- Konu Sahibi PastelBoya
Kızlar gecen gün yasadıgım bir olayı anlatayım..Erkek arkadasımla kütahya'nın carsısında geziyoruz her zaman ki gibi eee malum her seven cift gibi bizde o kavusacagımız günü hasretle bekliyoruz ve her gecisimde o gelinlikciye gözüm takılırdı vitrindeki gelinligi cok begeniyordum erkek arkadasımda git sor bakalım fiyatını dedi..
Sacmalama yaa ne diyecegim ben simdi dedim neyse merak yaa gittim kapı acıldı direkt konuya girdim tabiki su vitrindeki gelinligin fiyatı ne kadar dedim sasırdı tabii ilgilenen bayan buyrun girin iceri baska modellerde var gelin hanımcım dedisırnaşık şey
Hosuma gitti tabiki dügün ne zaman dedieyvahedigeldismile
Yakınmı dedi..Yok daha var dedim nasıl deyim ögrenciyiz daha 3 sene var diye..Yaza mı dedi evet demek zorunda kaldım neyse ögrendim fiyatını cıktım..sempatiksalakcinni
İste o begendigim gelinlikten baslıyorum..
Sacmalama yaa ne diyecegim ben simdi dedim neyse merak yaa gittim kapı acıldı direkt konuya girdim tabiki su vitrindeki gelinligin fiyatı ne kadar dedim sasırdı tabii ilgilenen bayan buyrun girin iceri baska modellerde var gelin hanımcım dedisırnaşık şey
Hosuma gitti tabiki dügün ne zaman dedieyvahedigeldismile
Yakınmı dedi..Yok daha var dedim nasıl deyim ögrenciyiz daha 3 sene var diye..Yaza mı dedi evet demek zorunda kaldım neyse ögrendim fiyatını cıktım..sempatiksalakcinni
İste o begendigim gelinlikten baslıyorum..