Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cok güzel bir gelin olmussun
gelinliğin ve sen cok güzel olmusunuz maşşalahh....
baska gelinlk fotoların var mı alt kısmını merak ettım eklersen cok sevınırım
Maviş 87 çok hoş görünüyorsun bayıldım.Hintli gelinlere benziyorsun :)Mutluluklar dilerim
Öncelikle hoş geldin aramıza cnm.Bu gelinlik güzel evet en az 2500 ytl istiyorlar dikimine bilgilendirmek istedim
Arkadaşlarım canlarım, hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı gelinliğin öyle bir büyüsü varki her giyene yakışıyor darısı bekar arkadaşların başına inşallah umarım fikir olur.. kız maviş herkes seni ben sanmış yaww.:uhm: fisfisfis
1234tamam cım; gelinliğim altı balon etek önden a açılıyor içindende mendil tül çıkıyordu. stüdyo resimlerinde önden olan yok net şekilde görünen. o yüzden bunu koydum arkadan var görmek istersen.
Arkadaşlarım canlarım, hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı gelinliğin öyle bir büyüsü varki her giyene yakışıyor darısı bekar arkadaşların başına inşallah umarım fikir olur.. kız maviş herkes seni ben sanmış yaww.:uhm: fisfisfis
1234tamam cım; gelinliğim altı balon etek önden a açılıyor içindende mendil tül çıkıyordu. stüdyo resimlerinde önden olan yok net şekilde görünen. o yüzden bunu koydum arkadan var görmek istersen.