Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

hira harıka gelınlıgın tam ıstedıgım gıbı farklı acılardanda görsem fıkır edınır burdakı gelınlıkclıere sorardım.

yaa acaba bana böle bı gelınlık olurmu
armut modelım
boyum 1,68 kılom
63

canım ekliyorum salondaki resimlerimden ilk dansımız:))) saçım ve duvağım da gözüküyor fikir olur arkadaşlara. bu arada ben gelinliği çok cüzi bir rakama diktirdim gerçekten, gelinlikçi ablam bana kıyak geçti biraz heralde. kaydirigubbakcemile5 900 YTL ye diktirdim canım. sositososito

ufff harika bi gelinlik bu ya bayildim

canim eger varsa bana gelinliginin cesitli acilardan cekilmis fotolarini yolliyabilirmisin yada buraya ekliyebilirmisin gercekten cok begendim :)

bide gelinlik straptez gibi duruyo ama bu dans ederken cekilen fotoda sanki kollarinda transparen kumas var gibi geldi sifir kollu mu?

hira valla fiyatıda uygun ve muhtesem olmus herseyınle supersın cnm dıger arkadslar gıbı bende farklı yanlardan cekılmıs fotorafları gormek istiyorum mumkunse eklermısın şimdiye kadar bu kadar hosuma gıden bır gelınlık gormedım sacın makyajın ve gelınlıgın 1 numara.

bide gelinlik straptez gibi duruyo ama bu dans ederken cekilen fotoda sanki kollarinda transparen kumas var gibi geldi sifir kollu mu?

evet canım bolero var tam kolumun altından bitiyor. aynen tülden duvağımın tülünden düşük kollu kenarlarından boru boncuk işlemeli.diğer resimde kolumu kaldırdığımdan gözükmemiş sanırım.

kızlar bu fotoda üzerimdeki tül cepkenin modeli ve kalçadan oturtma şekli ve eteğin önden açılımı gözüküyor içinden bu şekilde mendil şeklinde kesilen tülleri sık sık dikti gelinlikçi. gelinlikğin arka sırt bölümünüde koydum brit modeli.eteğini zaten önceki fotoda gördünüz bebeler.. inşallah yararlı olur :çok üzgünüm:
ama bi tanede

Son düzenleme:
Hiracım Allah senden razı olsun iyi ki gelinliğinin resmini koydun sonunda ilk defa bir gelinlik beğenebildim yani tüm gelinler ve gelinikler güzeldir aralarında benim beğendiklerimde oldu ama bunun kadar değil
Rabbim yuvanı daim etsin
tekrar Hayırlı uğurlu olsun

Hiracım Allah senden razı olsun iyi ki gelinliğinin resmini koydun sonunda ilk defa bir gelinlik beğenebildim yani tüm gelinler ve gelinikler güzeldir aralarında benim beğendiklerimde oldu ama bunun kadar değil
Rabbim yuvanı daim etsin
tekrar Hayırlı uğurlu olsun

canım dillerine sağlık Allah sanada bu koşturmaları atlatıp mutlu yuvanı kurmayı nasip etsin inşallah cümlesi ile birlikte.istanbulda ikamet ediyor olsaydın diktirdiğim yere git kesin derdim ama ankaradasın sanırım. fiyat çok iyiydi dediğin gibi hem kışa denk geldiği için hemde nişanlığı falanda orada diktirdiğim için gelinlikçi ablamın güzelliği oldu biraz sağolsun.kaydirigubbakcemile5

canım dillerine sağlık Allah sanada bu koşturmaları atlatıp mutlu yuvanı kurmayı nasip etsin inşallah cümlesi ile birlikte.istanbulda ikamet ediyor olsaydın diktirdiğim yere git kesin derdim ama ankaradasın sanırım. fiyat çok iyiydi dediğin gibi hem kışa denk geldiği için hemde nişanlığı falanda orada diktirdiğim için gelinlikçi ablamın güzelliği oldu biraz sağolsun.kaydirigubbakcemile5

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim cümlesine nasip ettiği gibi bize de nasip eder yuvamızı kurmayı tekrar teşekkürler a.s.a.s.

evet canım bolero var tam kolumun altından bitiyor. aynen tülden duvağımın tülünden düşük kollu kenarlarından boru boncuk işlemeli.diğer resimde kolumu kaldırdığımdan gözükmemiş sanırım.

evet ikinci ekledigin resimde daha cok belli olmus :)

gercekten cok hos olmus canim ya harika duruyo üstünde özellikle bel kismini cok begendim degisik olmus :)

buda benim gelinliğim kıslarr
dsc00172iihk7.jpg

w443.png

dsc00327qz7.jpg

w459.png

Son düzenleme:
alıntı yapmazsanız sevinirim silicem bi süre sonra kıslar :)))[/QUOTE]

b&m ay canim cok guzel olmussun ya masallah prensesler gibisin cok begendim gelinligini cok super olmus bayildim ya.:nazar::nazar:

Back