Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

valla süpersiniz hanımlar tek tek yazamıyacağım ama..
maşallah peri kızları gibisiniz...ömür boyu mutluluklar herkese..
valla ekledimmi bilmiyorum kendi gelinliğimi bu topiğe ama :))
yinede ekliyeyim dedim,artık varsada kusura bakmayın..
benimki artık nostaljik bir gelinlik oldu:)))
yıl 2002

bence çok güzel yakışmış pekte nostajik durmuyor allah mutluluğunuzu daim etsin

masallah masallah masallah hepinizede
üsenmedim tek tek baktim gözüm gönlüm acildi ya kugu gibi her biriniz asil bembeyaz prenses gibi olmussunuz

alinti yapmadim herkez istemez diye bu birr ikinciside niklerde aklimda kalmiyo haliyle bukadar güzel gelinlerin icinde o yüzden topluca diyorum

rabbim herseyin en güzelini en özelini daima gönlünüzce versin insallah

ve mutlulugunuza mutluluk huzur saglik sihat bol kazanc ve bereket nasip etsin

hepiniz çok güzelsiniz kızlar:)))

angel aacaba buketin adı ne diye geçiyor. bende bu tarz istiyorum gelinlikçim bana adının layd zambak olduğunu söylemişti???

Angel_baby gelinliğin çok asil bayıldım canım tam benim tarzım etekleri çok ilginç ama dantel mi? tül mü?değişik olmuş

canim yha ne kadar güzel olmussun 2002 yili olsada ben begendim kaydirigubbakcemile2

gelinligine bayildim bayildimm etek kisimlarina hele bittim masalllah canim yha cok guzel olmussun

kızlar buda benim gelinliğim beş yıl önce bu tarz gelinlikler modaydı inşallah beğenirsiniz.

Angel_baby gelinliğin çoooooooook güzelmiş bayıldım bayıldım....mutluluklar canıma.s.hazır galiba di mi canım..pek hoşmuş.değişik ve zarifkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
BUNLARDA BENıM FOTOLARIM
vayy beee evleneli nerdeyse 3yıl oluyor
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…