Gelinlik giymemi karisiyor..

Sifir0

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
52
12
33
8 aylik bi iliskim var, ve ortada 600 km gibi bi mesafe evliligi annem kabul etmemisdi mesafe yüzünden.. baya bi tartisma oldu, bununla ilgili bi konu acmisdim herneyse.. simdi kabul etti ve sevgilim herseyi acele etmek istiyor.tekrar bozulcagindan korkuyor.. ve dügünde yapmak istemiyor sade bi nikaj ,ailelerle yemek yenilcek baska birseye gerek yokmus millete gösteris yapamazmis millet göbek yapacak diye ben borca giremem dedi.. hadi herneyse ben yine tamam dedim nikah olsun o gün gelinligimi giyerim 100 kisilik biyer tuttulur,yemek yenilir,pasta kesilir,aile arasinda kutlanir sonrw biter diye bi yolla geldim. Oda gelinlik giymemi karisiyor.. herkez giyiyor diye sende mi giymek zorundasin gösteris icin mi..?
Maksat gelinlikse baska zaman giyersin millet laf edicek diye giymiceksin.. kinayq gelmek istemiyor tek nikah gerisi onun icin palavraymis cocukluk mus millet yapiyor diye bizde yapacak degilmis.. ya arkdaslar gösteris derdinde degili.. sadece o gün evlencem en güzel sekilde gecmesini isterim icimde bi gelinlil hevesi var onu da kabul etmiyor.. annem bunlari zaten hic kabul etmez tek kiziyim.. siz bi yol veya bi fikir gösterin

Ekşi sözlüğü okuyup okuyup kendilerini dolduruyor bu beyinsiz yeni nesil.Neymiş efendim “düğün gelinlik gösterişmiş”ekşide bir dünya bunlardan var ve etki altında kalan taklitçi bebeler var milyonlarca

Böyle bi adamla evlenmekten vazgeçin.

Gösterebileceğimiz başka yol yok bence.

Kişilerin fikirlerine saygı duyarım , gelinliğin gösteriş olduğunu düşünebilir ancak kendisi de sizin fikrinize saygı duymalıydı zira gelinliği siz giyeceksiniz kendisi değil . İyi düşünün bu adamla evlenirken derim.

yahu sen neden herşeye he diyorsun ki sevgiline de söyle bunları yapamayacaksan evlilik işini unut yoluna bak de kendine yazık bugun bunlardan cimrilik eden yarın daha mı iç açıcı işler yapıcak sanıyorsun.

Restini çek olmuyorsa baksın yoluna saçmalığa bak seninde fikrin aynı olsa sorun yok ama sana fikirlerini bukadar zorlaması ve seni saymaması asıl sorun zaten madem öyle sende sayma

Çok özür dileyerek bir şey soracağım.Her ikinizinde 2. evliliğimi de kupkuru gideceksiniz ? Dengesiz midir nedir ? Anneniz haklıymış.2 gün sonra evlendiğinizde kıyafet vs. aldığınız zaman millete hava atmak için mi alıyorsun der bu kesin.

daha öncede böylemi düşünüyodu, annen sorun çıkarıncamı böyle oldu

Gelinligi dügününüzde/nikahinizda giymeyecekseniz de nezaman giyecekmissiniz ki? Sacma sapan konusmasin yolarim sacini basini onun. En güzel günlerden biri de dügün/nikah dir!
Cok sinirlendim cok

Hayir ikimizin de ilk evliligi olacak..
Ama o bana ikidebir cocuk gibi tutturuyorsun gelinlik de gelinlik diye
Saglik sorunlari varmi kafasina öyle seylere veremezmis kabul ediceksem de böyle edicekmisim.. etmiceksemde yolumq bakacakmisim..

Gelinligi dügününüzde/nikahinizda giymeyecekseniz de nezaman giyecekmissiniz ki? Sacma sapan konusmasin yolarim sacini basini onun. En güzel günlerden biri de dügün/nikah dir!
Cok sinirlendim cok

Aynen sacma sapan konusuyor nikah bile 2 3 aya kadar olacskmis aklinda tek nikaj varmis dügün falani düsünemezmis..kabul etmiceksemde gitsin sana baskasi gelinlik giydirsin diyor

Evet bende bunu diyorum.. benim istediklerim neden önemsilmiyor.. ama.o anlamiyor ozaman git baskasi dana gelinlik giydirsin deyip duruyor ben yapamam millet göbek atacak diye borca giremwzmis

Aynen sacma sapan konusuyor nikah bile 2 3 aya kadar olacskmis aklinda tek nikaj varmis dügün falani düsünemezmis..kabul etmiceksemde gitsin sana baskasi gelinlik giydirsin diyor
Peki bunu kabullenecekmisin? Her kizin hayali güzel bir gelinlik giymek. Eger seni gercekten seviyorsa senin mutlu olmani ister. Madem dügün istemiyor ve sende kabul etmisin o da senin gelinlik giymeni kabul etsin.

Peki bunu kabullenecekmisin? Her kizin hayali güzel bir gelinlik giymek. Eger seni gercekten seviyorsa senin mutlu olmani ister. Madem dügün istemiyor ve sende kabul etmisin o da senin gelinlik giymeni kabul etsin.

Etmiyor ozamqn dügünden farki ne ki diyor gösteris icin mi giyeceksin gibi laflar ediyor annem tabiki gelinlil giymemi ister.. jayatta kabul etmez bende istiyorum sonucda her kizin hayali

Etmiyor ozamqn dügünden farki ne ki diyor gösteris icin mi giyeceksin gibi laflar ediyor annem tabiki gelinlil giymemi ister.. jayatta kabul etmez bende istiyorum sonucda her kizin hayali
Tabiki gelinlikle giymekle dügünün arasinda kocaman fark var. Güzel kibar cok kabarik olmayan gelinlikler de var.. nikah icin güzel olur.
Bence taviz verme onun sartlari varsa sende sartlarini söyle. Inan bana hicbirsey bir erkek icin degmez! Onun hayali varsa seninde var bunu acik acik söyleyin. Gerekirse annen baban konussun onunla agirlini koy simdiden

Hayir ikimizin de ilk evliligi olacak..
Ama o bana ikidebir cocuk gibi tutturuyorsun gelinlik de gelinlik diye
Saglik sorunlari varmi kafasina öyle seylere veremezmis kabul ediceksem de böyle edicekmisim.. etmiceksemde yolumq bakacakmisim..

Aaaa terbiyesiz canım valla başını yakma. Yoluna bak.

Anlattim herseyi ama bana ozaman baskasiyla git evlen dügün yapacak birini bul diyor.. ben kimseye dügün yapamam dedi aileler kavga etmeden önce dügün olacakdi sonra ailel3r kavga etti ve dügün hevesi gitmis.. onda istemiyor sade nikah yemek yenilcek sonra herkeu kendi evine gidicekmis ama ailem gelinlik giymemi istwr kücükde olsa bi dügün isterler kinaya bile gelmek istemiyor benim tarafdan kimse gelmez diyor herseye jayir diyor

Daha simdiden kin tutuyorsa aileler tartisi diye.. evlendikten sonra kim bilir neler yapar cnm. Birak kendi yolunda gitsin. Eminim sen daha iyilerine layiksin. O karakterini göstermis oldu böylelikle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…