Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavişcim tıkladım bende cnm
hira. abla gercekten süpel olmussun
Türkiyemiz icin herkes tiklasin:
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...ilen-ulkesi-yapmak-istiyorsaniz-tiklayin.html
sağol canım daha güzeli senin olsun inşallah. darısı başına.hihoyyyt
bide gelinlik straptez gibi duruyo ama bu dans ederken cekilen fotoda sanki kollarinda transparen kumas var gibi geldi sifir kollu mu?
Hiracım Allah senden razı olsun iyi ki gelinliğinin resmini koydun sonunda ilk defa bir gelinlik beğenebildim yani tüm gelinler ve gelinikler güzeldir aralarında benim beğendiklerimde oldu ama bunun kadar değil
Rabbim yuvanı daim etsin
tekrar Hayırlı uğurlu olsun
canım dillerine sağlık Allah sanada bu koşturmaları atlatıp mutlu yuvanı kurmayı nasip etsin inşallah cümlesi ile birlikte.istanbulda ikamet ediyor olsaydın diktirdiğim yere git kesin derdim ama ankaradasın sanırım. fiyat çok iyiydi dediğin gibi hem kışa denk geldiği için hemde nişanlığı falanda orada diktirdiğim için gelinlikçi ablamın güzelliği oldu biraz sağolsun.kaydirigubbakcemile5
evet canım bolero var tam kolumun altından bitiyor. aynen tülden duvağımın tülünden düşük kollu kenarlarından boru boncuk işlemeli.diğer resimde kolumu kaldırdığımdan gözükmemiş sanırım.