Çok özür dileyerek bir şey soracağım.Her ikinizinde 2. evliliğimi de kupkuru gideceksiniz ? Dengesiz midir nedir ? Anneniz haklıymış.2 gün sonra evlendiğinizde kıyafet vs. aldığınız zaman millete hava atmak için mi alıyorsun der bu kesin.
Gelinligi dügününüzde/nikahinizda giymeyecekseniz de nezaman giyecekmissiniz ki? Sacma sapan konusmasin yolarim sacini basini onun. En güzel günlerden biri de dügün/nikah dir!
Cok sinirlendim cok
yahu sen neden herşeye he diyorsun ki sevgiline de söyle bunları yapamayacaksan evlilik işini unut yoluna bak de kendine yazık bugun bunlardan cimrilik eden yarın daha mı iç açıcı işler yapıcak sanıyorsun.
Restini çek olmuyorsa baksın yoluna saçmalığa bak seninde fikrin aynı olsa sorun yok ama sana fikirlerini bukadar zorlaması ve seni saymaması asıl sorun zaten madem öyle sende sayma
Peki bunu kabullenecekmisin? Her kizin hayali güzel bir gelinlik giymek. Eger seni gercekten seviyorsa senin mutlu olmani ister. Madem dügün istemiyor ve sende kabul etmisin o da senin gelinlik giymeni kabul etsin.Aynen sacma sapan konusuyor nikah bile 2 3 aya kadar olacskmis aklinda tek nikaj varmis dügün falani düsünemezmis..kabul etmiceksemde gitsin sana baskasi gelinlik giydirsin diyor
Peki bunu kabullenecekmisin? Her kizin hayali güzel bir gelinlik giymek. Eger seni gercekten seviyorsa senin mutlu olmani ister. Madem dügün istemiyor ve sende kabul etmisin o da senin gelinlik giymeni kabul etsin.
Tabiki gelinlikle giymekle dügünün arasinda kocaman fark var. Güzel kibar cok kabarik olmayan gelinlikler de var.. nikah icin güzel olur.Etmiyor ozamqn dügünden farki ne ki diyor gösteris icin mi giyeceksin gibi laflar ediyor annem tabiki gelinlil giymemi ister.. jayatta kabul etmez bende istiyorum sonucda her kizin hayali
Hayir ikimizin de ilk evliligi olacak..
Ama o bana ikidebir cocuk gibi tutturuyorsun gelinlik de gelinlik diye
Saglik sorunlari varmi kafasina öyle seylere veremezmis kabul ediceksem de böyle edicekmisim.. etmiceksemde yolumq bakacakmisim..
Tabiki gelinlikle giymekle dügünün arasinda kocaman fark var. Güzel kibar cok kabarik olmayan gelinlikler de var.. nikah icin güzel olur.
Bence taviz verme onun sartlari varsa sende sartlarini söyle. Inan bana hicbirsey bir erkek icin degmez! Onun hayali varsa seninde var bunu acik acik söyleyin. Gerekirse annen baban konussun onunla agirlini koy simdiden
Aaaa terbiyesiz canım valla başını yakma. Yoluna bak.
Daha simdiden kin tutuyorsa aileler tartisi diye.. evlendikten sonra kim bilir neler yapar cnm. Birak kendi yolunda gitsin. Eminim sen daha iyilerine layiksin. O karakterini göstermis oldu böylelikle!Anlattim herseyi ama bana ozaman baskasiyla git evlen dügün yapacak birini bul diyor.. ben kimseye dügün yapamam dedi aileler kavga etmeden önce dügün olacakdi sonra ailel3r kavga etti ve dügün hevesi gitmis.. onda istemiyor sade nikah yemek yenilcek sonra herkeu kendi evine gidicekmis ama ailem gelinlik giymemi istwr kücükde olsa bi dügün isterler kinaya bile gelmek istemiyor benim tarafdan kimse gelmez diyor herseye jayir diyor