- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde bu kisiyle hala evlenmeyi mi düşünüyorsunuz ?? Kusurabakmayin ilk bastan yüzünü gostermis eger evlenirseniz bile bile lades demis olup isyan etmeye pekde hakkiniz olmaz...Hayir ikimizin de ilk evliligi olacak..
Ama o bana ikidebir cocuk gibi tutturuyorsun gelinlik de gelinlik diye
Saglik sorunlari varmi kafasina öyle seylere veremezmis kabul ediceksem de böyle edicekmisim.. etmiceksemde yolumq bakacakmisim..
8 aylik bi iliskim var, ve ortada 600 km gibi bi mesafe evliligi annem kabul etmemisdi mesafe yüzünden.. baya bi tartisma oldu, bununla ilgili bi konu acmisdim herneyse.. simdi kabul etti ve sevgilim herseyi acele etmek istiyor.tekrar bozulcagindan korkuyor.. ve dügünde yapmak istemiyor sade bi nikaj ,ailelerle yemek yenilcek baska birseye gerek yokmus millete gösteris yapamazmis millet göbek yapacak diye ben borca giremem dedi.. hadi herneyse ben yine tamam dedim nikah olsun o gün gelinligimi giyerim 100 kisilik biyer tuttulur,yemek yenilir,pasta kesilir,aile arasinda kutlanir sonrw biter diye bi yolla geldim. Oda gelinlik giymemi karisiyor.. herkez giyiyor diye sende mi giymek zorundasin gösteris icin mi..?
Maksat gelinlikse baska zaman giyersin millet laf edicek diye giymiceksin.. kinayq gelmek istemiyor tek nikah gerisi onun icin palavraymis cocukluk mus millet yapiyor diye bizde yapacak degilmis.. ya arkdaslar gösteris derdinde degili.. sadece o gün evlencem en güzel sekilde gecmesini isterim icimde bi gelinlil hevesi var onu da kabul etmiyor.. annem bunlari zaten hic kabul etmez tek kiziyim.. siz bi yol veya bi fikir gösterin
Aynen sacma sapan konusuyor nikah bile 2 3 aya kadar olacskmis aklinda tek nikaj varmis dügün falani düsünemezmis..kabul etmiceksemde gitsin sana baskasi gelinlik giydirsin diyor
Sizde bu kisiyle hala evlenmeyi mi düşünüyorsunuz ?? Kusurabakmayin ilk bastan yüzünü gostermis eger evlenirseniz bile bile lades demis olup isyan etmeye pekde hakkiniz olmaz...
Şükür namazı kılın arkaniza dönüp bakmayin bile.... gitsin bu sartlar altinda kimi buluyorsa onunla evlensin.. siz önünüze bakın....Ve az önce ayrildi benden.. yok neymis anneme ben tek sade nikah yapcam annen ister kabul etsin ister etmesin ben annenle milletle ugrasamam dedi..gelirsin kiyarsin nikahi ondan sonra seni en mutlu insai da ederim diyor ama ozamana kadar ne senin ailen ne benim ailem karisin biz evlendikden sonrada birbirini yesinler diyor..ama dügün olmazmis ve bunu kabul etmiyorsam yoluma bakacakmisim.. ve kapatti telefonu suratima.. bi insan nasil böyle bi düsünceye sahip olabilir anlamis degilim..
Aynen sacma sapan konusuyor nikah bile 2 3 aya kadar olacskmis aklinda tek nikaj varmis dügün falani düsünemezmis..kabul etmiceksemde gitsin sana baskasi gelinlik giydirsin diyor