelin olacaksinn.....onunda akli basina gelir umarim...ne bu yani o giymis bitmis sonucta ve arkadas diyecek birsey bulamiyorum bende gelinligimi giydiricemmm sonradan birilerine sonra yine köseme asarim

arkadaşının bencilliği ondan güzel olacağını düşünmüştür belki...umarım istediğin güzel bi gelinlik giyersin sende..
uğrunda soyunacağın kişiyi bulmuşsun ne giyindiğini çok önemseme....

insan görünümlü mahluklarda var dikkatli olmak gerekir. ve umursamamak...

Son düzenleme:
canım benim lütfen üzülme sahibinden.com da falan 200-400 tl arası güzel gelinlikler var sıkma canını lütfen...

Tercih Meselesi..

Kıyafet Alışverişinden Nefret Ederim..
Kimseye 2. Bir Kez Giyineceğim Kıyafetimi Vermem..
Hele Ayakkabı ASLA!!

Ama Bu Gelinlik, Verilebilirdi..
Bir Daha Ne Zaman Giyinecek ki..

Sanırım Biraz Kompleksi Bir Arkadaşa Sahipsin..

Üzülme En Güzelleri Senin Olur İnşallah..

Mutluluklar..

bitanem benım uzulme ya sen cok haklısın sankı bı kösede durcagna 1 gunluğune verse nolcak kı ama canım takma kafana canınıdı sıkmaya degmez bak bence o kız maddiyata önem veryo sen ondan daha cok mutlu olcaksın inşallah
Sevgilerimle...

sanirim arkadasin kendisinden cok gelinligin sana yakisacagindan korktugu icin vermek istemedi...oyle bencil insana ben arkadas bile demem...hayatimdanda cikaririmm...ne var yani bi sevap isleyecek bidaha giymeyecek o gelinligi...eger durumunuda biliosa cok ayip etmiss...sende merakli degilsin zaten onun gelinligini giymeye ama sartlar bunu gerektirmis...sende istemissin o geri cevirerek cok ayip etmis...boswer isteyenin bi yüzü kara...

bedeniz kaç? olursa benim gelinligimi vereyim sizin olsun. ben kendim çizmiştim:) kış düğünü oldugu için ve eşimin ailesi isteği üzerine yarım kollu, u yakalı, üstü güpürlü altı kabarık bir gelinlik. isterseniz kestirip straplez yaptırırsınız.

bu arada özel msjda atabilirsiniz. çünki ben konuları bazen bulamıyorum yada kontrol etmeyi unutuyorum.

ay iyki senin gibi insanlar var hala canım ya.ne güzel bir düşünce.

canım benimm üzülmee Allah evlenenlere yardım eder.arkadaşında ne dıyeyımm verseymiş ne olurdu amaa boşverrrr Rabbim insallahh seninn büççene uygun ve güzel bi gelinlik almayıı nasip eder insallah :)))))

canım benim gelinliğim 34 beden gibi bişeydi (evlenmeden önce 45 kiloya kadar düştüğüm için) eğer bu şekilde, ya da açtırabileceğin kadar uygunsa bedenin, ben gelinliğimi gönderebilirim. beğenirsen giyersin, beğenmezsen giymezsin, fark etmez..

böle sacma sapan düsüncelere sahip olanlar var gelinligimi bi ben giyerim falan yoksa ugursuzluk getirir bilmem ne
aman cok sacma cok ayip etmis arkadasin insallah cok cok güzel bir gelin olursun simdide allah mesut etsin canim

canım 1 ay önce oldu benim düğünümde düğün ve gelin cuma sı olmak üzere 2 kez giydim temizledim astım.bedenlerimiz uyarsa gönderebilriim sana cuma felan yapacaksan orda da giyersin.istersen fotoğraf eklerim bak beğenirsen yollarım sakın üzme kendini böyle şeyler için mutlaka bir yolu bulunur.bak kk var elbet senin bedeninde bir gelin daha buluruz dimi ama...

arkadaşın çok ayıp etmiş gerçekten..şu topiğe gelse görse utansa keşke
kk bayanlarını çok taktir ettim hemen kol kanat gerdiler sana , böyle insanların varlığını görmek bile çok çok güzel..

dayanışma dediğin budur..
gözlerim doldu valla...
tebrik ederim hanımlar sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…