• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik, Gelinlik:))

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Kızlar gecen gün yasadıgım bir olayı anlatayım..Erkek arkadasımla kütahya'nın carsısında geziyoruz her zaman ki gibi eee malum her seven cift gibi bizde o kavusacagımız günü hasretle bekliyoruz ve her gecisimde o gelinlikciye gözüm takılırdı vitrindeki gelinligi cok begeniyordum erkek arkadasımda git sor bakalım fiyatını dedi..

Sacmalama yaa ne diyecegim ben simdi dedim neyse merak yaa gittim kapı acıldı direkt konuya girdim tabiki su vitrindeki gelinligin fiyatı ne kadar dedim sasırdı tabii ilgilenen bayan buyrun girin iceri baska modellerde var gelin hanımcım dedisırnaşık şey

Hosuma gitti tabiki dügün ne zaman dedieyvahedigeldismile
Yakınmı dedi..Yok daha var dedim nasıl deyim ögrenciyiz daha 3 sene var diye..Yaza mı dedi evet demek zorunda kaldım neyse ögrendim fiyatını cıktım..sempatiksalakcinni

İste o begendigim gelinlikten baslıyorum..

1063.jpg

1067.jpg

1070.jpg

1071.jpg

1074.jpg

1076.jpg

1079.jpg

1082.jpg

1086.jpg

1090.jpg

1096.jpg

1099.jpg

1105.jpg

1110.jpg

1117.jpg

1118.jpg

güç olmasında geç olsunn canımmm.hayırlısıyla o günde gelir inş.fiyat sormak için deil alıp çıkmak için girersinn ozman :))

ben en çok 9. modeli beğendimm.diğerleride şık amahihoyyyt

eşim gelinlikleri görünce bir daha evlenelim diyor :roflol: benim gelinliğimi hiç beğenmemişti de senağlama

gerçekten hepsi birbirinden güzel ..kırık beyaz olmaları da cabası ;)

ay allahım nasıl güzel bunlaarr... (bunları gördükçe evlenmeyi hiç düşünmeyen ben bile imreniyorum. şu gelinlikler partilerde falan abiye niyetine de giyilse ya :D)

12. gelinliği daha önce 2 arkadaşım giydi çok hoşuma gitmişti özellikle kuyruk kısmı çok güzel duruyor.iyi bi markanın gelinliği.

bunların hepsi birbirinden güzel yaaa..ben kısmetse kasım gelini olucam..şimdiden bakıp model kopyalıyorum..bunlarda işime yarıcak.teşekkürler..

bunların hepsi birbirinden güzel yaaa..ben kısmetse kasım gelini olucam..şimdiden bakıp model kopyalıyorum..bunlarda işime yarıcak.teşekkürler..

Corbada tuzum bulunacaksa ne mutlu bana...
Bu gelinlikleri aldıgım sitede hepsinin fiyatlarıda yazıyor ayrıca magazaların nerelerde olduguda istersen adresi verebilirim..:utangac:

Nilsu çok teşekkürler. Ben de gelinlik modeli arıyordum. Eklediğin gelinlikler çok çok hoşuma gitti mutlaka verdiğin siteye bakacağım.

Back